• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenlerim hiçbir suçum yokken düşman oldular bana

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
4.684
3.892
333
Merhaba arkadaşlarım, ablalarım benim ufakta olsa bir problemim var ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum. Ben 13 yaşıma kadar İstanbuldaydım. Hep kuzenlerimleydim. Hiç arkadaşlık sıkıntısı çekmemiştim. Orda büyüdüm orda çocukluk arkadaşlarım falan vardı.(Şimdi ise kimse beni tanımıyor ). Bundan 6-7 sene önce Ankara’ya taşındık (babam işsiz kaldı iş bulamadı halamda otel açtı falan bundan dolayı gittik.) İstanbul’dan Ankara’ya gidince bunalıma girdim kimsem yok kuzenlerim İstanbul’da arkadaşım falan yok. Okula başladığımda bir iki arkadaş edindim. Lisede de edindim Allah’ıma şükürler olsun. Bundan 2 sene önce halam babamı işten kovdu (Ailevi mevzular yüzünden) bizde İstanbul’a geri taşındık. Gene arkadaşsız kaldım. Eski çevrem yok onlar kopmuşlar falan filan zaten uzun yıllar geçmiş her neyse İstanbul’da kuzenlerim var en azından diye seviniyordum.
Sorun burada başlıyor ben artık işte kuzenlerimle gezeriz eğleniriz falan derken, yazın annemle babam kavga etti baya kötüydü.(Bu konular ayrı bir sorun zaten canımı da çok sıkıyor.) Babam pişman oldu haksızdı çünkü annem boşanacağım falan diyordu araya aracı olarak amcamla yengemi koydu babam. Sonra tartışma çıktı annem babama bağırdı amcamla yengem üzerine alındı evden çıktılar gittiler. Sonra babamla annem barıştılar zor zar, bide gidip amcamların gönlünü almaya yengemlere gittiler özür dilemek için, kuzenlerimle anneme tepki aldılar ve bana da tepki aldılar. Hiçbir suçum yokken böyle bir tepkiye maruz kaldım. Derdimi sıkıntımı da kimseye anlatamıyorum. Anlayacağınız zor günümde bana destek olacaklarına köstek oldular.( Şunu da belirtiyim yengem annemin öz teyzesidir. Yani kuzenlerim iki taraftan da akrabam oluyor.) O yaz tatili boyunca ordan kimseyle görüşmedim kimsede benimle görüşmek için can atmıyor zaten. (4 kardeşler en küçükleri benimle benimle yaşıt). Mesela benim ordan bir kuzenim nişanlandı. Hani hayırlı olsun diye mesaj atıyım dedim. Sağolsun attığı cevap şuydu SEN KİMSİN? Bende ben kuzenin h…. Falan dedim. Çok kırıldım artık onlarla bir daha görüşmek istemiyorum. Allah haklarında hayırlısını nasip etsin benim hakkımda da hayırlısını nasip etsin. İçlerinde bu kadar düşmanlık olduğunu bilmiyordum gerçekten. Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum çok kötü oldum gerçekten.

Aile arasında yaşanan tatsızlıklar çocukların iletişiminide kötü etkiliyor malesef.
Senin bir suçun yok, mesaj yazarak insanlığınıda yapmışsın.
Onlar saygısızca davranıyor madem uzak dur sende.
Seni tanımayanı tanıma.

Aile arasında yaşanan tatsızlıklar çocukların iletişiminide kötü etkiliyor malesef.
Senin bir suçun yok, mesaj yazarak insanlığınıda yapmışsın.
Onlar saygısızca davranıyor madem uzak dur sende.
Seni tanımayanı tanıma.

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ben onlarla büyüdüm,
O yüzden zoruma gidiyor,
Bundan sonra onlar yoluna ben yoluma

Back