- 16 Mayıs 2008
- 5.857
- 82
- 363
- Konu Sahibi suprensesi
-
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3varya maya tup bebekde ankarada ama canem ındırım var kk ıcın haberın olsun:)..kaydirigubbakcemile3Şenizkar bu ara giremiyodum kız valla kötüyüm ...heee varmı kk nın hastanesi acep kazen yaparmı bi güzellik şöyle ucuz yollu bak adınıda yaşetcez..:roflol:
sende olmasan hatırlanmayacam herkes bebekle ilgilenmeye başladı ama haberi ben verdim aaaa demi ama :lepi:
yaaa süpersiniz gerçekten çok mahçup oldum:kedi:suprensesim,harikasın ne diyeyim... karım bennem iyi fikir isim hususunuda yazdım bi kenara:roflol: hahaha ay gece gece çok güldüm ...mürgizim ,elis cim teşekkür ederima.s. mürgiz cnm annenede kocaman sevgiler öpücükler opuyorumnanaktanhepinizin kandilide mübarek olsun...deruşum sanada teşekkür ederim cnm bnm çok utandım yaww hepinizi çok seviyorum hepiniz teyzelerisiniz...:kedi:
tebrik ederim canım,allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
süperrrrrrr bir haber.... bebeğini saglıkla kucağına alman dileğiyle......... darısı bebek isteyen arkadaşlarımızın başına
sende olmasan hatırlanmayacam herkes bebekle ilgilenmeye başladı ama haberi ben verdim aaaa demi ama :lepi:
inşallah bebeğini sağlıcakla kucagına almanı dileri canım çok güzel allah olmayanlarada versin inşallah..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3varya maya tup bebekde ankarada ama canem ındırım var kk ıcın haberın olsun:)..kaydirigubbakcemile3Şeniz
opuyorumnanaktancanimsin benim yaopuyorumnanaktan
hep böyle mutluluk haberleri paylasirsin insallah
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tebrik ederim Allah tamamına erdirsin :))
TEPRİKLER
analı babalı büyütmeye nasip etsin rabbim:)
Tebrik ediyorum...Hayırlı, uğurlu gelsin inşallah.
çok sevindim canım gözün aydın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Allah kolay hamilelik, sağlıklı doğum nasip etsin inşallah
darısı bize :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?