Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Kuzenimin içimi acıtan derdi:(

Canım bunun cihazı var hemde öyle pahalı birşeyde değil bi arkadaşımın kızına daha yeni aldık. 50-60 lira birşey ondan alsınlar. İdrar kaçma anında titreşimli ve sesli olarak uyarıyor ve bir zaman sonra kişi yapmamaya başlıyor. Arkadaşın kızında etkili oldu. Cihazı çamaşırın içine yerleştiriyorsun o kadar...Kesin ve kolay yöntem olarak bunu biliyorum canım inşallah yardımcı olabilmişimdir.

sagol canım önerin için.hemen arayıp söylemem lazım.işe yarayacagından eminim

Sebebi psikolojik de olabiliyor....

Çaresiz birşey değil, bu insanlar doktora gitmekten neden çekinir ki?

Her gece hem kendisine, hem de eşine o eziyeti çektirmek daha kötü değil mi?

çok geçmiş olsun...
çaresi vardır sonuçta...
psikolojik olduğunu tahmin etmiyorum
idrar yollarıyla alakalı bir sorunuda olabilir...
bunda utanılacak birşey yok,sonuçta eşi de istemez bu durumu yaşamayı...
siz de önayak olun,doktora gitsinler,
mutlaka yol gösterirler,yardımcı olurlar...
sevgiler...

made eşinden anlayış bekliyor, eşi de fedakarlıkla katlanıyor, o da bir zahmet sorunu çözmek için psikologa gitmeli. bu işler dayanışma ile çözülür, geçmiş olsun.

cok ılgıncc...ama cozumu olupta hep karsıdan fedakarlık bekleyıp,kendısı bırsey yapmıyorsa bu işte bencıllık var derım..nasıl bısey bu ya..

Bu problem uzun süreli bişeyse sorun psikolojik deildir. Toplumda böyle çok insan var bende yaşıyorum aynı sıkınıyı ama doktora gitmek çözüm değil inanın çünkü doktorlar bu konuda fazla bişey bilmiyor ilaç yazıp gönderiyor ve o ilaçlar bi işe yaramıyor bu işin tedavisi için bu konuda çalışmış ve kendini geliştirmiş bir doktora gitmek gerekiyor ve doktorun hasta ilşkisi iyi olması gerekiyor.
Bende çok doktora gittim. 17 yaşındayken psikoloğada gittim dediki ilk defa senin yaşında bi hastam var en büyüğü 12 yaşındaydı şimdiye kadar gelenlerin ve doktor benim moralimi sıfır yapmıştı hemde psikolog olacak hastaya nasıl davranması geektiğini bilmiyo zaten utana sıkıla gidiyosun bide böyle laf ediyo doktorlar, "aaa yaşında büyükmüş" gibilerinden o yüzden her doktor bu işin çözümü için ideal değil.
Bu işte çalışmalar yapmış ve hasta ilşkisi iyi olan bi doktora benimde ihtiyacım var bilen varsa lütfen iletişimie geçsin...Herkese iyi günler...

Tedavi sekilleri hakkinda hicbir bilgim yok ama daha önce arkadaslardan biri ses veren ve titreyen bir aletten bahsetti...bu aleti bende biliyorum.

Ablam yegenime kullanyordu, geceleri tuvalete kalkmasi icin...cok iyi bir ürün..mutlaka arastirin!

Ayrica, idrarini tutamiyorsa beyfendi, en azindan temizlik ve hijyen acisindan bezlenebilir...evet, erkekler bu konuda muhtemelen cok hassastir ama kuzenin icin temizlik acisindan kolaylik olur hic degilse..!

ACIL SIFALAR!

ALLAH acil şifa versin zor bi durum ama eşinin bencilliği beni delirtti:eek:klava:

herkes kalıcı yöntem için tavsiyelerde bulunmuş ama en azından bu duruma çare bulunana kadar altına hasta bezi bağlasın! yatağa işemekte ne demek! hergün yatak mı temizlenir. hem yazık kızcağıza sidik bu hasta eder huylanır der döküntüsü yapar.. nebilim yani aklıma gelmiyo bişi :S

ya tedavi olsun ya bez taksın bez takmaya utanmaz heralde yatağa işeyen adam.kuzenine de söyle yatmasın kocasıyla idrar dışkıdır ennihayetinde mikrop kapar

tamamen katılıyorum.adamdaki rahatlığa bakar mısın hem foşur foşur çişini serpeleyecek yatağa ve zavallı kadına.hemde kaba ve huysuz olacak.iyi valla.hayır kadında kabahat.niye çekiyorsun bu adamı.koy kapıya anlasın anyayı konyayı.gururu kırılacakmış.cehennemin dibine kadar.eşim beni düşünmüyorsa ben onu hiç düşünmem.fazla yüz verilmiş bu adama.kimse kimsenin pisliğini çekmek zorunda değil.eş bu köpeği değil.ortada bi hastalık varsa gitsin bi doktoramutlaka tedavisi vradır.tıp bu kadar ilerlemiş zaten.adamın da işine geliyo eziyet çektirmek istiyor belli.bulmuş sessiz kadını.ahhh bu adam bana denk gelecekti.terbiyesiz pislik herif.kimse kusura bakmasın bütün şartellerim attı.hem senin pisliğine katlanacam hemde kaba saba davranacan .naaaah

canım çok geçmiş olsun bende üzüldüm. ama eşi bez bağlasa altına hani şu hasta bezlerinden kıza da yazık hem temizlik açısından hemde kişisel bakım açısından

X