Saç Rengi ve Saç Boyama kutudaki rengı veren en iyi saç boyası

bibican

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2013
1.409
10
0
34
Ankara
kızlar kutdaki rengı veren ve sacı kazık gıbı sertte yapmayan boyalar varmı onerılerınız varmı ?
bıoblas boya cıkarmıs ne dusunuosunuz ?

kızlar kutdaki rengı veren ve sacı kazık gıbı sertte yapmayan boyalar varmı onerılerınız varmı ?
bıoblas boya cıkarmıs ne dusunuosunuz ?

önerdiğim yok ama önermediğim var koleston boyayı önermiyorum. daha önceden olsa önerirdim ama en son kullanımdan sonra bi daha kimseye önermem. açık kahve mi açık kumral mı ne boya almıştım kolestondan bi boyadım simsiyah oldu saçlarım kuaföre gittim saçlarımın rengini düzelttirmek için bana sordu kuzgun siyah mı yapmaya çalıştın kömür siyah mı dedi. bende aldığım rengi söyledim direk koleston mu aldın dedi

hmm (( saol cnm .. kolestonu dırek elıyorum..

hmm (( saol cnm .. kolestonu dırek elıyorum..

en son bende kuaförde boyattım ama bende artık evde boyamak istiyorum bu konuyu açman iyi olmuş bana da lazım olur geçen ay boyattırdım kuaföre en son düz boyaya 60-65 lira filan aldı

ben saclarımı hıc boyamadım...
ama papatya ıle saclarımı actım
1 ayda küllü kumral saclarım cokda gusel sarı oldu ..
ama ben bı bunaldm sarı olmamalıydı sankı .. küllü açık kumral yapim dıorum boyayla
kararsızım... papatyaya devam edıp cokkkk acık sarı yapmakdı maksadım ama aılemm buna musaıt deıll

hmm papatya suyuyla saçlarımı açmayı hiç denemedim nasıl olur bilmem. ilk yaptığım renkte akaju kızıl kestaneydi

aslinda hicbir kutu boya tam rengi cikarmiyor belki boyanmamis saca tutabilir bazi renkler ama boyali ise mutlaka acilmasi gerekiyor ozelliklede koyu renkten acik renge gecerken ama yinede hangi boya daha iyi dersen kesinlikle loreal derim gercekten hic boyanmamis gibi oluyor ayni gun altta balyaj olan sacimi palette ile acip loreal ile boyadim gercekten sonuc cok iyiydi ama koleston asla almam bidaha kesinlikle en az 3 ton daha koyu cikiyor ve dokuyor saclari

loreal mousse loreal castıng dıe fark edermi ?
bu arada voıla hangı markanın?
ben annemın sacını ACME COLOR eczanede satılann boya ıle boyuyorum hep bırebır tutuyor:)) ama hep koyu renk boyadık bnm ıstedıklerım acık ton oldugunndan tercıh etmem cunku acıkda denenmslık yok cesaret edemem

ben loreal preference kullandim ama yineliyorum actigim saca uyguladim koyu renk sacta tutarmi bilemiyorum ama yipratmiyor bu kesin

kolestonu ben de hiç beğenmiyorum çok çabuk akıyor renk atıyor.

kuaförlerin de kullandığı alix avien -- diye yanlış hatırlamıyorsam bir boya vardı çok güzel çıkıyor renk . bir kaç yıl önce denemiştim
kızıl rengi bile bir iki yıkamada akıyor sonra akmıyor . çok güzel renk tonu tutuyor. bulursanız deneyin derim

o dedıgın boya kutu boya deılse nasıl becerıcem kı onu kat bunu kat mu yapcam ıcıne? bılmıom anlatrmısın

bende kesınlıkle loreali önermem..
sacımın dıbındekı kendı rengını bıle kapatamamıştı..
kolestonun şöyle ıyı bı yanı vardı,
boyanın kutusundan once 15 günlük,sonrada 1 ay sonrasında kullanabılecegın rengı tekrardan canlandıran bısey var..
o gerçekten ıse yarıyor..15 gun sonrasında onu kullandığımda hem rengı canlanmıştı,hemde dıbım kapanmıştı..
halbukı kolestonu hıc begenmezdım ben..
bıde koleston daha koyu tutuyor..
tum bunlara rağmen annem sacımı paletteyle boyar

cnm sac rengıme bakarmısın... ne renk bu sence .. papatyayla acarkdan oldu bu.sarı yakısırmı makyaj gerektırır tartısması yapıoduk ya hanı hatırlıomusunn

nıye hatırlamıyım kız..
sacının rengını begendım ama bronz tenle mükemmel olur..
makyaj gerektırır yoksa solgun olursun..
tam lolıta rengı..

Makyaj gerektırır dedım ama senın yasın geregı cıldın zaten canlıdır..
hafıf yanaklarını canlandırsan bıle güzel olur

tşk ederm... acaba dedım kendı dogal rengıne küllü orta kumrala boyayıp hıcde dokunmasammı asla dedımde bı an:)) ondan didikliom basını agrıtıom senın MİLLAn

bıbı ben msjını sımdı gördüm
sen demesende gelmısım yazmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…