• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuzenimin sorunu:((

superisiii

mert'in koca bebeği:))
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
844
1
46
İzmir
slm kızlar size bişiy danışmak istedim nereye açıcağmı bilemedim dert kuzenimin aslında ve size danışayım dedim:50:
kuzenim şu anda nişanlı ve nişanlısıyla 5 senedir birliktelermiş..Bu birliktelikte kız kuzenimi bi kere aldatmış..Kız aslında çok sessiz biri ağzı var dili yok cinsten ama allah için çok güzel..Bunların birliktelikleri biraz sorunlu oldu halamlar kızı istemediler herkes kötülemiş çünkü...Kuzenimde inat etti ondan başkasıyla evlenmem diye eve gelmedi kaç gece ailesine küstü sonunda halamlar ikna oldu başa gelen çekilir dediler istediler kızı.nişan takıldı.Nişan alışverişinde kız tek laf etmemiş herşeyi halam beğenmiş takı için kuyumcuya gitmişler sadece alyans beğenip çekilmiş.Eniştemde ne istiyosan al kızım demiş kızda yok istemiyorum demiş.Arkasından nişan günü kız evine gittik kız o kadar utangçtı ki hiç kimseyle tek laf etmedi yüzüde hiç gülmedi:50:Bizde çok utangaç falan diye düşündük.Zamanla bize alışır dedik ama bizim aileden kimseyle tek laf etmiyo soru sorarsan cevaplıyo o kadar...
Fazla uzatmak istemiyorum asıl sorun şu: kız, kuzenimin hep bi açığını arıyo yani ayrılmak için sebep arıyo resmen ama kuzenim kızı o kadar çok seviyo ki kız ne istese yapıyo o kadar suçlamaya katlanıyo.geçenlerde halamdaydık bizde kuzenim kızı getirdi.kalabalıktık biraz kuzenimin babaannesi dedi ki kıza 'hoşgeldin benim çirkinim nerdeydin sen yüzünü gören cennetlik' dedi sarıldı öptü.Kadın nazar değmesin diye öyle dedi bunun suratını görecektiniz..biraz oturdu kalktı gitti mutfağa sonra bende gittim kuzenimle balkonda konuşuyolardı beni görmediler kız kuzenime şunları diyodu:'yeter artık senin ailenden çektiğim benim nerem çirkin bana bugüne kadar bi tek insan çirkinsin demedi herkes çok güzel olduğmu bebek yüzlü olduğumu söyledi ama seninkiler başından beri beğenmiyo.Benim peşimde kaç kişi var biliyomusun?Hem ben sanada güvenmiyorum zaten.git de sana güzel bi kız bulsunlar ben güzel değilim onların gözünde' sadece bunları duyabildim şok oldum resmen onun çirkin olduğnu kimse düşünmüyoki aileden herkes çok güzelmiş gelinin diyo halama.hatta ben telefona kaydettim bunları kafam almadı o an kuzenimin büyük aşkla sevdiği kız bumuydu dedim:50
Sonra kız sinirlenmiş gitmiş baktım kuzenim mutfakta oturuyo eli ayağı titriyo resmen..Noldu dedim yok bişey dedi bende konuştuklarının duyduğmu söyledim o da yüzüme baktı sonra başladı anlatmaya ağlıycaktı nerdeyse kendini tutuyodu..Geçenlerde kızın evinde tv izliyolarmış filmde kadınla erkek evlenirken kadını nikahta öldürmüşler.kuzenimde yazık biz böyle olmayalım aşkım demiş.kız bozulmuş buna yok efendim sen o kızı beğendin de öyle dedin.kuzenim durumu anlatıyomuş yok nuh diyip peygamber demiyomuş.küsmüş buna konuşmamış 2 gün..kuzenimde çok düzgün biri 5 seneden beri o kızdan başka kızın ismini ağzına almadı ondan başkasına bakmadı bu kız için intihara bile kalkıştı, herkesi karşısına aldı..Kız buna kurana el bastırtmış düşünebiliyomusunuz:50::50:durum böyleyken bile güvenmiyo kuzenime ayrılmak için bahane arıyo gibi bana bile neler sordu kuzenim hakkında aslında herşeyi biliyo ama işte yalanda olsa biri şöyle yaptı nişanlın dese atacak nişanı ama kuzenime çok üzülüyorum çook :50::50:ben 'ayrıl o zman bununla ömür geçmez' dedim kuzenimde 'o benim canım o olmazsa ben yaşayamam.öleceğmi bilsem ondan ayrılmam o benim ilk aşkım sonum.sen bana ondan ayrıl diyosun ya öl diyosun bana'dedi ve ağlamaya başladı bende ağladım o an dyanamadım..keşke o kızda kuzenime hakettiği sevgiyi ilgiyi verebilse keşke oda kuzenimi onun sevdiği gibi sevebilse:50::50:
Biraz uzun oldu ama inanın bu durum benim canımı çok sıkıyo kuzenim bunları hiç haketmiyo dünyada sorsalar yaşayan en iyi insan kim diye direk kuzenimi gösteririm canım abim benim neler çekiyo kimbilir daha anlatmadığı neler var kimbilir:43::43:
kızlar siz ne düşünürsünüz ne tavsiye edersiniz??

çok zor bir durum.ne diyeceğimi bilemedim valla.kuzen kızı fazla şımartmış bana kalırsa ,ama nereye kadar gidecek ki böyle :43:

Yapıcak birşey yok malesef, çocuk kızı sevmiş birkere, hem 5 yıldır devam ediyorlarsa kız da seviyordur bence çocuğu sadece aşırı kaprisliymiş. Ama bu durumda size herhangi birşey yapmak düşmez, biraz dış kapının mandalı konumunda kalıyorsunuz.

canım üzüldüm kuzenin adına ama erkekleri anlamıyorum ben yaşı biraz küçük galiba olgun bi erkek çekmez böylelerini.bence kuzenin bıraksın yol yakınken bu kızla evlenirse eminim mutsuz olur bu kız yer bitirir kuzenini haklarında hayırlısı olsun ikisininde ben bu hayatta şunu öğrendim öyle yada böyle konuşan adamdan zarar gelmez bi insan konuşmuyorsa onun içinde vardır inlik tabi önyargılıda olamamk lazım belkide kzın kendine güveni yok böyle bi çirkin lafıyla onca lat ettiyse sorunlu bi tipe benziyor ama kuzeninde de var.böyle insanlara niye prim veriyorki bunlara anca yol verilir bence allah yardımcıları olsun canım ne diyim çok konuştum bende:ssz:

baştan halanlar o kızı istemeyince içine oturmuş unutamamış. o yüzden şakayı bile gerçek anlıyo. belki de hala istenmeyen gelin sanıyo kendini. o yüzden kötü hissetmiş olabilir çirkin kız.. diyince.

walla tatlım ne denir bilemedim... herkez nişanlılık geçiriyor.. hatta neler duyuyorda yutuyor mıllet.. kız bıraz takıntılı galıba.. vardır kafasında bır planları. kuzenın adına cok uzuldum ben de kuzenımden dertlıyım o yuzden senı cok ıyı anlıyorum.. benım kuzenımde evlenıcek o adamla dıye yuregım parçalanıyor.. daha nısnalılık ne kı aynı evde kalmaya kalksınlar bak o zaman neler olucam malesef.. off cok uzuldum dıyecek hıcbırsey yok tatlım.. ama kızla konusmayı deneyebılırısn hanı kuzenın hıcbırsey anlatmamıs gıbı...

kuzeninin nişanlısı hem de aldattı demişsin bunu affeden erkek zaten kolay kolay ayrılmaz.aklı başına daha sonradan gelir ama iş işten geçmiş olur.bence siz gözlemlerinizi söylemişsiniz fazla üstelemeyin derim sonra kötü olan siz olursunuz.

kuzenin kaptırmış bu kıza yapacak birşey yok gibi gözüküyor.ama kız da illa ayrılmak istese ayrılırdı yinede evlenmeye kalkmazdı.ama şımarmış işte kuzenini parmağında oynatıyor.en azından alışverişte falan açgözlü davranmamış.nasılsa oğulları beni istiyor alacaklar diye abartabilirdi.iyiki öyle yapmamış.belki de mutlu olurlar ne diyeyim.yani inşallah öyle olur çünkü kuzeninin ayrılacağını sanmıyorum

Ben o kizi biraz anliyabiliyorum acikcasi
Kuzeninin ailesi bastan o kizi istememis, e kizda tabi bunlari biliyordur ve tavirlidir dogal olarak..
beni sevmiyorlar diye düsünmesi cok normal,
ayrica cirkin denmeside dogru degil tamam sakasina denmis olabilir ama onunda bunu kötü algilamasinida dogal karsilamak lazim,
yani bastan istenmeyen gelin olmus sonucta..
Insallah buzlar erir..
Kizda kuzenini seviyodur bence sevmese niye onca zaman beraber olsun, aldatmis olmasi cok tuhaf yani nasil aldatmis ? baska bi sevgilisi dahami varmis?
öyle cok utangac biriyse nasil oluyor bu anlamadim, ama öyle ise büüyk hata yapmis.
bence kiz sadece cok kaprisli ve nazli, kuzenini cok mutluda eder cokda üzer ama ask bu iste..

Kuzeninize üzülmenizi anlıyorum, ama bu onun secimi, kuzeniniz resmen bile bile lades demiş, aldatılmayı bile kabullenmişken size birşey demek düşmez artık. Yalnız çok yanlış bulduğum bir davranışınızı söylemeden geçemeyeceğim; kuzeniniz ve nisanlisinin tartismasını hangi hakla telefonunuza kaydediyorsunuz bunu anlayamadım. Hadi yanlışlıkla kulak misafiri oldunuz duydunuz diyelim, ama kaydetmek ne demek iki kisi arasındaki ozel bir tartismayı. Bu davranisinizi çok yanlış buldum :20:

Son düzenleme:
bence baştan oğlanın ailesi kızı istemeyince kızın içine otumuş bu şaka da olsa kaldıramıyor doğal olarak hak verdim orda kıza
hem ne var ki öyle şeylere dediyse kuzenine insan eğer alındıysa dahaa kötülerini bile eder gibi geliyor kız içinde kileri söylemiş ve de baştan kızı istemedikleri ve beğenmeedikleri için dokunuyor sanırım her lafları anlayabiliyorum
ayrıca kız yarılmak için neden bahane arasın ki eğer sevmese o da kuzeninizi nişanlanmazdı zaten ayrılırdı neden sebep arasın ha biri bu kızı kuzeninle nişanlanmaya zorladıysa ailesinden onu bilemicem tabi
ve benim aklıam şu takıldı neden konuşmaları telinize kaydettiniz orayı anlamadım amacınız ne yani
eğer çok ciddi söylüyorum benim öyle sevgilimle kavga mı biri duyupta sevgilimin ailesinden teline kaydetse ve ben bunu öğrensem varya cıngar çıkarırım resmen ağzıma geleni söylerim ne demek oluyor o sen kimsin önce git kendi dertlerinle uğraş benim özel hayatım seni ilgilendirmez derdim
hiç sevmediğim şeyler:19:

şahsen kızın aldatmasına rağmen o kızı istemesi ciddi anlamda bağlılık olduğunu gösterir bence yapılacak pek bir şey yok gibi kuzenin herşeye rağmen kızı kabullenmiş kız da seviyor demek ki sevmese o kadar süre zarfında ayrılırdı kız sadece istenilmemenin geçmişin muhasebesini yapıyor tabi biraz da alınganlık var hayırlısı olsun haklarında

sonuçta ikili ilişki alan razı satan razı. o yüzden bence karışmayın. bende telefona kaydetmenizi çok yanlış buldum... gossip girl hesabı

canım o kıza herkes çok güzelsin diye diye totosunu kaldırmış belliki....bide kendisi aldattığı için kuzenindende şüphelenmesi çok doğal...bu burnu havada kendini güzellik abidesi sanan kızı kuzenin bi dönem boşlasın üstüne düşmesin bak nasıl koşa koşa geliyor totosu kalkık şey...

kusura bakmayın ve lutfen bana kızmayın ama ,bu sızı kesınlıkle ılgılendırmez .

bu kuzenın ,nısanlının belkı de aılesının problemı olabılır ama ,sızın asla !

zaten ınanılmaz da karsıyımdır dıs faktorlerın ılıskıye bu kadar karısmasına .

benım sevgılımın/nısanlımın annesı benım ıcın ne soylese bası ustum de yerı vardır ancak ;

asla sulale akraba benı sorgulayamaz hıc hoslanmam.

hele kı sız kuzenınıze gıdıp de "o zaman ayrıl "demenız bıle cok yanlıs .buda sızın bılecegınız ıs degıl cunku .

kuzenın aklını karıstırmakdan baska da bırseye yaramaz .kotu nıyetle soylemedınız ama sızın boyle bırsey demenız

hos degıl .sunu da belırtmek ısterım kı ; bazı ınsanlarda asırı kıskanclık olur ,sevdıgını dısı olan herseyden kıskanır .

yanı o kız da bu kategorıde bırısıdır .yanı bu kıskanclık trıplerı emın olun kı kuzenınızden ayrılmak ıcın bahane degıldır !

herkes sevdıgını kıskanır zaten .

babannenız elbette kotu nıyetle cırkınım dememıstır kıza ama yanlıs anlaması ıcın ortada gercekten nedenlerı cok .

cunku daha once bu kızı ıstememıssınız kız bunu ılla kı bılıyordur,sevgılısnın vazgecemeyısıyle ve zoruyla kızı kabul ettıgınızı

bılıyor ıse,babannenın cırkın lafına alınması normal yanı .ılla kı art nıyet dusunmustur .samımı olayım ben de boyle bır surecten

gecmıs olsaydım (yanı benı daha once ıstemeseler dı ) ulu orta yerde de cırkın deselerdı ben de alınırdım galıba

sunu da belırtmeden gecemeyecegım ; eger kız kotu nıyetlı yada kafasın da farklı planları olan bır kız olsa ıdı ; acgozlu olup nısan alısverısınde ıstedıgını aldırırdı

zaten nısanlısı da vazgecmıyor dıye dusunur her ıstedıgını aldırırdı .ama kız mutevazı davranmıs kı daha once ıstenmeyen gelın oldugu ıcın de

bunun vermıs oldugu acıyla da hıc bırsey aldırmamıs .ben kız da bır problem goremedım acıkcası .

ayrıca sız de bu kadar takmayın kafanıza ,kızı daha once halalarınız ıstememıs bırakın da babannenın ulu orta yerde cırkınım demesıne alınmasına da

bı zahmet ızın verın yanı .kız ıstenmeyen gelın oldugundan ıster ıstermez bunun buruklugunu yasamıs bellı kı ,o yuzden alınmıs .

bence kafa takmak yerıne kızı anlamayı deneyın derım

Son düzenleme:
Kuzeninize üzülmenizi anlıyorum, ama bu onun secimi, kuzeniniz resmen bile bile lades demiş, aldatılmayı bile kabullenmişken size birşey demek düşmez artık. Yalnız çok yanlış bulduğum bir davranışınızı söylemeden geçemeyeceğim; kuzeniniz ve nisanlisinin tartismasını hangi hakla telefonunuza kaydediyorsunuz bunu anlayamadım. Hadi yanlışlıkla kulak misafiri oldunuz duydunuz diyelim, ama kaydetmek ne demek iki kisi arasındaki ozel bir tartismayı. Bu davranisinizi çok yanlış buldum :20:

katıldıgımı belırtmeden gecemeyecegım .

tartısmalarını telefona kaydetmenızde kı amac nedır

konu sahıbı lutfen kızmayın bana ,"aralarından cekıl" dıyorum tek kelıme olarak :kkk:

walla tatlım ne denir bilemedim... herkez nişanlılık geçiriyor.. hatta neler duyuyorda yutuyor mıllet.. kız bıraz takıntılı galıba.. vardır kafasında bır planları. kuzenın adına cok uzuldum ben de kuzenımden dertlıyım o yuzden senı cok ıyı anlıyorum.. benım kuzenımde evlenıcek o adamla dıye yuregım parçalanıyor.. daha nısnalılık ne kı aynı evde kalmaya kalksınlar bak o zaman neler olucam malesef.. off cok uzuldum dıyecek hıcbırsey yok tatlım.. ama kızla konusmayı deneyebılırısn hanı kuzenın hıcbırsey anlatmamıs gıbı...

Bu durumda bence takintili olmazsi cok normal degilmi arkadaslar? hem istenmeyen gelin, hemde uztune birde cirkin gelin denildi:D bence sizin yapdiginiz hic hos degil o ses kagyit fikriniz! cok cirkin buldum! ayrica daha bilmediginiz seylerde olabilir... utangac, ve alcak gonuluymus..bu cekingenlik nisanlisinin yaninda gayet rahat davranmayacak anlamina gelmez cunku onun yaninda kendini guvende hisediyor bu yuzden. Bence siz pek kurcalamayin bu isi. Gercekdende yardim etmek istiyorsaniz kuzeninizle konusdugunuz gibi kucuk gelininizlede ayni sekilde konusmaniz gerekiyor bir arkadas gibi, zadece yardim amacli. Kizi resmen halanlar dislamis.. ben olsam boyle bir durumda aklima bin bir korku girerdi ve bence tekrar guvenini saglamaniz gerekiyor. Iste, belki ozaman hersey cozulmus olur. Zaten bir evlilik hayirliysa olur, degilse olmaz. Bilmiyorum yani istenmeyen gelin olmak gercekden cok zor, ne kadarda simdi herkez istityor gibi gorunsede. Bence bunu ustunde atmazsi icin zamana hitiyaci var ve sizlerde onu kazanmak istiyorsaniz yardim ede bilirsiniz. Ama ses kayitlari ile ugrasdiginiza gore bana pekde oyle gorunmediniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back