Gebeliğe Hazırlık Kuyruk sokumu ağrıyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nur61_

Bir prenses annesi
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2014
1.550
2.246
333
30
Trabzon
Arkadaşlar 15. Haftamda kuyruk sokumu ve bel boşluğu var ya orası sürekli ağrıyor gece daha kuvvetli evham yapıp sürekli doktora gitmek istemiyorum geçen hafta birşey yoktu normal ağrılar dedi doktor çok şükür lekelenme ve ya kanama hiç olmadı bu ağrı için ne yapabilirim geceleri dönemiyorum bile

Çocukluğunda kuyruk sokumu üzerine düştüysen hamilelikte ağrı yapıyor malesef. Bende de doğumdan sonra oldu ağrı. Oturmak tam anlamıyla işkence. Geçsin diye gün sayıyorum

Çocukluğunda kuyruk sokumu üzerine düştüysen hamilelikte ağrı yapıyor malesef. Bende de doğumdan sonra oldu ağrı. Oturmak tam anlamıyla işkence. Geçsin diye gün sayıyorum
Kesinlikle öyle oturmak istemiyorum dolaşıyorum evin içinde iyi geliyor evlenmeden önce çok zor bir işte çalıştım bir yıl çok ağır şeyler kaldırıp,, 16 saat ayakta duruyordum ondan olabilir mi acaba

Sanmıyorum. Hatırlayamayacağın yaşlarda olmuş olabilir. Kemik çatladığı için ağrı yapıyor ağırlık binince. Normal doğum yaparsan ondan sonra da bi süre ağrın olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…