M Meryem ana Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Mart 2020 47 4 54 18 Temmuz 2024 Konu Sahibi Meryem ana #1 Merhaba, saçlarım kıvırcık ve gür saçları seviyorum. Daha önce taftın jölesini kullanıyordum hem semsert yapıyor hemde dalgalarımı yapıştırmıyordu. Şimdi piyasadan kalktı.Tavsiye edeceğiniz bir jöle varmı, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Merhaba, saçlarım kıvırcık ve gür saçları seviyorum. Daha önce taftın jölesini kullanıyordum hem semsert yapıyor hemde dalgalarımı yapıştırmıyordu. Şimdi piyasadan kalktı.Tavsiye edeceğiniz bir jöle varmı, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
B Biordanbiburdan Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2024 1.243 1.080 19 Temmuz 2024 Konu Sahibi Meryem ana #2 Egos wax var. Kullandın mı?
noroots Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2024 59 79 36 20 Temmuz 2024 Konu Sahibi Meryem ana #3 Derminix wax kullanıyorum topuz yaparken taş gibi yapıyor
M Meryem ana Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Mart 2020 47 4 54 20 Temmuz 2024 Konu Sahibi Meryem ana #4 Bezdumda .!.: Egos wax var. Kullandın mı? Genişletmek için tıkla... Kullanmadım,saçlarım kıvırcık, buklelerimi yapıştırmadan sertleştirirmi acaba
Bezdumda .!.: Egos wax var. Kullandın mı? Genişletmek için tıkla... Kullanmadım,saçlarım kıvırcık, buklelerimi yapıştırmadan sertleştirirmi acaba
M Meryem ana Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Mart 2020 47 4 54 20 Temmuz 2024 Konu Sahibi Meryem ana #5 noroots .!.: Derminix wax kullanıyorum topuz yaparken taş gibi yapıyor Genişletmek için tıkla... Nerede satılıyor
noroots .!.: Derminix wax kullanıyorum topuz yaparken taş gibi yapıyor Genişletmek için tıkla... Nerede satılıyor