Kutu Kutu Pense

çok güzel olmuşlar ellerine sağlık. bendede var kutu kaplama hastalığı. öyleki ayakkabılarım üst üste duruyor. çünkü bütün kutuları kaplayıp başka şeyler koydum içlerine:)

:roflol:

gerçekten hastalık oldu, evde gördüğüm herşeyi kaplayasım geliyo, taraklığı bile kumaşla kapladım :roflol:

teşekkür ederim ayrıca, benim gibi bi kutucunun beğenmesine sevindim...

çenem şu kutuları bi albümde toplayıverde bende göreyim yau başka sitelerden eklenen resimleri göremiyorum ama yasık bana bayanssulusmile sergi açmış olursun hem sayemde kaydirigubbakcemile3

ooy pasaklım kıyamam sana, ama bakim canım, pcde duruyo mu, sildim galiba bunları ben fisfisfis
yine çekerim, yaparım bi albüm senin için canım opuyorumnanaktan

oooohooo sen yapana kadar ben eve geldimde baktım bileee
bayıldım bu şeker bonibonlara yaa süperler eline koluna sağlık opuyorumnanaktan

ooy bebeğim sen böyle hemen mi istiyodun, ben de uzun vadede eklerim demiştim kaydirigubbakcemile3

neyse sonuca bakalım, beğendiğine sevindim, teşekkürler tatlım opuyorumnanaktan

ebet hemen istiyordum tabi yaa zemuszemus ben alıştım şımartılmaya çenem her istediğim o dakika olurdu ondan böyle şımarıkım zaten zemuszemus
şımarık olduğum kadar sabırsızımda eve gelir gelmez hemen baktım kutulara bayıldııım aklinialirimsmile

canım çenebazcım çok sordum ama
ben kutuyu kaplarken kutuyu açtım kumaşı yapıştırcağım yere sürdüm uhu, acaba çokmu sürdüm kumaşı yapıştırınca uhu izleri lekeleri çıktı hepbilmiyorumkismile

çok sürmüşsün canım :1hug:
olsun oraları kurdeleyle falan kapatabilirsin yerimseniben
bundan sonra da sürdükten sonra parmağınla güzelce yay, çok az miktarı bile yeterli canım...
hatta çocukların elişi yapıştırıcıları bile olur, uhu falan bittiğinden yeğeniminkini kullanıyorum da kaydirigubbakcemile3

X