Kütük Masa Kullanan Var Mı?

HanimDudu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
67
18
Yeni evimize çok severek doğal kütük yemek masası aldık. bakımı, temizliği nasıl yapıyorsunuz? kullanışlı mı? aramızda kullananlar var mı?

Eklentiler

• 2.jpg
    2.jpg
    113,1 KB · Görüntüleme: 9.114
hımm.ahşap temizleyiciler işe yarar sanırım,çizilmesini önleyici temizleyiciler de var.ama bana pek kullanışlı gelmedi bu masa,şekli düz olmadığı için masa örtüsü falan da sıkıntı olur gibi...zamanla nasıl kullanacağını sen bulursun canım.güle güle kullan

böyle bir masaya örtü serilmez zaten. :KK45: büyük bir evimiz olursa biz de istiyoruz böyle bir masa ama tam dikdörtgen olanlardan. :KK54:
bizim masa da ahşap ama böyle tek barça değil. parça parça tahtalardan oluşuyor ve eskitme görüntüsü yok. ahşap masa üstüne atılan vernik, üzerine çok sıcak bir tabak koyunca buğulanma yapıp bulanıklaşıyor. bunu gidermek için de masaya buğulanan yere kolonya döküp bir çakmak çakmak oluyor. :KK70: tabi hemen üflüyorsun. eski parlaklığına kavuşuyor. o yüzden yemek tabağı koyarken altında ya servis (ki benimkinde sadece servis yetmiyor), servis dışında servis tabağı veya supla gibi bir şey kullanmanı mutlaka öneririm. yoksa sıcak tabaklar masayı dediğim gibi verniği bozuluyor.
ha bu arada belki masa çok doğal görünümlüdür verniksizdir bilemeyeceğim?
pronto ahşap temizleyici kullan. :KK45:

böyle bir masaya örtü serilmez zaten. :KK45: büyük bir evimiz olursa biz de istiyoruz böyle bir masa ama tam dikdörtgen olanlardan. :KK54:
bizim masa da ahşap ama böyle tek barça değil. parça parça tahtalardan oluşuyor ve eskitme görüntüsü yok. ahşap masa üstüne atılan vernik, üzerine çok sıcak bir tabak koyunca buğulanma yapıp bulanıklaşıyor. bunu gidermek için de masaya buğulanan yere kolonya döküp bir çakmak çakmak oluyor. :KK70: tabi hemen üflüyorsun. eski parlaklığına kavuşuyor. o yüzden yemek tabağı koyarken altında ya servis (ki benimkinde sadece servis yetmiyor), servis dışında servis tabağı veya supla gibi bir şey kullanmanı mutlaka öneririm. yoksa sıcak tabaklar masayı dediğim gibi verniği bozuluyor.
ha bu arada belki masa çok doğal görünümlüdür verniksizdir bilemeyeceğim?
pronto ahşap temizleyici kullan. :KK45:

pronto iyi fikirmiş :)) bizimki fotoğraftaki değil ama çok benzeri, vernik de yok gibi, ama pronto iyi olabilir. zamanla alışıcaz sanırım kullanımına, şu an sadece tablo gibi seyretme aşamasındayız :KK70:D

pronto iyi fikirmiş :)) bizimki fotoğraftaki değil ama çok benzeri, vernik de yok gibi, ama pronto iyi olabilir. zamanla alışıcaz sanırım kullanımına, şu an sadece tablo gibi seyretme aşamasındayız :KK70:D
kurutacağı için çok suyla silmeni önermem. pronto kurutmuyor en azından, suyla durulaman da gerekmiyor. ayaklarından doğru deneyebilirsin prontoyla. :KK70: ahşabı bozmuyorsa üstüne geç bence.
fırsatın olursa resmini koyar mısın merak ettim. :KK22:

kurutacağı için çok suyla silmeni önermem. pronto kurutmuyor en azından, suyla durulaman da gerekmiyor. ayaklarından doğru deneyebilirsin prontoyla. :KK70: ahşabı bozmuyorsa üstüne geç bence.
fırsatın olursa resmini koyar mısın merak ettim. :KK22:

ayakları siyah demir, sadece üstü oyalacak :KK70:D şu an birkaç fotoğraf var telefonda ama açıları pek iyi değil, akşama atayım <3 dün taşındık fırsatım olmadı henüz iyi çekmeye :)))

bende var canim, cok guzel bir hava katiyor evimize.
mutlaka al derim. bakiminda da hic bir sey yok. mobilyacimiz, kullanabildiginiz kadar hor kullanin demisti, biz de oyle yapiyoruz. ne kadar eskirse o kadar guzel duruyor.

bende var canim, cok guzel bir hava katiyor evimize.
mutlaka al derim. bakiminda da hic bir sey yok. mobilyacimiz, kullanabildiginiz kadar hor kullanin demisti, biz de oyle yapiyoruz. ne kadar eskirse o kadar guzel duruyor.

süpper kullananları duyunca mutlu oluyorum :)) şu an bi kere başında oturma fırsatı bulabildik ama onda bile bişey olacak diye ödüm koptu :KK70:D hor kullanmak benim işim :KK59::cool:

dayanamadım yine foto atıyorum :KK70: ama çok iyi görünmüyor burda :/ tül/perde yok, dımdızlak duruyor :KK70:DD ahahah

ovv. :nazar: evet bu verniksiz. :KK70: bi tozunu alsan yeter bunun. :)) ama yemek falan dökülmemesi lazım. lamba ve sandalyeler çok güzel olmuş. perdeyi aldın mı alacak mısın?

<3<3 oyy o zaman yandım yaa :KK70:yemek dökmemek ve biz! mümkün değil gibi görünüyor:cool:

Çok teşekkürler, beğenmene çok sevindim gerçekten, :KK24: lamba ve sandalyeleri de severek aldık çok <3

ovv. :nazar: evet bu verniksiz. :KK70: bi tozunu alsan yeter bunun. :)) ama yemek falan dökülmemesi lazım. lamba ve sandalyeler çok güzel olmuş. perdeyi aldın mı alacak mısın?

hadi canımm süpper tesadüff :)) duvar rengini eşim istedi, ilk olarak pek sevememiştim ama gözüm alıştı sanırım,

perdeleri aldık da hazırlanma aşamasında, storları taktılar ilk etapta.

bizim duvar rengini ben seçtim, boya kartelasında mavi alt tonlu bi gri sanmıştım. :KK43:
boyayınca bi baktım, özellikle ışığı yakınca böyle lilayı çağrıştıran bir ton çıkıyor.:KK57: gündüz yine bir nebze iyi. boya beni hayal kırıklığına uğrattı yani. :KK43: hiç sevmediğim bir tona dönüşüyor. sizin renkler gayet güzel uyumlu olmuş. güle güle mutlulukla oturun. :KK200:

çok teşekkür ederiz inşallahh aminnn <3 kartelada kartopu olarak geçiyormuş da mor menekşe deseler daha iyi morun bir tonu gibi, biraz daha koyu olsa içime sinmezdi ama şimdi daha iyi gibi, sorun boya olsun değişir sonra ilerde :oops:

kütük masaları bende çok beğeniyorum çok orjinal duruyo..fakat o masaya sandalyeler pek olmamış sanki tarz olarak

X