• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuzenmiş...peh...

siz ndden aile buyuklerini nisana davet ediyorsunuz bariz ortada onlar gelmesin diye kotu aliskanliklari var diye dislamissinz hic hos degil napcaklardi gelipte nisan takilarinimi calicaklardi millete uyusturucumu saticaklardi alt tarafi bi kosede oturup seyretceklerdi kendinizi onlarn yerine koyun dislandiginz bir ortam oluyo ve sonra nikaha cagriliyorsunuz gidermisinz cevap hayr yirtmakla. kalmayip agr konusrsunuz belki sinir oldugunz sey babanz davranisina karsilik yaptiklarimi zaten aileden birisi olarak gormuyorsunuz ne diye kafaya takiyorsunuz insanlari kucuk gormek kinamak yerine yaninda olmalisiniz kinadigin basina gelmeden canin cikmazmis derler...

ben sorunlu oldukları için nişana gelemezler mi yazmışım acaba böyle yorumladınız?

ayrıca benim babam benim ağzıma bakıp laf yapmaz.şükür ki beyni var.sizin çocuğunuz size kardeşinizin nikahına gitmiceksiniz dese sanane hadi ordan demez misiniz?çocuğunuzun lafını mi dinlersiniz? öyleyse zaten diyecek bir şeyim yok.ben böyle yetişmedim.babamın annemin işine asla karışmam.eğer o bir birey olduğunu düşünse tepki olarak kendi gelmez.ki eksikliğini de aramam.

sorunlu olduklarını yazıda belirtme nedeniniz nedir? ben konuyla bir olunca baglantılıdır diye düşündüm. öylesine yazdıgınızı tahmin edemedim dogal olarak.

ayrıca kuzenim evde nişan yapacak sadece anne babamı çağırırsa beni arar '' canım biliyorsun durumları böyle böyle şimdilik imkanlar bu şekilde ama diğerine bekliyorum davetiyen gelecek zaten yanlış anlama'' der ben de gününün güzel gecmesini diler kapatırım mevzuyu.

ama siz onlara davetiye yazılmasına bile kızmısken , istemediğinz çok net açıkken tepkilerine kızmanızı anlamlandıramadım???

ve ben böyle bir hisse kapıldıgımda evet ailemin gitmesini istemem beyni olmadığı için değil benim lafımla hareket ettikleri için değil. kırıldıgım ve kızdıgım bir şeyi anlasınlar. değer verene bu kadar deger verılırı görsünler diye istemem. gidip gitmemek de onlara kalır.

siz ndden aile buyuklerini nisana davet ediyorsunuz bariz ortada onlar gelmesin diye kotu aliskanliklari var diye dislamissinz hic hos degil napcaklardi gelipte nisan takilarinimi calicaklardi millete uyusturucumu saticaklardi alt tarafi bi kosede oturup seyretceklerdi kendinizi onlarn yerine koyun dislandiginz bir ortam oluyo ve sonra nikaha cagriliyorsunuz gidermisinz cevap hayr yirtmakla. kalmayip agr konusrsunuz belki sinir oldugunz sey babanz davranisina karsilik yaptiklarimi zaten aileden birisi olarak gormuyorsunuz ne diye kafaya takiyorsunuz insanlari kucuk gormek kinamak yerine yaninda olmalisiniz kinadigin basina gelmeden canin cikmazmis derler...

ay siz dediğimi algılamıyor musunuz? annemin tarafından dayımın çocukları amcamın çocukları teyzemin çocukları hepsi o kadar anlayışlı çıktı hiçbiri gelmedi.sadece aile büyükleri dedik.sadece işi büyüten onlardı.BARİZ ortada olan bu.onları çağırmamak değildi niyetim.sadece büyükler arasında yemek olacak dedik öyle oldu.Siz benim anlattığıma inanmayıp kendinize senaryo yazmışsınız.

sorunlu olduklarını yazıda belirtme nedeniniz nedir? ben konuyla bir olunca baglantılıdır diye düşündüm. öylesine yazdıgınızı tahmin edemedim dogal olarak.

ayrıca kuzenim evde nişan yapacak sadece anne babamı çağırırsa beni arar '' canım biliyorsun durumları böyle böyle şimdilik imkanlar bu şekilde ama diğerine bekliyorum davetiyen gelecek zaten yanlış anlama'' der ben de gününün güzel gecmesini diler kapatırım mevzuyu.

ama siz onlara davetiye yazılmasına bile kızmısken , istemediğinz çok net açıkken tepkilerine kızmanızı anlamlandıramadım???

ve ben böyle bir hisse kapıldıgımda evet ailemin gitmesini istemem beyni olmadığı için değil benim lafımla hareket ettikleri için değil. kırıldıgım ve kızdıgım bir şeyi anlasınlar. değer verene bu kadar deger verılırı görsünler diye istemem. gidip gitmemek de onlara kalır.

o arada dediğiniz telefon konuşmasını tek tek hepsiyle yaptım.babamda özellikle halamlara söyledi.Bunu bile bile gece mesaj atıp ne ölüne ne dirine gelirim yazmış.Ben bir daha davetiye yazmak bu yüzden istemedim.

ya tüm kuzenlerimi tek tek aradım böyle bi durum var dedim.Tek sorun çıkaran bunlar oldu.

yemeğe onlardan rahatsız olduğum için değil sadece aile büyükleri diye belirttim hepsine.nitekim öyle de oldu.Ki biz birinin nikahına nişanına çağırılmasak edepsizlik yapmayız davetiyesini yırtmayız.bana bu ayıp geldi.

cnm onlarda çağrılmadıkları için bozulmuşlardır. benide akrabam düğününe çağırmadı ben bozuldum ve eşiyle tanıştığımda da kusura bakma çağrılmadığımız için düğüne gelemedik dedim akrabam da duydu kıza dediğimi

ya ben bu kadar fitne düşünemiyorum kusura bakmayın.biri beni çağırmadıysa vardır bir sıkıntısı der geçerim.ya da biri arayıp sadece büyükler olacak durumumuz bu dese anlarım.gece hakaret mesajı değil tebrik mesajı atarım.davetiyemi ister yırtsın ister atsın ama gidipte karşısına ben senin davetiyeni yırttım diye nispet yapar gibi söylemem.böyle bir aile değiliz biz.

ay siz dediğimi algılamıyor musunuz? annemin tarafından dayımın çocukları amcamın çocukları teyzemin çocukları hepsi o kadar anlayışlı çıktı hiçbiri gelmedi.sadece aile büyükleri dedik.sadece işi büyüten onlardı.BARİZ ortada olan bu.onları çağırmamak değildi niyetim.sadece büyükler arasında yemek olacak dedik öyle oldu.Siz benim anlattığıma inanmayıp kendinize senaryo yazmışsınız.
Sadece onlarin acisindan bakiyorum olaya biraz fazla alinganlik yapmis olabilirler arayip izah edebilirdiniz sizin haberinz olmadan boyle bisey yapilsa sizde alinganlik yaparsinz empati kurun lutfen yada actiginz konuyu duzenleyin yanls anlasiliyorsunuz...

senin yaptığında ayıp olmuş sevmezsen sevme ayrım yapmak olur mu.

davet edeceksen hepsini etseydin nişana ananız gelsin çocuklar gelmesin.

senin yaptığında ayıp olmuş sevmezsen sevme ayrım yapmak olur mu.

davet edeceksen hepsini etseydin nişana ananız gelsin çocuklar gelmesin.

tüm kuzenlerimi tek tek arayıp (onlarda dahil) durumumu açıklamam mı ayıp olmuş? yoksa kendi istediğim gibi nişan yapmam mı? hmm haklısınız o attığı küfürlü hakaretli mesajdan sonra bir de onun hatrına düğün salonunda kuru pastalı bir nişan yapmalı herkesi cümbürr cemaat çağırmalıydım.

kızlar dünden beri sinirden çıldırıyorum.benim babamın üvey 2 tane kız kardeşi var ama hep birliktelermiş pek üvey gibi değildir ilişkimiz.bunların bir de birinin 2 birisinin 1 erkek çocuğu var.bunlarla küçüklükten beri hep yarıştırılırız ama onlar yarıştan kopalı yıl oldu farkında değiller.biri uyuşturucu kullanıo birinin sürekli hırsızlık yapıtığını duyuyoruz annesinin cemaatin parasını falan çalmış hep.biri 21 yaşında hala liseyi bitiremedi falan böyle tipler.genel olarak uzak durmaya çalışıyoruz anlicanız.geçen aylarda küçük bir nişan yemeği verdik sadece büyüklerin katıldığı ben halalarımı çağırdım ama çocuklarını çağırmadım özellikle sadece aile büyükleri diye belirttim.daha nişanın gecesinde kuzenimin biri babama ne ölüne ne dirine gelirim falan yazmış.ben arayıp basıcaktım küfürü de babam bırak boşver dedi.Şimdi yine nikahım var hepsine teker teker davetiye yazdırdı babam.götürdük.dün babam yine gitmiş halam diyomuş ki x senin davetiyeni yırttı benimde gelmemi istemiyor.Babamda bir şey dememiş ama canı sıkkındı baya dün.Ya daha düne kadar askerdeyken babama dayı dayı diye koşuyodun noldu şimdi.(babam asker)Zaten nefret ederdim ama iyice kin kaptım sinir oldum.
Takmam kaale almam.Vazifeni yapmış davetiyeni vermişsin.Gerisi onların bileceği iş.Zaten görüşülecek tipler de değilmiş.Kimsenin ağzına laf verip pirim yaptırma.Yorum dahi yapma.

Tek bir şeyi anlamadım onlara özel değil teyze çocuğu, amca çocuğu, hala çocuğu hiç birini istememişsiniz. Neden tüm kuzenleri istemediniz sadece aile büyüklerini çağırdınız?
Bizim aile kalabalıktır kuzen boldur. Hepsinin istemesinde nişanında hep beraber olduk. Şekerlerine kadar elimizle yaptık öncesinde. Bu tip günlerde kardeşlerden sonra kuzenler olur benim bildiğim.
Beni kuzenim de sadece teyzesini yada amcasını çağırsa beni istemese ben de bozulurum açıkçası.
Sizde de hata var kusura bakmayın da.

tüm kuzenlerimi tek tek arayıp (onlarda dahil) durumumu açıklamam mı ayıp olmuş? yoksa kendi istediğim gibi nişan yapmam mı? hmm haklısınız o attığı küfürlü hakaretli mesajdan sonra bir de onun hatrına düğün salonunda kuru pastalı bir nişan yapmalı herkesi cümbürr cemaat çağırmalıydım.
konuyu düzenlerseniz daha dogru yorumlar alırsınız.

yorum yapanların yarısı anlamadıgını yazdı diğer yarısı da yazan kadarına yanlış yorum yapıyor.

hepimiz aynı anda yanlış anlamadıgımıza göre anlatısınızda eksiklikler var.

bizler ne bilelim aradıgınızı? mesela ne alaka uyusturucu kullandıkları sizi yarıstırdıkları?

konu kopuk kopuk ve ilk okundugunda istenmeyen ve buna bozulup tepki veren kuzenler var. davetiye gönderildi üstünede yırtıldıgı için sinirlenen de konu sahibi olarak anlaşılıyor.

konuyu düzenlerseniz daha dogru yorumlar alırsınız.

yorum yapanların yarısı anlamadıgını yazdı diğer yarısı da yazan kadarına yanlış yorum yapıyor.

hepimiz aynı anda yanlış anlamadıgımıza göre anlatısınızda eksiklikler var.

bizler ne bilelim aradıgınızı? mesela ne alaka uyusturucu kullandıkları sizi yarıstırdıkları?

konu kopuk kopuk ve ilk okundugunda istenmeyen ve buna bozulup tepki veren kuzenler var. davetiye gönderildi üstünede yırtıldıgı için sinirlenen de konu sahibi olarak anlaşılıyor.

haklısınız sinirle anlatamamışım bile.bi alaka değil öyle garip tipler olduğundan bahsetmek istemiştim sadece.

kızlar dünden beri sinirden çıldırıyorum.benim babamın üvey 2 tane kız kardeşi var ama hep birliktelermiş pek üvey gibi değildir ilişkimiz.bunların bir de birinin 2 birisinin 1 erkek çocuğu var.bunlarla küçüklükten beri hep yarıştırılırız ama onlar yarıştan kopalı yıl oldu farkında değiller.biri uyuşturucu kullanıo birinin sürekli hırsızlık yapıtığını duyuyoruz annesinin cemaatin parasını falan çalmış hep.biri 21 yaşında hala liseyi bitiremedi falan böyle tipler.genel olarak uzak durmaya çalışıyoruz anlicanız.geçen aylarda küçük bir nişan yemeği verdik sadece büyüklerin katıldığı ben halalarımı çağırdım ama çocuklarını çağırmadım özellikle sadece aile büyükleri diye belirttim.daha nişanın gecesinde kuzenimin biri babama ne ölüne ne dirine gelirim falan yazmış.ben arayıp basıcaktım küfürü de babam bırak boşver dedi.Şimdi yine nikahım var hepsine teker teker davetiye yazdırdı babam.götürdük.dün babam yine gitmiş halam diyomuş ki x senin davetiyeni yırttı benimde gelmemi istemiyor.Babamda bir şey dememiş ama canı sıkkındı baya dün.Ya daha düne kadar askerdeyken babama dayı dayı diye koşuyodun noldu şimdi.(babam asker)Zaten nefret ederdim ama iyice kin kaptım sinir oldum.
Sen resmen akraba ayrimciligi yapmışsın halanlar haklı kimin ne olacağı belli olmaz kötü aliskanlikları var diye dışlamaya hakkın yok hepimizin colugu cocugu var seninde olacak onun için kimseyi kınama destek olacağına zaten pis huyları var mesafe koydum diyorsunuz hoş değil

düzeltme : kızlar nişanımdan önce tüm kuzenlerimi arayıp sadece büyükler arasında olacağını söyledim.bu kuzenlerime de telefon ettim.öncesinde bir şey demeyip nişan gecemde babama hakaret dolu mesaj attı.yani konunun hırsızlıkla falan alakası yok onları sinirle eklemişim böyle tipler diye.

Hiçççç umursamayın asla da gönül almaya falan çalışmayın....
O tiplerle baş edemezsiniz...

davet edilmedikleri için üzülüp babana yüklenmişler..yanlış tabi ama alınmaları doğru..davet edeceğin 3-5 kişi yüzünden olmuş bu tatsızlık..

Benim kuzenimde nişan yemeğine sadece annemi babamı çağırıp beni çağırmasa tepki gösterirdim.
yani bu ev oturmasına giderken hanım çocuğunu getirme demek gibi birşey olmuş
aynı şey size yapılsa sizde ayrıldığınız için kızardınız çünkü yaptığınız kusura bakmayın ama saçma
ya yapmayacaksınız yada hakkını vereceksiniz.
kuzenlerin uyuşturucu yada başka şey yapmasıda sizi ilgilendirmez.

Gelmesinler daha iyi. Utandıracak tavırları olabilirdi ya da nişanlınla yakınlaşmaya çalışabilirlerdi. Mimlenmişsen ve düzelmeye uğraşmıyorsan dışlanmayı göze alacaksın. Nikahının keyfini çıkar sen.

Back
X