Kuusuum'un yavrusu geliyor...

tebrikler tebrikler:) allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah :)

günaydın hepinize benden sonra ne güzel şeyler yazılmış.hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim..Allah'ım bebek hasreti geçen bütün güzel dostlarımada yaşatsın bu mutluluğu inşallah...mübarek kandil gecesi çok güzel dileklerde bulundunuz bebişim ve bnm için inş her birinizinde dilekleri gerçek olur ..

tebrik ederim canım,allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

süperrrrrrr bir haber....
bebeğini saglıkla kucağına alman dileğiyle.........
darısı bebek isteyen arkadaşlarımızın başına

sende olmasan hatırlanmayacam herkes bebekle ilgilenmeye başladı ama haberi ben verdim aaaa demi ama :lepi:

inşallah bebeğini sağlıcakla kucagına almanı dileri canım çok güzel allah olmayanlarada versin inşallah..

kar bu ara giremiyodum kız valla kötüyüm ...heee varmı kk nın hastanesi acep kazen yaparmı bi güzellik şöyle ucuz yollu bak adınıda yaşetcez..:roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3varya maya tup bebekde ankarada ama canem ındırım var kk ıcın haberın olsun:)..kaydirigubbakcemile3Şeniz

çok sevindim canım gözün aydın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Allah kolay hamilelik, sağlıklı doğum nasip etsin inşallah
darısı bize :kedi:

tebrik ederim canım,allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

süperrrrrrr bir haber....
bebeğini saglıkla kucağına alman dileğiyle.........
darısı bebek isteyen arkadaşlarımızın başına

sende olmasan hatırlanmayacam herkes bebekle ilgilenmeye başladı ama haberi ben verdim aaaa demi ama :lepi:

inşallah bebeğini sağlıcakla kucagına almanı dileri canım çok güzel allah olmayanlarada versin inşallah..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3varya maya tup bebekde ankarada ama canem ındırım var kk ıcın haberın olsun:)..kaydirigubbakcemile3Şeniz

opuyorumnanaktancanimsin benim yaopuyorumnanaktan
hep böyle mutluluk haberleri paylasirsin insallah
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tebrik ederim Allah tamamına erdirsin :))

TEPRİKLER
analı babalı büyütmeye nasip etsin rabbim:)

Tebrik ediyorum...Hayırlı, uğurlu gelsin inşallah.

çok sevindim canım gözün aydın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Allah kolay hamilelik, sağlıklı doğum nasip etsin inşallah
darısı bize :kedi:

hepinize tekrar tekrar teşekkürler Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırır inşallah..
suyumprensesim cadım benem..yerim kız seni hiç unutulurmusun sen incitanemin dediği gibi inşallah hep böyle güzel hayırlı haberler okuruz başka arkadaşlarımızla ilgili,inşallah birgün seninde en güzel haberlerini burda duyurmak bana nasip olur....
karrr ne diyon kız ankara uzak çok uzak

Kuşum biliyordum zaten ama bu başlık açılınca tekrar hayırlısı olsun diyorum ablacım...Allah kucağına almak nasip etsin inşallah...:CüvCüv:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…