Çevresi yok. Biri tanıştırsa ancak.Normalda bir kızla tanışıp arkadaşlık kuramıyor mu?
Sağol canım. Duymuştum bunu hatırladım.Tinder diye bi uygulama var o çok iyi ve nezih. Oradan evlenilecek kız bulabilir diye düşünüyorum
Böyle olmaz ki, sosyal medyadan da tanışır ama çoğu dolandırıcı yada tuhaf kişiler. Bence siz karışmayın. Birsey olur, başınıza kalırÇevresi yok. Biri tanıştırsa ancak.
Neden?Şaka mısınız hanımefendi?
Araci siteleri soruyorBi insan evleneceği insanı bile seçemiyorsa , ilerde hangisi kendi ailesi onu da seçemezyani cidden size mi seçtirecek ? Karpuz alır gibi…
Sağol canım. Duymuştum bunu hatırladım.
Deli kadın, ne işin var senin o sitelerde? Hem de benden habersiz. Deseydin beraber icabet ederdik.Ayy bi ara şey vardıı süslümanların uygulamasıgönülden sevenler üye olmuştum, o kaytan bıyıklıı o mülayim çocukların ne kadar haşin olduğunu görmüştüm kızlarda direkt ev var mıı yhaa araba var mıı yhaaa oraya üye olsun
Soylediginizde bir damla mantik var mi?Neden?
25 ve 27 arasında 2 yaş fark var. O nasıl bir yaş acabaMerhaba kk bayanlari
Kunenimin oğlu 25 27 yaşlarında. Evlenmek istiyor ama çevresi yok. Içine kapalı biraz. Uzun zamandır shiftli çalışıyor o yüzden pek arkadaş olmamış. Kuzenim bana sordu internette vs nasıl bulur tanışır düzgün biriyle diye. Ben de bilmiyorum ama bir kk ya sorayım dedim. Varmı bir önerisi olan? Hangi siteler düzgündür bilen varmi? Yada başka bişey aklına gelen varsa sevabına yol gösterelim. Düzgün uslu bir çocuk. Sadece çevresi yok diye üzülüyor annesi.
Valla konunun gidişatına göre buradan evlenmek isteyen olur mu diye soracak sandim. En azindan biraz mantıklı olurdu. Düzgün site önerisi istemiş, inanamiyorum.Burdan ilan koy foto paylasip bdbbsbs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?