Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Kuzenimin içimi acıtan derdi:(

lonely_33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
179
1
40
slm arkadaslar.2 sene önce kuzenim sevmediği biriyle sırf ailesi istiyor diye evlendi.zamanla alısırım diye düşündü.birde kızı oldu.hepimiz dısardan bakınca cok iyi anlasıyorlar diyorduk.ama durum göründüğü gibi degilmiş.esi evlendiklerinden beri her gece yatagı ıslatıyormus.doktora gitmiş bir problem yok demiş.ve bu durumu kimseye söylememiş bu zamana kadar.evlendiklerinden beri yatak odasında hiç yatmamıslar sürekli yere bir yorgan serip yatıyorlarmıs.o kadar üzgünüm ki anlatamam ya.esini kırmak istemediği için her gece yanında yatıyormus bir de.o da ıslanıyormus.cok canım acıdı anlatınca cook.

ayy bence bu konunun ustunde biras daha durup başka dr.larada gitsin.. çok zor bi durum Allah şifa ersin.. temizliğide zor olur onun.. yada eşini sık sık tuvalete kaldrsaa..

gecmiş olsun
bu bir hastalık
iyi gündede kötü gündede eşler birbirinin yanlarında olmalı
yani bu kötü anlaşmalarına sebep değildir
mutlaka caresi vardır
bir doktora görünsün

zor ve kötü bir durum hakkaten. Ama halledilmeyecek bir problem değil sanırım.Tıp çok gelişti

gecmis olsun canim ya pskolojikdir sebebi eger dr birsey yok dediyse

sürekli gidiyorlarmıs farklı farklı doktorlara.ama doktor hiç bir sorun yok diyormus.temizliği zor tabi canım ya.degecek biri degil kuzenimin cabalarına.cok ters bir adam.allah hayırlı kişilerle karsılastırsın hepimizi

ıdrarını tutamıyor bez baĞlansın bÜyÜk hasta bezlerı var daha rahat ederler en azından yataklarında uyuyabılırler. Bu yÜzden kavga etmelerıne gerek yok sonuÇta karŞı tarafta ıstemez altına ıŞemeyı

psikologa gitmek mi asla kabul etmez.işte bu yüzden kızıyorum.madem ortada bir sorun var el ele verip halletmeleri lazım o hiç bir doktora gitmeyip mucize gerceklesmesini bekliyor herhalde

Arkadaşım sorun olduğu bariz ortada. Ne demek sorun yok. Sorun yok diyen doktorlar ürolog falan gibi fiziksel hastalıklarla ilgilenen doktorlardır. Fiziksel olarak sorun yok demişlerdir. Psikolog diyoruz burda psikolojik yardım alması gerek.Psikolojik sorunu var belliki.

ıçerik nedeniyle konunuz (gerçekten dert ama kuzeninizin DR yardımı gerek) " Üroloji - ıdrar Yolları Hastalıkları" bölümüne taşınmıştır bilginize

Üyelerin yardım edebileceği bir konu değil. Çok geçmiş olsun

İdrarını tutamıyor bez baĞlansın bÜyÜk hasta bezlerİ var daha rahat ederler en azından yataklarında uyuyabİlİrler. Bu yÜzden kavga etmelerİne gerek yok sonuÇta karŞı tarafta İstemez altına İŞemeyİ

kuzenim gecen gün altına naylon serelim demiş bırak bez baglamayı.bagırıp cagırmıs.ben rahat uyuyamam diye.serdirmemiş.tamam kolay birsey degil ama bi yolunu bulmak için caba yok adamda

psikologa gitmek mi asla kabul etmez.işte bu yüzden kızıyorum.madem ortada bir sorun var el ele verip halletmeleri lazım o hiç bir doktora gitmeyip mucize gerceklesmesini bekliyor herhalde

madem bunu kabul etmiyo adam
bu kadar anlayışsız ve kaba...
kuzenin niye düşünüyo ki öyle bi adamın gururunu??
ayırsın yatakları :kahve:

Bunu doktorumdan duymustum(oglum bebekken aksamlari nasil bir yol izliyeyim diye danisdigimda), bana böyle insanlarin nekadar cok oldugunu ama utandiklari icin tedavi olmadiklarini anlatmisdi, bu bir hastalik ve careside varmis.
Utanmasin bir doktora gitsin, hap ile tedavisi var bunun ve sonuclarda olumlu.
Gecmis olsuna.s.

bende bunu anlamıyorum işte.bence de dogru olan bu.kendisini düşünen bencil insanlardan nefret ediyorum

arkadaşım bu gurur yapılacak bi durum mu
bi an önce halledilmesi gerek kadına da yazık neticede
ne diyeyim Rabbim akıl fikir ihsan eylesin
utanacak ne var rahatsızlık sonuçta herkesi başına gelebilir kızdığım nokta yardım almayı reddetmesi kesinlikle psikolojik çünkü:nazar:

Kesinlikle psikolojik bir sorun ve tedavi olup iyileşenleri duydum.Kuzenin için çok üzüldüm yaa :KK43:(

doktor bişey yok diyorsa bu hastalık psikolojiktir benneyaptımki

Canım bunun cihazı var hemde öyle pahalı birşeyde değil bi arkadaşımın kızına daha yeni aldık. 50-60 lira birşey ondan alsınlar. ıdrar kaçma anında titreşimli ve sesli olarak uyarıyor ve bir zaman sonra kişi yapmamaya başlıyor. Arkadaşın kızında etkili oldu. Cihazı çamaşırın içine yerleştiriyorsun o kadar...Kesin ve kolay yöntem olarak bunu biliyorum canım inşallah yardımcı olabilmişimdir.

X