Kuzey Kore hidrojen bombası patlattı, 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Kuzey Kore, hidrojen bombası denemesinde bulunduğunu öne sürdü.
Sitene Ekle
kuzey-kore-hidrojen-bombasi-patlatti-5-1-buyuklugunde-deprem-meydana-geldi-6476904.Jpeg

5.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM...

Pyongyang yönetimi tarafından yapılan açıklamada, hidrojen bombası denemesinin yerel saatle 10.00'da yapıldığı ve başarılı olduğu belirtildi. Pyongyang'ın açıklamasından önce denemenin yapıldığı ileri sürülen Punggye-ri bölgesinde 5,1 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.

Güney Kore hükümeti, gelişmeler üzerine acilen toplandı.

Kuzey Kore, en son 2013'te nükleer denemede bulunmuştu. Pyongyang yönetiminin üçüncü nükleer denemesi, bölgede gerilimin tırmanışa geçmesine ve uluslararası toplumun sert tepkisine neden olmuştu.

Birleşmiş Milletler kararlarıyla nükleer denemede bulunması yasaklanan Kuzey Kore'nin genç lideri Kim Jong-un, geçen ay "ülkesinin atom bombası ve hidrojen bombası denemeye hazır olduğu" iddiasında bulunmuştu.

Güney Kore de Pyongyang yönetiminin hidrojen bombası olarak da bilinen termonükleer bomba geliştirmiş olabileceği konusunda uluslararası toplumu uyarmıştı.

Termonükleer bomba, hidrojen atomlarının birleşerek helyum atom yapısına dönüştüğü termonükleer tepkime nedeniyle atom bombasından daha güçlü bir etkiye yol açıyor.
http://www.milliyet.com.tr/sok-kuzey-kore-bomba-denedi-/dunya/detay/2174645/default.htm

deneme yaparken kendi kendilerini patlatsalar bari de kurtulsak bu potansiyel tehlikeden

Korkma ben seni korurum, Kim benimkisi :KK70::KK70:şirin Kim, tatlı Kim:KK70:yanaklara bak tam sıkmalık :KK70:
Eki Görüntüle 1736948

Eşim koreli bir şirkette, korenin tamamının adının kim olduğunu düşünüyoruz artık. 15 senede 8 tane türkiye diröktürü değişti tamamı kim. Hepsi de birbirine benziyor. Verelim mi bi tanesini sana, evde beslersin.

Bu Kim Jong İl' den olma, Kim Jong Un Ağustos 2015 te Dünya Barış Ödülü kazanmış :KK57:
Bunun barış anlayışı bu muymuş:KK69:
Evlerden, ülkelerden, dünyadan uzak olsun totoş surat..

Katılıyorum derken katıla katıla gülüyorsun:KK70:
Bu adam birgün bu bombalarını olmadık bir yere atacak, benim engellemem lazım, gönderin beni Kuzey Kore'ye, Kemal Sunal'ı aratmam

bu şürün abidesi kim yapmaz öyle bişi ..yada yaparmı müdürümm o_Oo_Okim bu bir eli düğmede al bir tane Türkiyenin şurasına ,al bir tane çine ,amerikaya üçüncü dünya savaşını kopartır bu kim ben sana diyeyim müdürümm..

X