Arkadaslar yeni eve tasindim ama kuvetin kendi rengi sarimsi ben beyaza boyamak istiyorum temizligi hic gostermiyor suanda. Aranizda kuvetini boyayan varmi? Nasil boyadiniz nasil boya almam gerekiyor bana yardimci olabilir misiniz? CADIARZU
arkadaslar yeni eve tasindim ama kuvetin kendi rengi sarimsi ben beyaza boyamak istiyorum temizligi hic gostermiyor suanda. Aranizda kuvetini boyayan varmi? Nasil boyadiniz nasil boya almam gerekiyor bana yardimci olabilir misiniz? Cadıarzu
çok şaşırdım gerçekten küvet boyanabilirmi benimde aynı senin gibi küvet çok kötü rengi değiştirme gibi bi durumumuzda söz konusu değil bu aralar herşey denedim beyazolmuyo sarımtırak hani çok sigara içen bi insanın dişleri sarı olurya öyle banyomu sevmiyorum bundan dolayı bi çözüm bulabilirsen benimlede paylaşırsan sevinirim:92::92::92:
ben boyadım.bende yeni taşınmıştım eve ve küvetin rengi fildişi rengiydi ama siyah siya lekeler pas isleri vardı.bende beyaz yağlı boya ile boyadım çok güzel oldu ama biraz geç kurudu.kullanmak zorunda kaldığımız içinde bastığımız yerler pütürlü kaldı.ama bi zaman sonra kenarlarındaki silikon pasları tekrar çıktı.yani tekrar boya istiyor.siz deneyin bi derim.o eski halinden kat kat iidir bence
ben taşınmadan ev sahibi boyamış küvet boyasıyla.buz dolabı falanda boyanıyomuş sanırım o boyayla...ama zımpara yapmadan boyadığı için sıcak suyla boya soyuldu...