Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nası bişeyki o
böyle bir masaya örtü serilmez zaten. büyük bir evimiz olursa biz de istiyoruz böyle bir masa ama tam dikdörtgen olanlardan.
bizim masa da ahşap ama böyle tek barça değil. parça parça tahtalardan oluşuyor ve eskitme görüntüsü yok. ahşap masa üstüne atılan vernik, üzerine çok sıcak bir tabak koyunca buğulanma yapıp bulanıklaşıyor. bunu gidermek için de masaya buğulanan yere kolonya döküp bir çakmak çakmak oluyor. tabi hemen üflüyorsun. eski parlaklığına kavuşuyor. o yüzden yemek tabağı koyarken altında ya servis (ki benimkinde sadece servis yetmiyor), servis dışında servis tabağı veya supla gibi bir şey kullanmanı mutlaka öneririm. yoksa sıcak tabaklar masayı dediğim gibi verniği bozuluyor.
ha bu arada belki masa çok doğal görünümlüdür verniksizdir bilemeyeceğim?
pronto ahşap temizleyici kullan.
kurutacağı için çok suyla silmeni önermem. pronto kurutmuyor en azından, suyla durulaman da gerekmiyor. ayaklarından doğru deneyebilirsin prontoyla. ahşabı bozmuyorsa üstüne geç bence.pronto iyi fikirmiş :)) bizimki fotoğraftaki değil ama çok benzeri, vernik de yok gibi, ama pronto iyi olabilir. zamanla alışıcaz sanırım kullanımına, şu an sadece tablo gibi seyretme aşamasındayız D
kurutacağı için çok suyla silmeni önermem. pronto kurutmuyor en azından, suyla durulaman da gerekmiyor. ayaklarından doğru deneyebilirsin prontoyla. ahşabı bozmuyorsa üstüne geç bence.
fırsatın olursa resmini koyar mısın merak ettim.
hımm hayırlı olsun güle güle oturun. :)ayakları siyah demir, sadece üstü oyalacak D şu an birkaç fotoğraf var telefonda ama açıları pek iyi değil, akşama atayım <3 dün taşındık fırsatım olmadı henüz iyi çekmeye :)))
hımm hayırlı olsun güle güle oturun. :)
bende var canim, cok guzel bir hava katiyor evimize.
mutlaka al derim. bakiminda da hic bir sey yok. mobilyacimiz, kullanabildiginiz kadar hor kullanin demisti, biz de oyle yapiyoruz. ne kadar eskirse o kadar guzel duruyor.
dayanamadım yine foto atıyorum ama çok iyi görünmüyor burda :/ tül/perde yok, dımdızlak duruyor DD ahahah
duvar rengi ve parke rengimiz aynı. :))süpper kullananları duyunca mutlu oluyorum :)) şu an bi kere başında oturma fırsatı bulabildik ama onda bile bişey olacak diye ödüm koptu D hor kullanmak benim işim
ovv. evet bu verniksiz. bi tozunu alsan yeter bunun. :)) ama yemek falan dökülmemesi lazım. lamba ve sandalyeler çok güzel olmuş. perdeyi aldın mı alacak mısın?
duvar rengi ve parke rengimiz aynı. :))
hadi canımm süpper tesadüff :)) duvar rengini eşim istedi, ilk olarak pek sevememiştim ama gözüm alıştı sanırım,
perdeleri aldık da hazırlanma aşamasında, storları taktılar ilk etapta.