Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzenim gece 4 civarunda 24 haftalık 600 gr doğum yaptı, bebek küvezde, ankarada bir hast. sevk ettirmeye çalışıyoz
bebiş şuan hala çok şükür küvezde, solunum cihazına bağlı, başka bir riski yok,anne sütü ile besleniyor, hayırlısı ile dua ediyoruz, bugün 10 günlük olduk
canım allah yardımcınız olsun benim bbeğimde 28 haftalık doğdu 2 ay 13 gün küvezde kaldı şimi 10 aylık düzeltilmiş 8 aylık çok şükür iyi durumu..dualarım sizinle inş en kısa zamanda sağlıkla çıkar durumu inş iyidir..
mrblar benimde eşim şuanda hastanede yatıyor. adet tarihine göre 24hafta + 1 gün gibi ,
ikiz gebelik bebekler 3 gün önce 666gr ve 616gr dı. rahim ağzı açıldığı için heran suyu gelebilir ve doğum olabilir diyorlar.
yazan arkadaş 24 hafta bebeklerini kuçaklarına almışlar. inş bizim içinde olur.
ankarada nasıl bir yöntem izlemeliyiz. (hastanede yatışta - serum ve iğneler yapılıyor.)
geçmiş olsun ben 24 haftalık doğum yapanın kuzeniyim o bebeği kaybettik ama ondan öce ben adet göre 26 haftalık gelişime göre 24 haftaslık doğum yaptım 650 gr, şuan 14*5 aylık yanımda çok şükür bir sıkıntısı yok dualarım sizinle ankarada neredesiniz ben zekai tahirde doğum yaptım eğer orda iseniz yavuzhan yahya şahin bebek ti benim oğlum sorup öğrenebilirsiniz doğru olduğunu
öncelikle gecmis olsun ... cok zor bir durum anneyi cok iyi anliyorum .. ben 24 haftalik dogum yaptim ,, bebegim simdi cok iyi allaha sükür suan düzeltilmis 10 aylik.. insallah kuzeninizin bebgide saglikli bisekilde anneisne kavsur....
Merhaba hiç entübe edıldımiöncelikle gecmis olsun ... cok zor bir durum anneyi cok iyi anliyorum .. ben 24 haftalik dogum yaptim ,, bebegim simdi cok iyi allaha sükür suan düzeltilmis 10 aylik.. insallah kuzeninizin bebgide saglikli bisekilde anneisne kavsur....