- 16 Ekim 2018
- 96
- -67
- 88
- 32
- Konu Sahibi Canandemir344
-
Ay bayılırım böyle durumlara karşımdaki istemediğim halde uzatıyorsa konuyu ne diyorsa taban tabana zit en korkunç vahşi halindeki fikrimi söylerim ve Kıvranmasını izlerim Şeriat mi savunuyor bence dinler kaldırılmalı derim hatta burada yazamayacağım şeyler savunurum siyasi mi açıyor en uç örnekten girerim iyice rahatsız ederim ve bir daha da benle bu konuyu kendisi konuşmak istemez zatenHer toplu görüşmemizde şeriat savunuyorlar, istemediğim siyasi partiyle ilgili konuşup duruyorlar. Ya istemiyorum boş şeyler konuşmayın faydalı olacak, ileriye götürecek şeyler varsa konuşun diyorum devamlı aynı şeyler. 3-5 dakika susuyorum bıraksınlar diye sonra napıp edip beni içine çekiyorlar onlarla aynı fikirde değilim mantıklı şeyler söylemeye çalışıyorum eğitimde geri kaldık şu oldu bu oldu bana faydalı şeyler lazım onu konuşalım bırakın boşu diyorum olmuyor kapatamıyorum da telefonu ayıp olacak diye bezdim ya her seferinde bilerek yapıyorlar bana bir şey tavsiye edin lütfen nasıl başadebilirim bununla gene beni strese soktular baya.
Telefonu açmayarakHer toplu görüşmemizde şeriat savunuyorlar, istemediğim siyasi partiyle ilgili konuşup duruyorlar. Ya istemiyorum boş şeyler konuşmayın faydalı olacak, ileriye götürecek şeyler varsa konuşun diyorum devamlı aynı şeyler. 3-5 dakika susuyorum bıraksınlar diye sonra napıp edip beni içine çekiyorlar onlarla aynı fikirde değilim mantıklı şeyler söylemeye çalışıyorum eğitimde geri kaldık şu oldu bu oldu bana faydalı şeyler lazım onu konuşalım bırakın boşu diyorum olmuyor kapatamıyorum da telefonu ayıp olacak diye bezdim ya her seferinde bilerek yapıyorlar bana bir şey tavsiye edin lütfen nasıl başadebilirim bununla gene beni strese soktular baya.
Onlara care bulamadik yapacak birsey yok.Her toplu görüşmemizde şeriat savunuyorlar, istemediğim siyasi partiyle ilgili konuşup duruyorlar. Ya istemiyorum boş şeyler konuşmayın faydalı olacak, ileriye götürecek şeyler varsa konuşun diyorum devamlı aynı şeyler. 3-5 dakika susuyorum bıraksınlar diye sonra napıp edip beni içine çekiyorlar onlarla aynı fikirde değilim mantıklı şeyler söylemeye çalışıyorum eğitimde geri kaldık şu oldu bu oldu bana faydalı şeyler lazım onu konuşalım bırakın boşu diyorum olmuyor kapatamıyorum da telefonu ayıp olacak diye bezdim ya her seferinde bilerek yapıyorlar bana bir şey tavsiye edin lütfen nasıl başadebilirim bununla gene beni strese soktular baya.
Olay yerını degıstırın. Bu konularımkonuşmak ıstemıyorum deyın. Degıstıremıosanız olay yerını degısınHer toplu görüşmemizde şeriat savunuyorlar, istemediğim siyasi partiyle ilgili konuşup duruyorlar. Ya istemiyorum boş şeyler konuşmayın faydalı olacak, ileriye götürecek şeyler varsa konuşun diyorum devamlı aynı şeyler. 3-5 dakika susuyorum bıraksınlar diye sonra napıp edip beni içine çekiyorlar onlarla aynı fikirde değilim mantıklı şeyler söylemeye çalışıyorum eğitimde geri kaldık şu oldu bu oldu bana faydalı şeyler lazım onu konuşalım bırakın boşu diyorum olmuyor kapatamıyorum da telefonu ayıp olacak diye bezdim ya her seferinde bilerek yapıyorlar bana bir şey tavsiye edin lütfen nasıl başadebilirim bununla gene beni strese soktular baya.
Sizin bu olumsuz karakteriniz aşırı yorucu.Yahu yine cevap vermeyeceksin nasılsa, niye konu açıp duruyorsun, bir anlasam.
Çocukluğumuz beraber geçti, her şey çok iyi olmasa da bir samimiyet var o yüzden çok zorlanıyorum bu hususta.Telefonu kapatmak niye ayip olsun ki?
Bazi insanlarin da artik kaos sevdigini ama "ayip olur" u bahane kullandigini dusunuyorum artik. Cidden istemeseniz gorusmezsiniz olur biter
Tarafsız bir yorumda bulunmak istiyorum tarafsiz derken şeriatı yada sol sağ görüşü iyidir kötüdür demek istemiyorum. Herkesin görüşü farklı bunu değiştiremeyiz.Güzel bir dille daha güzel şeylerden bahsedecekseniz sohbet edelim etmeyecekseniz bu konular benlik değil bihter kaçar deyin ve o ortamdan uzaklaşın. Bilerek yapıyolarsa iletişimi de kesebilirsiniz kafanız uyuşmuyor belli kiHer toplu görüşmemizde şeriat savunuyorlar, istemediğim siyasi partiyle ilgili konuşup duruyorlar. Ya istemiyorum boş şeyler konuşmayın faydalı olacak, ileriye götürecek şeyler varsa konuşun diyorum devamlı aynı şeyler. 3-5 dakika susuyorum bıraksınlar diye sonra napıp edip beni içine çekiyorlar onlarla aynı fikirde değilim mantıklı şeyler söylemeye çalışıyorum eğitimde geri kaldık şu oldu bu oldu bana faydalı şeyler lazım onu konuşalım bırakın boşu diyorum olmuyor kapatamıyorum da telefonu ayıp olacak diye bezdim ya her seferinde bilerek yapıyorlar bana bir şey tavsiye edin lütfen nasıl başadebilirim bununla gene beni strese soktular baya.
Kesinlikle bilerek yapıyorlar sustum, değişin dedim ama başaramadım uzattıkça uzattılar ben sinirlenince hatta zevk aldı güldü bir tanesi. Keşke dediğiniz gibi telefonu kapatabilseydim çocukluktan hatıralarımız falan diye böyle kıramadım uzadıda uzadı. Bir sonrakinde dediğiniz gibi bu konular benlik değil sıkılıyorum hadi kapatıyorum diyip kapatacağım.Tarafsız bir yorumda bulunmak istiyorum tarafsiz derken şeriatı yada sol sağ görüşü iyidir kötüdür demek istemiyorum. Herkesin görüşü farklı bunu değiştiremeyiz.Güzel bir dille daha güzel şeylerden bahsedecekseniz sohbet edelim etmeyecekseniz bu konular benlik değil bihter kaçar deyin ve o ortamdan uzaklaşın. Bilerek yapıyolarsa iletişimi de kesebilirsiniz kafanız uyuşmuyor belli ki
Yani hatır biryere kadar ama mesafe koyarsan kalın çizgi çekersen kimse haddini aşmaz, senin de fikirlerine saygı duymalılar senin bu konulara ilgin yoksa çok saçma yani konuşcak okadar konu var bu dünyada :) konuşcak bişeyleri yoksa da çokca bir toplumda olmanın da anlamı yoktur benim için..Kesinlikle bilerek yapıyorlar sustum, değişin dedim ama başaramadım uzattıkça uzattılar ben sinirlenince hatta zevk aldı güldü bir tanesi. Keşke dediğiniz gibi telefonu kapatabilseydim çocukluktan hatıralarımız falan diye böyle kıramadım uzadıda uzadı. Bir sonrakinde dediğiniz gibi bu konular benlik değil sıkılıyorum hadi kapatıyorum diyip kapatacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?