- 29 Mayıs 2021
- 3.685
- 16.685
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1000 Fettah okurum .. Allahım mekanlarını cennet eylesin içlerinden birisi arkadaşımın kuzeni ve eşi hamileYasin-i şerif
Fatiha
İhlas
okudum bağışladım ALLAH rahmet eylesin mekanlarını cennet olsun. Yaralı askerlerimize acil şifalar versin. RABBİM dayanma gücü ve sabırlar versin yakınlarına ve hepimize
Ya Fettah Cc okuyorum sayısız çok üzgünüm çok![]()
1000 Fettah okurum .. Allahım mekanlarını cennet eylesin içlerinden birisi arkadaşımın kuzeni ve eşi hamileAllahım yar ve yardımcı olsun inşallah şehit ailelerine sabır versin güç versin
![]()
Amin inşallah ablacım Allahın izniyle geride kalanlar sağ sağlim dönsünler![]()
ALLAH sabır dayanma gücü versin
ahh ahhh kaç ocak alev alev
ALLAH ım yardım et ordumuza![]()
Ben Yarın okuyabilirimParem bende dua almak isterim bir de çatışmalar devam ediyor fetih suresi okuyalım uygun görürseniz
Canım tabiki okuyabilirsiniz hangi dua süre okunursa okunsun niyetimiz Mehmetçik için şehitlerimiz için ben ekleyim konuyaParem bende dua almak isterim bir de çatışmalar devam ediyor fetih suresi okuyalım uygun görürseniz
Okuyalım Fetih suresi okuyabilirsin çünkü ekliyecem
Allah razı olsun kızlarOkuyalım Fetih suresi okuyabilirsin çünkü ekliyecem
PiXiEE canım benim etiket yaparmisin etiket öncesi konuyu alıntılayıp Fetih suresi de okunucak yazarmisin teşekkür ederim bitanem
❤
![]()
Ekledim inşallah okuyalım Rabbim askerlerimizin yanlarında olsunAllah razı olsun kızlar![]()
3 ihlas 1 Fatiha 1000 Ya Fettah okudum Abla Allah kabul etsin inşallah![]()
ALLAH sabır dayanma gücü versin
ahh ahhh kaç ocak alev alev
ALLAH ım yardım et ordumuza![]()
A Ada-Anne6 Mehmetcigimiz akşam ve sabaha karşı şehit oldular
Ve şuan son dakika haber geçti tv lerde 6 şehit askerimiz daha var
12 şehit var
Şuan sıcak çatışmalar devam ediyormuş hanımlar Şehit olan askerlerimiz için
Yasin-i Şerif okuması yapalım ihlas ve Fatiha okuyalım
Şuan çatışmada olan askerlerimiz için Ya Fettah ve Fetih suresi okuyalım
Rabbim ailelerine sabırlar versin ruhları şad olsun Peygamberimiz cennette karşılasın
Gencecik yiğitler yoklukta büyüyen gençler bu lanet terör ve onları destekleyen hainler yüzünden can verdiler
Bizler evlerimizde ülkemizde özgürce rahatça uyuyalım gezelim diye
Eşlerine anne babalarına ve çocuklarına doğmayan baba nedir bilmeyen çocuklara Rabbim sabır versin