canım benim Allah razı olsun hepinizden. ben tek başıma 70.000 niyetlendim .karısmasın diye burdakine ekleyemiyorum .Allah hepinizden razı olsun dua etmeden zaten yerimizde duramıyoruz rabbim kabul etsin dualarımızıCanım sende okuma yapsan yada etrafın ailen vb...daha çabuk biter destek olur duamıza
Bu arada bebeğin durumu nedir
Rabbim kabul etsin inşallah sifalar versincanım benim Allah razı olsun hepinizden. ben tek başıma 70.000 niyetlendim .karısmasın diye burdakine ekleyemiyorum .Allah hepinizden razı olsun dua etmeden zaten yerimizde duramıyoruz rabbim kabul etsin dualarımızıbebeğin durumu halen aynı anne babası çok kötü , annesi sürekli ağlıyor.İlk çocuğu çok kötü oldu
Allah razı olsun canım .Rabbim sizin de maddi manevi tüm sıkıntılarınıza şifa versinRabbim kabul etsin inşallah sifalar versin
Anne babayla ALLAH ferahlık versin ya4dimci olsun bebege inşallah güzel haberler alirsiniz
Allah kabul etsin canım Allah razı olsun senin okuman ile birlikte kalan 29.0001000 aldım kalan 58.000
1.000 aldım kalan 19.0002.000 aldim KALAN:20.000
4.000 aldım Rabbim acil şifalar versin inşallah kuzucuğa1.000 aldım kalan 19.000
550 daha okundu.1000 tane okundu Rabbim bebegimize şifa versin
KALAN =9000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?