kuyruk sokumunda şişlik yardımmmmmmm :((

sheyda__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2009
8
0
86
Balıkesir
arkadaşlar ben 37 haftalık hamileyim 3-4 gündür kuyruk sokumum acayip ağrımaya başladı oturup yatamıodum.bugün bir baktım ki orada fıstık büyüklüğünde şişlik oluşmuş :(( korkuyorum kıl dönmesi olabilir mi diye? bunun gibi şeyler yaşayan var mıı :(

görmeden bişi söylenemez tabi ama kıl dönmesi olması ihtimal dahilinde.
akıntı filan oluyor mu oradan

arkadaşlar ben 37 haftalık hamileyim 3-4 gündür kuyruk sokumum acayip ağrımaya başladı oturup yatamıodum.bugün bir baktım ki orada fıstık büyüklüğünde şişlik oluşmuş :(( korkuyorum kıl dönmesi olabilir mi diye? bunun gibi şeyler yaşayan var mıı :(

geçmiş olsun canım.umarım önemli bişe değildir.ben seneler önce kıl dönmesinden ameliyat olmuştum.seninde değidin gibi sırt üstü yatarken ve otururken çok acıyodu. bide kokulu şekilde akıntın varmı varsa eğer kıl dönmesi olma ihtimali yüksek.öyleyse eğer vakit kaybetmeden dra gitmen gerek

akıntım yok sadece şişlik var :((artık oturup kalkarken ağrı yapmıo ama hala üzerine yatamıorum :(( yarın dr.a gidiyorum inş.kıl dönmesi deildir de basit bi sivilcedir :( hamileliğimi etkiler mi acaba ?? ameliyat olmak istemiorummm

Back
X