arkadaşar bebeğim 41 gün odu doğalı 20 gün ağızdan makinaya bağlı kaldı 20 gün burundan bugün küvez içi % 35 oksijen veriyorarmış doktorlar pek bişey demiyor inşallah tolore eder bu konuda bigisi olan varmı bu iyi bişey mi kötü bişeymi yani % 35 oksijen
canım küvez içi oksijen iyi, tolere ederse bir kaç günde kesilir, %35 iyi bir değer, zamanla azalır, benim oğlum küvez içi oksijende 29 gün kaldı, tabi öncesinde ağızdan ve cpap ( burundan) aldı, meraketme atlatacak bunları, çok güzel gelişme,
canım benim bebeğimde erken doğdu 28 haftalık 1030 gr 26 mayıs 2010 da doğum yaptım bebeğm küvezde kaldı 2 ay 13 gün.9 ağustosta çıktı ve bizi eve oksijenle gönderdiler ama çok şükür gerek duymadı 10 gün sonra yaşına gircek tabi düzeltilmiş 9,5 aylık ama çok şükür sağlıklı yavrum....
benim ikizlerimde 28 haftada doğdular biri 49 diğeri 120 gün yattı hastanede şimdi düzeltilmiş 7 aylık sağlıklı iki yaramaz oldular
%35 çok iyi bu kadar kısa sürede benim oğlum 4 ay sürekli oksijen tedavisi gördü o bile hiç sorun yaşamadan eve geldi hem ventülatöre bağlıydı hiç nefes alamıyordu
herşey düzeliyor üzülme bol dua et
arkadaşar bebeğim 41 gün odu doğalı 20 gün ağızdan makinaya bağlı kaldı 20 gün burundan bugün küvez içi % 35 oksijen veriyorarmış doktorlar pek bişey demiyor inşallah tolore eder bu konuda bigisi olan varmı bu iyi bişey mi kötü bişeymi yani % 35 oksijen
çok güzel.benim oğluşum da öyleydi.ama bugün kustuğu için ciğerleri zarar görmüş olabilir dediler.tekrar entübe olmuş.umarım iyileşirler artık bebişler.benimki 65 gündür küvezde maalesef...