- 12 Nisan 2014
- 774
- 158
-
- Konu Sahibi derinnefes
tabiki soğmayacak, ya da tekrar ısınmayacak..ama hergün kendimde suç bulmaktan yoruldum.bazen cok güçlü oluyorum bazen bir o kdr yerlerde. herzaman hayırlısını istiyorum bu da Rabbimden diyorum..bu da benim imtihanım diyorum..ama bazen öyle bir an gelıyor ki tıkanıyorum..öyle saçma işte..sorsanız sevıyormusunuz diye sevmıyorum derim inanın..o söylediği sözleri hatırlar derim..ama bu cok garip bır duygu, atsan atılmıyor satsan satılmıyor. o ne düşünüyor ne yapmaya çalışıyor..hergün bunları düşünmek istemıyorum..''demıyor ben hata yaptım eşşeğim özür dilerim..'' bunu soylese şu içiniz soğuyacak mı yanı?
demekki çok zor bir dönem ve çok zor bir süreç.. Herkes insanlar için.. sonucu ne olursa olsun, siz hayırlısını ısteyın. ve sakın emin olmadıgınız olmayacagına ınandıgınız içinizin isinmadıgı sözlerle yeniden denemeyin.. cunku bu tarz girişimlerin sonu hep hüsran.
tabiki soğmayacak, ya da tekrar ısınmayacak..ama hergün kendimde suç bulmaktan yoruldum.bazen cok güçlü oluyorum bazen bir o kdr yerlerde. herzaman hayırlısını istiyorum bu da Rabbimden diyorum..bu da benim imtihanım diyorum..ama bazen öyle bir an gelıyor ki tıkanıyorum..öyle saçma işte..sorsanız sevıyormusunuz diye sevmıyorum derim inanın..o söylediği sözleri hatırlar derim..ama bu cok garip bır duygu, atsan atılmıyor satsan satılmıyor. o ne düşünüyor ne yapmaya çalışıyor..hergün bunları düşünmek istemıyorum..
Sebep neydi acaba hayırlısu olsun hakkınızdaDaralıyorum, güçlü olmaya çalışıyorum, eşimsiz hayatıma alışmaya çalışıyorum..koskoca 5 hafta geçti bir kere ağlayabildim sadece..haykıra haykıra bağırmak istiyorum yüzüne o kdr cok şey söylemek istiyorum..şerefsizsin, adisin, başka insanlara melek bana neden şeytan oldun demek istiyorum! sen nasıl bu kadar acımasız adi olabildin demek istiyorum..hayvana bile verdiğin degeri bana neden veremedn demek istiyorum..
o kadar cok şey demek istiyorum ki ona!! ama diyemem, dememem gerek..5 hafta sabrettim daha da sabretmem gerek..daha yolun başındayım..bana söylediği her kötü kelime aklıma gelıyor işte. ondan nefrette edemıyorum, dönsem ne olacakki diyorum bu adam bir kere kesti yüreğini, düzeltmedi.şimdi mi düzeltecek diyorum..
şimdi gelmiş evlilik danışmanına gidelim randevu al diyor, demıyor ben hata yaptım eşşeğim özür dilerim demıyor, ondakı inat gurur onun dik başlılıgı, bana birşey olmuyor ben iyiyim havaları beni yiyor bitiriyor, tamam kötü olmasın tamam ağlayıp sızlamasın ama desin ya desn ben erkekliğe bok sürdürmicem derken yuvamı yıktım desin..desin ki okulun evımıze yakındı şimdi nasıl gidip geliceksn bir süre arabayı al desin..
içim cok doldu, paylaşmak istedim..eşyalarımı alıp cıkıcam bu evden yine..o yokken gelıyorum bir iki eşya alıp cıkıyorum..hiç bu eve ait olmamışm ona üzülüyorum..
Evden kovmak da moda olmuş. Neden siz gittiniz ki o gitseydi ya.Esinle son zamanlarda çok tartisiyorduk mesela ornek BN tuvalette makyaj yapıyorum zannetti telefonunu kırdı ondan yeni tel isteyince de benle pazarlık yapamazsın sen bu evde söz hakkına sahip değilsin dedi, bunun gibi çok şey oldu küçük ama can yakan şeyler. En sonunda d git bu evden benim sevgimde saygimda bitti artik dedi. İlk git demesi değildi, kaç gündür yatakları ayırmisti zaten. Ben de git deyince artik dayanmadum çünkü daha önce gitmedim, ne kadar yuzsuzsun demişti. Öyle iste.
Cunku o evi babasi almisti, ona git desem eminim sen kimsin beni bu evden kovuyosun derdi, derdi biliyorumEvden kovmak da moda olmuş. Neden siz gittiniz ki o gitseydi ya.
Evliliği hak etmiyor ki bu adam.Esinle son zamanlarda çok tartisiyorduk mesela ornek BN tuvalette makyaj yapıyorum zannetti telefonunu kırdı ondan yeni tel isteyince de benle pazarlık yapamazsın sen bu evde söz hakkına sahip değilsin dedi, bunun gibi çok şey oldu küçük ama can yakan şeyler. En sonunda d git bu evden benim sevgimde saygimda bitti artik dedi. İlk git demesi değildi, kaç gündür yatakları ayırmisti zaten. Ben de git deyince artik dayanmadum çünkü daha önce gitmedim, ne kadar yuzsuzsun demişti. Öyle iste.
Allah böyle kendini bilmez kendini yüksekte gören erkek bozuntularını bildiği gibi yapsın aminnnn. Ne sanıyorlar kendilerini.
Aynn..ben de oyle dusunuyorum..karaktermi degiseck, evlilik danismani ne yapabilir ki...Evliliği hak etmiyor ki bu adam.
Çünkü bencil, çünkü egoist, çünkü agresif ötesi.
Özür dilese nolur ki?
Gene aynısını yapacak.