- 3 Ağustos 2008
- 143
- 2
- 38
kızlar,benim saçlarım çok açık sarı,artık röfle demeye bin şahit ister düz boya gibi açık sarı.yer yer doreler yer yer beyaza yakın sarılar var.sarı saçtan vazgeçmeden saçımı az biraz koyultmak istedim.ilk önce gittim loreal 9.1 küllü sarı aldım.allahtanki önce saçımın az bir tutamında denedim.renk bildiğiniz füme gri oldu..üstelik sadece 5 dakika beklettim..çok kötü,koyu gri görünümünde kirli bir renk..sarıyla en ufak alakası bile yok..moralim çok bozuldu haliyle..neyse 2 saat sonra gittim loreal viyana kumralı aldım.bu rengi herzaman merak etmişimdir zaten,kapağında aynı sütlü kahve gibi çok hoş bir kumral gibi duruyor.buradaki bayanlarında en fazla merak ettiği ancak boyamaya cesaret edemediği renklerden biri sanırım viyana kumral.yani okuduklarımdan öyle anladım:) neyse eve geldim bir heves boyayı hazırladım ve yine ufak bir tutama sürdüm.2 saat önce 9.1 den dilim yandığı için yine tedbirli davrandım:) beklemeye koyuldum,10 dakika geçti yada geçmedi saçımın koyulduğunu hissettim.hıh dedim bu sefer oldu sanırım.tutamı yıkamamla resmen kendimi kaybettim kızlar:) renk ne sarı ne kumral ne kahve ne kızıl.bildiğiniz pembe oldu saçım :) aynanın karşısında yaklaşık 2-3 dakika pembe tutamdan gözlerimi alamadım..
tabi bu boyalar her saç rengine göre değişik sonuç verir sizlerinde bildiği gibi..ancak benim gibi açık sarı saçlara sahipseniz bu boyalara kesinlikle yaklaşmamanızı tavsiye ederim..
buarada ben hala saçımı nasıl koyulaştıracağıma karar veremedim,ancak artık şundan eminim,sarı/röfleli saçlar asla ve asla 10.1, 9.1 8.1 gibi açık renklerle koyulaştırmaya çalışılmamalı..sarının üzerine koyu sarı bindiği zaman inanılmaz pis bir sarı rengi ortaya çıkıyor.hayal ettiğimiz o tatlı koyu sarılar veya bebek kumrallarından çok çok farklı.ne koyu ne açık,böyle duman rengi,yeşilimsi renkler gibi..saç koyulaştırmayı düşünen en aşağı 6 numaradan başlamalı bence..umarım loreal küllü sarı ve viyana kumralı merak edenlere,sarı saçlarını 'azcık' koyultup tatlı bir renk elde etmek isteyen arkadaşlara yararım dokunmuştur..
tabi bu boyalar her saç rengine göre değişik sonuç verir sizlerinde bildiği gibi..ancak benim gibi açık sarı saçlara sahipseniz bu boyalara kesinlikle yaklaşmamanızı tavsiye ederim..
buarada ben hala saçımı nasıl koyulaştıracağıma karar veremedim,ancak artık şundan eminim,sarı/röfleli saçlar asla ve asla 10.1, 9.1 8.1 gibi açık renklerle koyulaştırmaya çalışılmamalı..sarının üzerine koyu sarı bindiği zaman inanılmaz pis bir sarı rengi ortaya çıkıyor.hayal ettiğimiz o tatlı koyu sarılar veya bebek kumrallarından çok çok farklı.ne koyu ne açık,böyle duman rengi,yeşilimsi renkler gibi..saç koyulaştırmayı düşünen en aşağı 6 numaradan başlamalı bence..umarım loreal küllü sarı ve viyana kumralı merak edenlere,sarı saçlarını 'azcık' koyultup tatlı bir renk elde etmek isteyen arkadaşlara yararım dokunmuştur..