- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.743
- Konu Sahibi MissMoonTwilight
Yenilerine yer açılsın diye fiyatlar düşmüştür...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dukan tarıfleri varmı cnm
dukan tarıfleri varmı cnm
yok cnm oyle değil dukan tarifleri için ayrıca bir kitap vardı onu sordumEvet son bölümde var tarifler :)
yok cnm oyle değil dukan tarifleri için ayrıca bir kitap vardı onu sordum
şah-sultan,küçük ağa,sinekli bakkal duruyor mu?fiyatları nedir,
kitaplar orjinal mi?ve normal boy mu*?Evet duruyor. 4 tl/7tl/4tl seklinde toplamda 15 tl ye anlasabiliriz. Fiyatlari d&r dan bakip tekrar guncelledim.
kitaplar orjinal mi?ve normal boy mu*?
takas düşünür müsünüz?Evet orijinal ve normal boylar.
takas düşünür müsünüz?
böğürtlen kışı,senden önce ben,yağmur sonrası,canan tan en son yürekler ölür,yüreğim seni çok sevdi,naşide gökbudak kitapları var.zülfü livaneli kardeşimin hikayesi var.Öneriler nedir, ona göre olup olmayacağını yazayım.
böğürtlen kışı,senden önce ben,yağmur sonrası,canan tan en son yürekler ölür,yüreğim seni çok sevdi,naşide gökbudak kitapları var.zülfü livaneli kardeşimin hikayesi var.
böğürtlen kışı,senden önce ben,yağmur sonrası,canan tan en son yürekler ölür,yüreğim seni çok sevdi,naşide gökbudak kitapları var.zülfü livaneli kardeşimin hikayesi var.
hangilerini beğendiniz?Kac kitap secme hakkim var :)
hangilerini beğendiniz?
kardeşimin hikayesi ve senden önce beni burdan aldım.orjinal isterseniz eğer olmayabilirler.kardeşimin hikayesinin birkaç sayfasında hafif silinti var ancak okumaya engel değil.senden önce ben ise iyi durumda.baskısı falan güzel.durumu yazayım sizi aldatmış olmak istemem.Böğürtlen Kışı, Senden Önce Ben ve Kardeşimin Hikayesi.
kardeşimin hikayesi ve senden önce beni burdan aldım.orjinal isterseniz eğer olmayabilirler.kardeşimin hikayesinin birkaç sayfasında hafif silinti var ancak okumaya engel değil.senden önce ben ise iyi durumda.baskısı falan güzel.durumu yazayım sizi aldatmış olmak istemem.
BU HAFTA KARGO İÇİN PEK MÜSAİT DEĞİLİM.HAFTAYA KALSA OLUR MU?BİLGİLERİMİZİ DE GÖNDERİRİZ.Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Siz alıp okuyabildiğinize göre sorun yoktur. Benim için uygundur bu üç kitapla sizin istediklerinizin takası. Eğer sizin için de uygunsa özelden teslimat hakkında konuşalım.