Küvetteki kireç klıntı ve lekeleri nasıl giderebiliriz

SARI_SEKERM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
217
1
46
Ankara
Bayanlar merhbaba küvette kireç kalıntısı ve lekeler var kireç çözücü ve benzeri şeyler kullanamıyorum nefesim kesiliyor hastalığımdan dolayı bana bir öneriniz varmı

limon tuzunu dene bi.demlikteki kireci söküyorsa onu hayli hayli söker.camsil kutusuna
1 avuç limon tuzunu üstüne su koyup çalkala.sonra kireçli yerlere sık denemekte fayda var.

limon tuzunu dene bi.demlikteki kireci söküyorsa onu hayli hayli söker.camsil kutusuna
1 avuç limon tuzunu üstüne su koyup çalkala.sonra kireçli yerlere sık denemekte fayda var.

Merhaba ,benim oturdugum bına oldukca eskı sanırım 25 senelık var ve kuvetı oldukca eskı ve kuvettekı cıfle camasır suyuyla cıkaramadıgım lekelerım var.Bır arkadasımın tavsıyesıyle aldıgım biobelinda dıye bır urun var (banyo wc temızleyıcı ile pas kirec cozucusunu bırer kapak koyuyosun fısfısa ustunede bır kapak kadar sıcak su koyuyosun -su cok kaynar olmıcak- sonra kuvete dusakabıne fısfıs sıkıyosun (bu arada camı acmayı unutmamalısın)ama ınan mıs gıbı yapıyo hatta ben onunla bır turlu temızleyemedıgım (tuz ruhu dahıl) fayans aralarım vardı,işte o derzlerede bu karısımdan sıktım ınan bana bembeyaz oldu en azından sımdı yaptıgım temızlık kendını gosterıyo bellı oluyor ev temızlendıgı zaman.Bu ürün 12 tl şişeside1,5 litre cıvarında konsantre bı urun bı aldınmı rahat bı sene gıdıyo ,işin puf noktası hem pas kırec cozucuyu hem wc banyo temızleyıcıyı almak..Umarım faydalı olmustur.Kolay gelsın

nereden alabiliriz ürünü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…