• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kutusu açılalı 3 gün oldu! 2 yıl garantisi var!!

Nyks-

Rigor Mortis
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
2.363
1.797
83
image.webp
image.webp
image.webp
:halay::halay::halay:Hanımlar merhaba, 3 gün evvel bana remimgton marka s9600 düzleştirici hediye edildi. Elimde hali hazırda 2 yıldır kullandığım remington marka kendi düzleştiricim olduğundan hediye geleni satıyorum.

Aşağıda ürün görselini de paylaşacağım. Teknomarketlere baktığımda 328 tl'den başlayıp 199 tl'ye kadar farklı sıfır fiyatları mevcut. Ben en düşük fiyatın da altına vereceğim. Kutusu, ısıya dayanıklı saklama çantası ve garanti belgeleriyle birlikte.

İlgilenenleri buraya alalım lütfen :halay:

Remingtonu övmeme gerek yok birincisi ben yıllardır hem maşasını hem düzleştiricisini kullanıyorum daha tık demedi. İkincisi markayı kullananlar ne demek istediğimi anlar:KK52::KK52:

Eki Görüntüle 1849647 Eki Görüntüle 1849648 Eki Görüntüle 1849647 :halay::halay::halay:Hanımlar merhaba, 3 gün evvel bana remimgton marka s9600 düzleştirici hediye edildi. Elimde hali hazırda 2 yıldır kullandığım remington marka kendi düzleştiricim olduğundan hediye geleni satıyorum.

Aşağıda ürün görselini de paylaşacağım. Teknomarketlere baktığımda 328 tl'den başlayıp 199 tl'ye kadar farklı sıfır fiyatları mevcut. Ben en düşük fiyatın da altına vereceğim. Kutusu, ısıya dayanıklı saklama çantası ve garanti belgeleriyle birlikte.

İlgilenenleri buraya alalım lütfen :halay:

Remingtonu övmeme gerek yok birincisi ben yıllardır hem maşasını hem düzleştiricisini kullanıyorum daha tık demedi. İkincisi markayı kullananlar ne demek istediğimi anlar:KK52::KK52:
Merhaba fiyat nedir acaba.?

Back