Kuusuum'un yavrusu geliyor...

suprensesi

bir gün mutlaka...
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
4.825
7
158
kızlar bide bana çenesi düşük derler hiç söyledimmi şimdiye kadar bizim kk 'nın izmirli güzel hatunlarından kuusuum hamile...hu hu hu bebek geliyor ,teyze oluyorum,ayyyy allah sağlıklı uzun ömürler versin....zemuszemus çok mutlu oldum canım benim o yaaaazemuszemus

ttatlısım bende ılk gun bılıyodum:)..
kusum bıtanem ıns saglıcakla alırsın kucagına mınık sercenı :)..
teyzosu yesın onu yaa hamıs anne adayı dıkkat et kendıne:)..

tebrik ederim canim,ALLAH tamamina erdirsin,saglikli ve hayirli evladin olur iyisallah:Saruboceq:

ttatlısım bende ılk gun bılıyodum:)..
kusum bıtanem ıns saglıcakla alırsın kucagına mınık sercenı :)..
teyzosu yesın onu yaa hamıs anne adayı dıkkat et kendıne:)..

teyzesi benim sen çekil aradan kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun benn ve annem adına
ben annemledeyim annem ben ve oğlumla ilgilenmekten giremiyor bide ev taşıyos şimdi
neyse çok güzel bir haber tebrikler

teyzesi benim sen çekil aradan kaydirigubbakcemile3
kusum tum gun kkda oyun basında cocuguda kk hastanesınde dogurtcaz kızz olsa adını kazensu erkek olsa kazencan koycaz ozaman cocgunu bınlerce teyzesı olcak ayy gaza geldım cocuk dogurasım geldı vallla:)..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaaa süpersiniz gerçekten çok mahçup oldum:kedi:suprensesim,harikasın ne diyeyim... karım bennem iyi fikir isim hususunuda yazdım bi kenara:roflol: hahaha ay gece gece çok güldüm ...mürgizim ,elis cim teşekkür ederima.s. mürgiz cnm annenede kocaman sevgiler öpücükler opuyorumnanaktanhepinizin kandilide mübarek olsun...deruşum sanada teşekkür ederim cnm bnm çok utandım yaww hepinizi çok seviyorum hepiniz teyzelerisiniz...:kedi:

kar bu ara giremiyodum kız valla kötüyüm ...heee varmı kk nın hastanesi acep kazen yaparmı bi güzellik şöyle ucuz yollu bak adınıda yaşetcez..:roflol:

en cok sevinen benim ikinci kez hala olacam ne mutlu bana rabbim hayirlisiyla saglikli dogumlar versin hayirlisi ile kucagina alirsin ablam insallah duaciyim rabbime:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

en cok sevinen benim ikinci kez hala olacam ne mutlu bana rabbim hayirlisiyla saglikli dogumlar versin hayirlisi ile kucagina alirsin ablam insallah duaciyim rabbime:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

teyze anne yarısıymış halacık laelaelaelaelae bak nasıl geçtim seni sositososito

kuuşum canım benim çok sevindim kızım söyledi uyumuştum uyandım hemen girdim seni kutlamak için cok güzel kızına kardeş geliyor allah hayırlısını versin allah tamamına erdirsin çok öpüyorum bitanem

bu saatte alabileceğim en güzel haberdi bu opuyorumnanaktan allahıma emanet ol kusum o minicik can size uğurlu gelsin mutluluk getirsin opuyorumnanaktan cok ama cok sevindim darısı isteyen tüm canlarıma :Saruboceq:

kuşummm ablasının canısı ,kız çok sevindimm
tebrik ederim allah tamamına erdirsin ,tatlım, allah hayırlı evlat versin
hihoyyytŞeniz

:Saruboceq:rabbim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:
:Saruboceq:darisi isteyen herkezin basina:Saruboceq:
güzel bir hamilelik kolay dogum diliyorum

a.s.suprensesi sanada tsk cimcimem bu güzel haber icina.s.
[/B]

sorunsuz hamılelık ve dogum gecırmenı
saglıkla kucagına yavrunu almanı bu mubarek gecede dılıyorum:):ecrin_bebek:

ay ay ay kız neden haber vermedin. vallahi çok sevindim. allah sağlıkla bebişimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…