Kekler - Pastalar Kutup Civcivi

you_know

Ne bu neşe ?
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
18.455
103
çok şirin :))

2 yumurta
3 kahve fincanı toz şeker
2 kahve fincanı sıvıyağ
2 kahve fincanı yoğurt
6 kahve fincanı un
1 pk kabartma tozu
vanilya
Yeterince hindistan cevizi

Göz yapmak için için : Damla çikolata
Burun yapmak için : Badem
ayak ve ibikleri için : Kuru kayısı
KREMA MALZEMESİ
2 bardak süt
2 kaşık şeker
1 kaşık mısır nişastası

Yumurta ve şeker eriyineye kadar mikserle karıştırın. Yoğurt ve sıvıyağ ekleyin, tekrar karıştırın.
Un, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyin.

Dilerseniz damla çikolata, vişne, fındık, ceviz vs ekleyerek istediğiniz muffinleri yapabilirsiniz.

Muffin kağıtlarına paylaştırarak,önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında yaklaşık 20-25 dk pişirin.

Hazırlanan muffinleri kağıtlarından çıkarın ve etrafına hazırladığınız kremayı sıvayın ve hindistan cevizine bulayın. Damla çilolatadan göz, bademlerden burun ve kuru kayısıları keserek ayaklarını ve ibiğini yapın.

bu tarif hem koca bebeklere hem miniklere.çok güzel duruyor opuyorumnanaktan

ayy çok şekerler insan yemeğe kıyamaz kaydirigubbakcemile2
ellerine sağlık tatlım opuyorumnanaktan

Oyy çok şirin çocuklar için oldukça değişik bir kek ellerine sağlık alkisalkisalkis

aman çok şirin be bunlar ama ben beceremem tabi :) yapana kadar tüm malzemeleri yerim çünkü

Ellerine saplıkkk....

Oyy çok şirin çocuklar için oldukça değişik bir kek ellerine sağlık alkisalkisalkis

bende mesela kardeşlerime fln yapıodum bide misafir çocuklarına sonra bi baktımki ben kendim için yapıomusum kaydirigubbakcemile3

ne güzel görünüyor insan yemeğe kıyamayacak yaw:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…