• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kutudaki rengı veren en iyi saç boyası

tşk ederm... acaba dedım kendı dogal rengıne küllü orta kumrala boyayıp hıcde dokunmasammı asla dedımde bı an:)) ondan didikliom basını agrıtıom senın MİLLAn

bence bu yazı bu sacla gecır..tam yaz sacı olmuş..
sıkılınca boyarsın..az kullan bunu bence..
ben begendım yanii

bence bu yazı bu sacla gecır..tam yaz sacı olmuş..
sıkılınca boyarsın..az kullan bunu bence..
ben begendım yanii

:)))))))))))) benmde kuaföre anlatamadıgım sacc buydu bu yuzden boyatmıodum keza yaşımda cok kucukdu ozamannlar sımdıye nazaran yani. sonra ıstedıgım renk ıste dogal yontemlerle oldu dıyelım
ozaman sozunu dınlıorum:))
yaza buralarda olursan yenısıne karar vereriz :D :54:

Son düzenleme:
o dedıgın boya kutu boya deılse nasıl becerıcem kı :( onu kat bunu kat mu yapcam ıcıne? bılmıom anlatrmısın

yok canım kutu boya . satılıyor . kozmetik ürünleri satan yerlerde bulabilirsin. birkaç kuaför tanıdığım vardı onlara gelen saç boyaları da alix avien di onlar önermişti. hiç akmıyor ve kataloğunda seçtiğin rengin aynısı oluyor..

yok canım kutu boya . satılıyor . kozmetik ürünleri satan yerlerde bulabilirsin. birkaç kuaför tanıdığım vardı onlara gelen saç boyaları da alix avien di onlar önermişti. hiç akmıyor ve kataloğunda seçtiğin rengin aynısı oluyor..
tşkkkler :)))))

canım bence sac rengin tam anlamıyla mükemmel kesinlikle değiştirme ben buna ulaşmaya çalışıyorum bikaç ton koyusuna bile razıyım :D

ben de alix avien ya da clemency i öneririm. alix avien kutuyla da satılıyor fakat clemency tüp boya olarak satılıyor. ikisini de kullanmıştım oldukça memnun kaldım ikisinden de. clemency sanırım bitkisel içerikliymiş. saçlarımı da çok yıpratmadı..

Son düzenleme:
canım bence sac rengin tam anlamıyla mükemmel kesinlikle değiştirme ben buna ulaşmaya çalışıyorum bikaç ton koyusuna bile razıyım :D
cnm sac rengınn ne .. sabırlı olursan ben 21 gunde mı 27 gundemı ne bu saca ulastım papatyayla. sende deneyebılırsın
ama benm saclarım küllü orta kumraldı .boyatmamıstım hıc.. boyalı saca da etkı edıyor gercı.. tşk ederm guzel yorumun ıcın

ben de alix avien ya da clemency i öneririm. alix avien kutuyla da satılıyor fakat clemency tüp boya olarak satılıyor. ikisini de kullanmıştım oldukça memnun kaldım ikisinden de. clemency sanırım bitkisel içerikliymiş. saçlarımı da çok yıpratmadı..
tşk ederm çok..

cnm sac rengınn ne .. sabırlı olursan ben 21 gunde mı 27 gundemı ne bu saca ulastım papatyayla. sende deneyebılırsın
ama benm saclarım küllü orta kumraldı .boyatmamıstım hıc.. boyalı saca da etkı edıyor gercı.. tşk ederm guzel yorumun ıcın
canimcim benim saclar boya ne yazikki ben sansimi kaybettim artik :)

mukemmel bı sac rengıne ulasmıssın
bence hıc dokunma bıle
bende ıstıoyrum bunu
tebrıkler:46::46::46::46::46::46::46:

şimdiye kadar boyadığım markalardan kutudaki renge en yakın verenler loreal excellence ve palette deluxe.

Merhaba konu baya önce açılmış ama birşey sormaak istiyorum clemency saç boyası 6.620 ve 5.66 numaralı boyaları karistirsam tam olarak nasıl bı renk çıkar bu renkelr istiyorum ama anlayan biri bu renkleri karıştırıp olacağını söyledi sizce

Eklentiler

• Screenshot_2024-09-23-20-14-31-717_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2024-09-23-20-14-31-717_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_2024-09-23-15-11-42-226_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2024-09-23-15-11-42-226_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 11
Back