Saç Rengi ve Saç Boyama kutuda çok beğendiğimiz loreal viyana kumral ve küllü sarının vahşetine uğradım:)

[/B]
ben 2kez boyadım..2.kez boyadıgmda turuncluk yoktu ..grileşme sorunu olmadı

Senin saçındada önceki konulardan hatırlıyorum arkadaşın yaptığı gibi küllü bir renge boyamıştın hatta orda yeşerme grileşme olur diye beklemiştik sonuçta hiçbir renk kayması olmadan istediğin rengi tutturmuştun.İlginç boyadan mı fark etti acaba.

[/B]

Senin saçındada önceki konulardan hatırlıyorum arkadaşın yaptığı gibi küllü bir renge boyamıştın hatta orda yeşerme grileşme olur diye beklemiştik sonuçta hiçbir renk kayması olmadan istediğin rengi tutturmuştun.İlginç boyadan mı fark etti acaba.

evet olablr o 9.1loreal kullanmıs bn 10.1palette kulladm...bikaç boyama oncesı bende 9.1boyamıstm o braz koyultmustu..yani marka markayı tutmuyo:KK19:

kızlar bugün dayanamadım kuaföre gittim,saçımı 6 ve 7.1 i karıştırıp boyadı.çok ama çok süper bir renk çıktı ortaya şuan çok mutluyum:KK52:

kızlar...palette 10-1 küllü açık sarı rengini diplerimde kullanıcam...normalde saçlarım komple acık küllü sarı beyaza yakın bi renk...diplerde bu buyayı kullansam saç boylarımdaki rengi tek seferde yakalarmıyım...:26: deneyimli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var...:18:

kızlar bugün dayanamadım kuaföre gittim,saçımı 6 ve 7.1 i karıştırıp boyadı.çok ama çok süper bir renk çıktı ortaya şuan çok mutluyum:KK52:

Almira35 şu anki profildeki saç renginiz nedir acaba çok beğendim ?

cnm demek senin saçın çok açıkmış ondan hüsranla sonuçlanmış ben lorealin koyu küllü sarısını kulanıyourm çok memnunum karamel dore gibi bi renk ortaya çıkıyor ama benim zemin seninki gibi açık deildi haftaya loreal külü sarıya boyuycam:)

merhaba sırf bu sıteye su sacımdakı lanet kızıldan kurtulmak ıcın gırdım ve yazını okuyunca fikir almak istedım senden,tabı eger sorun olmazsa:KK43:
ben sıyahdan kademe kademe kurtulmaya calısıyorum uclarda yogun kızıllıklar vardı bı donem altın toffı karamel dı sanırım palettenın guzelde bı renk ona boyadım sonra 8.1 kullu acık kumral kolestonun kı tam bole tatlı karamel gıbıydı hafıf bakır sonra natural boya kolestonun 8.1 ıle gene boyadım ama busefer bıldıgın yesıllı mat bı kumral oldu bende sonra gıttım 8.3 loreal boyadım buseferde sıl bastan kızılımsı oldu ama ama arkadas acık sarı boya guzel bı renk olur dıyo denedın mı..o aşamalardan gectın mı yanı:KK43:napmalıyım ben kullu acık sarı boyım dıyom cok kızıl olur mu:KK43:

X