Kuusuum'un yavrusu geliyor...

hayırlı uğurlu olsun canım darısı başımıza...:Saruboceq:
aklıma gelmişken k.k da bu sene baya bir nufüs patlaması oluyor beya...
:enbuyukkk:

opuyorumnanaktancanimsin benim yaopuyorumnanaktan
hep böyle mutluluk haberleri paylasirsin insallah
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canımsın bütün güzellikler senin olsun a.s.

kusummm sevgilililerimle 1 aydan fazla süre beraber olmayı başarabilsem o bile büyük bir olay benim için ,biliyon...

kuşuuummm kız insan bi haber eder valla emine teyzoşum sölemese haberim olmuycak :ecrin_bebek:rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinn:Saruboceq:

ay topik açılmış haberim yok anca gördüm:kedi:
kuşuum tekrardan hayırlısı olsun bidenemopuyorumnanaktan çoook çook sevindim ama en çokta kızın adına sevindim o inanılmaz mutlu olacak yanlızlıktan hiç sıkılmayacak inşallah:Saruboceq:
darısı isteyen herkezin başına:Saruboceq:
allah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almak nasip etsin inşallah:Saruboceq:
sorunsuz bir hamilelik ve sorunsuz bir doğum geçirirsin inşallah:Saruboceq:
eviniz şenlenecek zengin oluyorsunuz delikafadulden
mutluluğunuza mutluluk katsın bu bebek dilerimki:Saruboceq:
yuvanız şenlensin,bebeğiniz kısmetleriyle gelsin,sağlıklı, hayırlı,uzun ömürlü olsun inşallah:Saruboceq:

kızlar bebeşin teyzeleri çok ama halası birtane oda bitoşumopuyorumnanaktan:lepi:

kızlar bebeşin teyzeleri çok ama halası birtane oda bitoşum

su35 haklısın cnm kalbi kocaman bi hala on halaya bedel ..cnm o benim bitoşum o kadar sevindiki hep arayıp soruyo heyecan yaptı kıyamam....valla Allah herkese öyle hala nasip etsin..

bu arada sizin gibi dostların eksikliğini hayatım boyunca göstermesin.dostsuz arkadaşsız insan meyvesi ve yaprağı olmayan boş bi ağaç gibi...

ay bide teyzeleri kızım okadar seviniyoki bilen bilir bnm kız biraz zor bir kızdır...ama o hallerinden eser kalmadı her söümü dinliyo odasına kardeşine yer ayarlıyo...hergün doğcağı günün hesabını tutyo..cnm kızım benim.

hayırlı olsun.. opuyorumnanaktan Rabbım analı babalı buyutsun.. saglıkla mutlulukla kucagınıza almayı nasıp etsın.. :Saruboceq:

günaydın herkese kısmetsiz kedi teşekkür ederim cnm ...suprensesi bi aksilik olmazsa 23 mart 2010 cnm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…