Kutu Kutu Pense

Çenebaz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
10.923
12
Arkadaşlar bildiğiniz ayakkabı veya çamaşır kutularını çok şık kutular haline getirebilirsiniz
Hem çok işe yarıyor, hem hoş görünüyor, hem de yapımı çok eğlenceli
Ayrıca çocukların da çok hoşuna gidiyor, yeğenimle beraber yaptığım kutulardan birkaç örnek ekleyeyim...
Hepinize tavsiye ederim
Bizim bıdık her gelen misafire bak teyzem bana kutu yaptı diye göstermese içi rahat etmiyor
yaratıcılığını da çok geliştiriyor, geçen gün abuk sabuk bir kutudan kitaplık yapmamı istedi, okuma kitaplarını koyacakmış kaydirigubbakcemile3
annesi diyor kızım kitaplığın var ya, o uyduruk diyor :roflol:

neyse işte birkaç örnek

temp11.jpg

opuyorumnanaktan ellerine saglık güzel olmuş çöpe atmaktansa böyle degerlendirmek çok daha iyi:nazar:

bende bu kutu işini çok yapıyorum güzel ve kullanışlı oluyo
ama yapacak kutu bulamıyorum artık kaydirigubbakcemile3

beğenmenize çok sevindim kızlar :)) resmi göremeyenler neden göremedi ki acaba fisfisfis
neyse inşallah görürsünüz...

ben artık etrafta başıboş kutu bırakmadım, tarak kutusu bile yaptım kaydirigubbakcemile3

en hoşuma giden de makyaj kutusu oluyor, açılan kapak kısmına da küçük bir ayna yapıştırdığınızda harika görünüyor :)) en azından makyaj çantasından daha düzenli hihoyyyt

maşallah tüü nen çenem sen ne zaman yapıyosun bunları
nerdende vakit buldun bak bişey ima etmedim hee
ama çok güzel olmuşlar valla

maşallah tüü nen çenem sen ne zaman yapıyosun bunları
nerdende vakit buldun bak bişey ima etmedim hee
ama çok güzel olmuşlar valla

cemrem lisede örtmenimiz çenen kadar ellerin çalışsın derdi
ben de onu uyguladım sanırım çenemle doğru orantılı kaydirigubbakcemile3
işin aslı ben bir tane kutu yapıp hevesimi almıştım ama yeğenim sağolsun her bulduğu kutuyu bana taşıyor,
bundan da şunu yap, bundan da bunu yap diye :))
böyle böyle ben de müptelası oldum, her kutuyu kaplıyorum, hepsini de yeğene kaptırıyoruz tabi,
bunların içinde bir tek yeşil olan benim senağlama

canlarım çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
yapamayacak birşey yok theshecim :))
o kadar kolay ki, dikiş yok birşey yok, sadece yapıştırıyorum ve kafama göre süslüyorum yerimseniben

çok sevindim beğenmenize :kedi:

teşekkür ederim henry bucakmagduru
zor değil aslında, çeşitli yöntemler deniyorum
kiminde altta birleştirerek kıvrımlı görüntü veriyorum,
kiminde kutuyu tamamen açıp kumaşla içini dışını yapıştırdıktan sonra tekrar kutu haline getiriyorum
kenarlarda görünen kumaşların birleşme yerlerini de kurdeleyle kapatıyorum, çok zevkli bir iş hihoyyyt

X