- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Zorunlualann var dkdkslla25 ve 27 arasında 2 yaş fark var. O nasıl bir yaş acaba
umutsuzvaka01 vaaar, @rosseyy vaaar, üç satırlık başlık atan üye vaaar. bikaç kişi daha vardı aklıma gelmedi şimdi isimleri, gelirse yazarım burdan bulursunuz çok rahat
Beybiis ergenliğim zor geçtiDeli kadın, ne işin var senin o sitelerde? Hem de benden habersiz. Deseydin beraber icabet ederdik.
Konu sahibi ben talibim bu beye. 29 yaşında, öğretmenim. Uygun mudur?
Zaten hep böyle çekingen, kuzenini aracı yapacak bir beyfendi idi hayalim. Hep bunu beklemiştim, buldum sonunda.
Dur kız etraf boşanıcam ama birini bulabilir miyimcilerle doluBurdan ilan koy foto paylasip bdbbsbs
Adamin işi görülsün isteDur kız etraf boşanıcam ama birini bulabilir miyimcilerle doluhemen kapılır hxbdhd
Hayır hayır. Ben varım. Hem mesleğim de uygun. Bir bağyana en uygun meslektenim. Yarım gün çalışıp, geri kalanını kayınvalidemde geçirmek anayasal görevim.Bence umutsuz daha cok hak.ediyo
İronidir inşallahTinder diye bi uygulama var o çok iyi ve nezih. Oradan evlenilecek kız bulabilir diye düşünüyorum
Gerçekten miMerhaba kk bayanlari
Kunenimin oğlu 25 27 yaşlarında. Evlenmek istiyor ama çevresi yok. Içine kapalı biraz. Uzun zamandır shiftli çalışıyor o yüzden pek arkadaş olmamış. Kuzenim bana sordu internette vs nasıl bulur tanışır düzgün biriyle diye. Ben de bilmiyorum ama bir kk ya sorayım dedim. Varmı bir önerisi olan? Hangi siteler düzgündür bilen varmi? Yada başka bişey aklına gelen varsa sevabına yol gösterelim. Düzgün uslu bir çocuk. Sadece çevresi yok diye üzülüyor annesi.
Adamin basini yakacaklaaa ndjdjİronidir inşallah
Merhaba kk bayanlari
Kunenimin oğlu 25 27 yaşlarında. Evlenmek istiyor ama çevresi yok. Içine kapalı biraz. Uzun zamandır shiftli çalışıyor o yüzden pek arkadaş olmamış. Kuzenim bana sordu internette vs nasıl bulur tanışır düzgün biriyle diye. Ben de bilmiyorum ama bir kk ya sorayım dedim. Varmı bir önerisi olan? Hangi siteler düzgündür bilen varmi? Yada başka bişey aklına gelen varsa sevabına yol gösterelim. Düzgün uslu bir çocuk. Sadece çevresi yok diye üzülüyor annesi.
Gerçekten miinternetten bulduğu kişiye güvenip evlenecekse inşallah mutlu olur. İnternetten tanışma sitelerinden birini bulup bir ömür ilişkisi sürmüş biri var mı çok merak ediyorum.
Kendime ordan koca bulacammTinder diye bi uygulama var o çok iyi ve nezih. Oradan evlenilecek kız bulabilir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?