Kuzenimm

lovelygirl_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.486
605
Merhaba arkadaşlar ben kuzenim için yazıyorum ben bi kurumda calisiyorum. Kuzenimle yasitisiz 27 olduk ikimizde . Ama sürekli benimle kendini kiyasliyor. O da evli ben de ıkimizinde bebisleri var . Kuzenim kimya mezunu ama atanamadi kendini sürekli asagiliyor ne yapsam kuruyor elimde diyor . Bende bi fikir veremiyorum suna yönel vs vs diye hepimiz biliyoruz FEF bölümleri sıkıntılı bebekle beraber ders calismaya çalışıyor ama olmuyor yds ye yöneldi. Ama ben bi fikir veremiyorum ona . Bi ara vergi müfettişi olmak istedi o da olmadı . Kızlar var mı başarı hikayeleriniz bebisli olanlar sınavları kazananlar? Bari ona okuyayim anlatayım . Neler yapmalı? Çok seviyorum onu da bu hali beni üzüyor. .. hepinize teşekkürler
.
.
.
Edit: Kiyasliyor derken ben bu haldeyim sen ne güzel çalışıyorsun ben eve mahkumum ise yaramazim diyerek yapılmış bir kiyaslama

Son düzenleme:
Sizle kendinizi kıyaslıyorsa yardım etmenize gerek yok bence daha o ne istediğini bilmiyor ki bu hayatta...

Kendini sizinle kıyaslıyor sizde yardım etmeye çalışıyorsun. çok ilginç. aradığınızı bulursunuz umarım

Kiyasliyor derken ben bu haldeyim sen ne güzel çalışıyorsun ben eve mahkumum ise yaramazim diyerek yapılmış bir kiyaslama

Var var.
Kuzenimin esi lise mezunu olarak evlendi iki cocugu oldu unv kazandi okul.oncesi ogretmenligi okudu 38 yasinda ogretmen oldu.
Buyuk oglu unv.e basladigi yil kendi de atandi:)

Var var.
Kuzenimin esi lise mezunu olarak evlendi iki cocugu oldu unv kazandi okul.oncesi ogretmenligi okudu 38 yasinda ogretmen oldu.
Buyuk oglu unv.e basladigi yil kendi de atandi:)
Ooo supermiis maşallah azimli insanlar ne kadr güzel

şans meselesi

Kimya mezunları iş sağlığı ve güvenliği uzmanı olabiliyordu sanırım, bu ara baya yaygın, deneyebilir, ayrıca devlete atanmak zorunda değil, başka alanlarda iş arayabilir. Evde hobileriyle ilgilenebilir. Evde üretebilir. Biraz geniş düşünmeyi öğrensin. Ayrıca çok da düşünmeyin, sizin sorununuz değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…