Kuzey Kore: Hidrojen bombamız ABD'yi tek seferde yok eder

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898

Kuzey Kore: Hidrojen bombamız ABD'yi tek seferde yok eder
© REUTERS/ KCNA

12:31 13.01.2016(Güncellendi 12:32 13.01.2016) URL'yi kısaltın
6174952
‘Minyatürize hidrojen bombası’ denediğini açıklamasıyla uluslararası toplumu harekete geçiren Kuzey Kore, ABD’yi ‘tek seferde’ harita üzerinden silebilecek gerçek bombayı da kullanabileceğini açıkladı.

© AFP 2016/ JUNG YEON-JE

KCNA'nın aktardığı resmi açıklamada ‘bilim insanları ve teknisyenlerin ABD topraklarını tek seferde yok edebilecek kapasitedeki hidrojen bombalarını patlatma konusunda heyecanlı oldukları’ belirtildi.

Öte yandan hidrojen bombası denemesinin tehdit ya da tahrik amacı taşımadığını vurgulayan Pyongyang, ABD’nin açıkça sergilediği düşmanca politikayla başa çıkmak için yürütülen nükleer güç çalışmaları kapsamında bunu yapmak zorunda olduklarını savundu.

http://tr.sputniknews.com/asya/2016...ore-kim-hidrojen-bomba-abd.html#ixzz3x9jKgEi1

Bu adamın suyuna gitse bari abd
hepimiz öyle ben tırsıyorum

Bu manyağı bir ülke kızdırmasın vallah

bombayı deneyecek yer arıyor

Rusyanın arkasında durup bizi de tehdit etmişti bu psikopat kim

herkese aynı tehdit bir bombayla haritadan silerim

Bu adam bana Matruşka bebeği anımsatıyor nedense.

Ay at artık şu bombayı. Bi tane o tarafa at, bi tane bu tarafa at hepimiz geberip gidelim de kurtulalım. Dünya zaten yaşanamaz halde, bari nüfus azalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…