Kuzenim ve ilişkisi

sezenc

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
380
227
23
22
Arkadaşlar kuzenimin haberi bile yok ama paylaşmak istedim.
Kuzenim 17 yaşında sevgilisi ise 26 civarı sanırım.
Bu adam kuzenimin okulunda stajyer biyoloji ogretmeniymiş.Facebooktan birbirlerini hoca-ogrenci ilişkisi baabında ekliyorlar.
Sonra messengerdan baya baya konuşmaya başlıyorlar.
Daha sonra numaralar alınıyor whatsapptan konuşulmaya başlanıyor.
Sevgili oluyorlar 2015 aralık sonu çıkmaya başladılar.
Babası abisi çok katı kuzenimin.İlişkisi olduğundan haberleri bile yok.
Sadece anne ve ablası biliyor.Ayrıca oğlan kürt ve kuzenimin babası ve abisi haz etmiyor ırk ayrımı yapıyorlar biraz.Yani bu iş evlilik boyutuna giderse ve duyulursa işler çıkmaza girer.
Bir de kuzenim benimle okul bitince evlenmeyi düşünür müsün gibi sorular sorduğunda olgunlaşmadın sen daha diyip geçiştiriyordu.
Annem de teyzesi olarak telefonda konuşmuştu çocukla telefonda.Pek haz etmedim demişti.Çocuk zaten daha sonra bağırmiş kuzenime olur olmadık insanlara bizi anlatma diye.Allah aşkına bu senin sevdiceginin teyzesi yani.Nasıl laf bu.Kuzenim yine de aldırış etmiyor o bana iyi geliyor derdimden sıkıntımdan anlıyor diyor.
Bunların sevgili olduklarının okulundakiler anlamış kuzenim okulunu değiştirdi oğlan da baska okula tayin istedi.
Durum boyle işte.Kuzenim kör olmuş gibi konusunu açtığımızda bile kızıyor.Halbuki bizim tek istediğimiz onun mutlulugu.Bu adam onun hocasıydı bir nevi dersine girmese bile.Bence adam evliliğe de yanaşmıyor.Kuzenim de uçuyor aşktan.Sizce na yapmalı bu işe??

Kuzenim 17 yaşında sevgilisi ise 26 civarı sanırım.

Kuzenin üniversite okumayı isteyeceği yerde öğretmenle takılırsa daha çoooook evlilik hayali kurar. Adamla evleneceğini zannediyor ha vah vah valla ne hale gelmişler. Adamdan da adam olmaz öğrencisine yaş farkı ne kadar olursa olsun göz koymuş. Bir de kuzenin adamın kendisini sevdiğini zannetmesin.

Boyle ogretmenlere evlat emanet ediyoruz ...

Bunu da mı duyacaktım türden bir başlık olmuş. Allah öncelikle en çok kuzeninizle o stajere, sonra teyzesi ve annesine, en son da abisi ve babasına akıl fikir versin

On kez anlattım.Herkes dil döküyor ama kuzenim anında konuyu kapatıyor.Ders de çalışmıyor ki.Teyzem odaya ders diye girip ağlayarak çıktığını söylemişti.Çocukla kavga etmişler diye.geçenlerde de okulu asmış kuzenim.Bilemiyorum.

Aklı başına çok sonradan gelecek iş işten geçmiş olacak

Konuyu tamamen anlatmadım.şöyle soyleyeyım bunlar ilişkiye başladıgında kimse bilmiyordu teyzem ogrendiginde oglanı arayıp sövmüş telefonda utanmıyor musun vs. kuzenim de sobra biz ayrıldık yalanı attı ortaya herkes de bunu yedi tabi aylar sonra gerçek ortaya çıktı.kimseyi dinlemiyor ama anlamıyor ileride onu birakacagını. kusura bakmayın hızlı yazmak için noktalamaya dikkat etmedim.

Bu tur ogretmen ogrenci iliskisi yadak degil mi? Sikayet etseniz?

bir de eğer babasına soylerse once oglanı sonra da kuzenimi oldurur.Basta kuzenimin abisi zaten.
bir keresinde bu kuzemin ablası var onu sevgilisi ile yazışırken gormüş.Kızı saçından surudugu gibi boş bi odaya goturup tekmelemiş.çene agrisindan konuşamıyordu yanına gittiğimde.Bağnazlar işte anlayacagınız.

Bu tur ogretmen ogrenci iliskisi yadak degil mi? Sikayet etseniz?
ya şimdi adam stajyerdi zaten.e kız da istekli adam zorla benle ol demiyor buna.Zaten okul ogrenince ikisi de farklı okullara dağıldı.teyzem de bir suru dertle boğusuyor kadın da bir sey yapamıyor artık.

anne ve teyze onaylarcasına telefondan konuşmuşlar çocukla
bunun üzerine ancak düğün yapılır

Bunu da mı duyacaktım türden bir başlık olmuş. Allah öncelikle en çok kuzeninizle o stajere, sonra teyzesi ve annesine, en son da abisi ve babasına akıl fikir versin
annesi ne yapacagını bilmiyor.Teyzemle oturduk uzun uzun konuştuk ben ondan iki yaş kucugum bir de anlatsan ne fayda o olgunluk yok bizimkinde.

anne ve teyze onaylarcasına telefondan konuşmuşlar çocukla
bunun üzerine ancak düğün yapılır
annesi ve annem öncesinde konuştular kuzenimle uzun uzun teyzem aylar oncesinde oglanla tartışmıştu telefona aglayarak çıktı hatta ben ne yaoayım diye cekmedigi kalmadı ama kuzenım yola gelmiyor.ben evlenecegım gerekirse kacarım ya da bu iş bir sekilde olur diyor ama olmayacagı en bastan bellıydı zaten.onlar da artık oglanın nıyetını anlamak için konuşmuşlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…