• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin evi terk eden eşi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi niltt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sakın ilk adamı kızın atmasını beklemesin.
hemen dava açsın.en azından kızın velayetini süresiz alsın bu ihaneti kanıtlayarak.

normal boşanma olur,5-10 yıl sonra kızını özler,kıza işine geldiği gibi anlatır hikayesini,kız annesine inanır,velayeti almaya falan kalkar yıpranırsınız

sakın ilk adamı kızın atmasını beklemesin.
hemen dava açsın.en azından kızın velayetini süresiz alsın bu ihaneti kanıtlayarak.

normal boşanma olur,5-10 yıl sonra kızını özler,kıza işine geldiği gibi anlatır hikayesini,kız annesine inanır,velayeti almaya falan kalkar yıpranırsınız

sanırsam bekliyor....
dün konuştum kuzenimle yarın bütün delilleri toplayıp(mesajları,chatleşmelerini vs.)teyzesine ve kendisine sunacağım,rezil edeceğim diyor.
iki çift lafımı ettikten sonra durum tamamen netleşecek diyor..
dua edin kızlar herşeyin hayırlısı olsun...
:Saruboceq:

anlamadım kuzenin daha neyi bekliyor akannehir
kadın resmen aldatmış eşini dönse bile yine tekrarlamayacağı ne malum:1no2:
bence hiç beklemesin açsın davayı kurtulsun
çocuğunu da böyle bir kadına vermesin herkes anne olmaz layık değildir bu kadında değil
zor bir durum allah yardımcısı olsun kuzeninin

anlamadım kuzenin daha neyi bekliyor akannehir
kadın resmen aldatmış eşini dönse bile yine tekrarlamayacağı ne malum:1no2:
bence hiç beklemesin açsın davayı kurtulsun
çocuğunu da böyle bir kadına vermesin herkes anne olmaz layık değildir bu kadında değil
zor bir durum allah yardımcısı olsun kuzeninin

Amin teşekkür ederim..
Bir anlayabilsek...
Ama sanırım şekilleniyor,hanfendi mart ayından beri aldatıyormuş kuzenimi...

kusura bakmayın ama ben o çocuğa da bir dna testi yapardım..eğer çocuk kuzeninizinse bence onda kalmalı ..anneyle yavrusunu ayırmak tabiki kötü ama annesi onu çocuğu olarak görmüyo üvey baba elinde büyümesin en azından..bilmiyorum ben direk çocuğu düşündüm..ha aşka gelirde yavrum da yavrum derse ayırmayın o ayrı

rabbim böyle terbiyesiz ahlaksızlardan korusun.hemen boşansın demek eski sevgiliyle yanyana olsalar daha farklı boyutlarda olurmuş aldatmak.yazık hepinizin emeklerine .ben çocuğun babasında ve teyzenin yanında kalması taraftarıyım,çünkü başkasının nikahı altında elalemle fingirdeşen kadının o çocuğa vereceği terbiye merak konusu.allah yardımcınız olsun

Kuzeni biri uyandırsın lütfen !! O olayın ciddiyetinin farkında degil demek ki ne kadar sevse de bu affı olmayacak bir durum. Nasıl mutlu olmayı düsünebiliyor ki hala o kızla. Yazık ya yavrum kücücük bir bebek var birde ortada.

Allah yardımcınız olsun!!

mesajları delil gösterip bir an evvel boşansın.böylece tazminat ödemez

kusura bakmayın ama ben o çocuğa da bir dna testi yapardım..eğer çocuk kuzeninizinse bence onda kalmalı ..anneyle yavrusunu ayırmak tabiki kötü ama annesi onu çocuğu olarak görmüyo üvey baba elinde büyümesin en azından..bilmiyorum ben direk çocuğu düşündüm..ha aşka gelirde yavrum da yavrum derse ayırmayın o ayrı

zaten babasına o kadar benziyor ki dna ya gerek bile yok..kopyası denecek türden..
valla yavrusunu takmıyor ki hanfendi aşka düşmüş umrunda bile değil gideli 3 hafta olacak nerdeyse insan hiç arayıp sormaz mı yaa...

rabbim böyle terbiyesiz ahlaksızlardan korusun.hemen boşansın demek eski sevgiliyle yanyana olsalar daha farklı boyutlarda olurmuş aldatmak.yazık hepinizin emeklerine .ben çocuğun babasında ve teyzenin yanında kalması taraftarıyım,çünkü başkasının nikahı altında elalemle fingirdeşen kadının o çocuğa vereceği terbiye merak konusu.allah yardımcınız olsun

evet zaten geçen bi mesajını daha bulmuşlar"bu hasretlik yakında bitecek aşkım"demiş..
kuzenim hiç haketmedi bunları..teşekkür ederim hepimizin...

Kuzeni biri uyandırsın lütfen !! O olayın ciddiyetinin farkında degil demek ki ne kadar sevse de bu affı olmayacak bir durum. Nasıl mutlu olmayı düsünebiliyor ki hala o kızla. Yazık ya yavrum kücücük bir bebek var birde ortada.

Allah yardımcınız olsun!!

Amin teşekkür ederim..Sanırsam pazar günü gideceklermiş delilleri yüzüne çarpıp onu oracıkta rezil etmeye..sabırla bekliyoruz...

mesajları delil gösterip bir an evvel boşansın.böylece tazminat ödemez

Evet allahtan o mesajlar elinde,mahkeme de sorun olmaz hayırlısıyla bi def etse
teyzem iyice tansiyon hastası oldu sinirden,dün aradım sesi kısılmış konuşamıyordu bile...

sağolun kızlar...

eminseniz alın çocuğu bence...ahlaklı düzgün bir baba ve çevresi ahlaksız bir anne ve değişen üvey babalardan kat kat kat daha iyi..delil toplayın..o mesajları falan keşke değerlendirse kuzeniniz..eğer aldattığı ispat edilirse ve mahkemede düzgün bir tavır gösterirse çocuğu alabilirsiniz heralde bir avukatla görüşün..gerçi pek uğraşmanıza gerek kalmadan kaçacağını sanıyorum sevgilisiyle ama ..

selam kızlar

bizim kuzen karşı taraftan haber bekliyor hala
sen aç davayı diyoruz
"yok ben avukatla görüştüm bekle ki anlaşmalı boşanasın"demiş
kafasındaki soru işaretleri hala devam ediyor
ne zamana kadar bekleyecek ki bu çocuk...:44:

ansına güvenmeyen erkek evlenmesin. demişsiniz ya tam bir kaynana diye... demek ki bunalttı kızı, o da yaşı çok genç, kafa gitti. olan bebeğe olacak vah ki vah... Allah onun yüzüne baksın.

Açıçası konu eski ama dikkatimi çekti, adam 29 yaşında 18 yaşında lise çağında bir kızla evleniyor alırken de hiç düşünmüyor bu bana uygunmu olgun bir ev hanımı olurmu? Tek dertleri güzel olsun çıtır olsun, eğer bu şartları taşıyorsa aldatsa da gözü görmüyor bekliyor.. Hiç üzlmüyorum böyle adamlara doğrusu.

Açıçası konu eski ama dikkatimi çekti, adam 29 yaşında 18 yaşında lise çağında bir kızla evleniyor alırken de hiç düşünmüyor bu bana uygunmu olgun bir ev hanımı olurmu? Tek dertleri güzel olsun çıtır olsun, eğer bu şartları taşıyorsa aldatsa da gözü görmüyor bekliyor.. Hiç üzlmüyorum böyle adamlara doğrusu.

Aynen öyle..Biraz güzelliğine kandı gördü işte...
Kız zaten öksüzdü o da yağmurdan kaçayım derken doluya tutuldu sanki...Artık tamamen resmen boşandılar..Kuzenime nafaka ödeme zorunluluğu da getirilmedi.Hakim de çocuğu babaya verdi...Kız tamamen haksızdı ama..Hayırlısı oldu bence...

neyse kı atlatmıssınız .cok gecmıs olsun .
Allah hayırlı ıyı ınsanlarla karsılartırsın hepımızı ıns .

Aynen öyle..Biraz güzelliğine kandı gördü işte...
Kız zaten öksüzdü o da yağmurdan kaçayım derken doluya tutuldu sanki...Artık tamamen resmen boşandılar..Kuzenime nafaka ödeme zorunluluğu da getirilmedi.Hakim de çocuğu babaya verdi...Kız tamamen haksızdı ama..Hayırlısı oldu bence...

ya konu bayagı bi eski ama okuyorum kıza lanetler yagdırarak, kuzenin için degilde o minnacık kızı için:( bebiş büyümüştür kesin, teyzenmi bakıyo hala:( annesini soruyo mu gerçekten cok merak ettim.

ya konu bayagı bi eski ama okuyorum kıza lanetler yagdırarak, kuzenin için degilde o minnacık kızı için:( bebiş büyümüştür kesin, teyzenmi bakıyo hala:( annesini soruyo mu gerçekten cok merak ettim.

Evet canım bebiş büyüdü 4,5 yaşında şu an dünyalar güzeli bir kız maaşallah,teyzem bakıyor hala çok şükür tamamen boşandılar hatta kuzenim 1 yıldır bir kızla birlikte hayırlıysa olur inşallah..

Back