kutahyaya gelin gidecek varmi arkdaslar..

kutahyaya yabancı degılmıssın sende hemserım sayılırsın atakent arkadasın dedıgı gıbıdır ben vazonun oradayım merkez dısında cok fazla bı fıkrım yok ackcası canım dugun yakın mı
Agustosta dugunum atakent kendi evim canin o yuzden nisanlimin evi vardi bnde baska yer olsun demedm artik oyle olacak orada kalicam bakalim ama komsuluk iyi olsun istiyrm

Agustosta dugunum atakent kendi evim canin o yuzden nisanlimin evi vardi bnde baska yer olsun demedm artik oyle olacak orada kalicam bakalim ama komsuluk iyi olsun istiyrm
anladım cnm ıyı olur ınsallah cnm merak etme genelde sıcakkanlı ınsanlardır cnm bızım sokakta hala devam edıyor denılebılır komsuluk cnm ama sıteler ıcın bısy dıyemem tabı rabbım gonlune gore versın

Germiyan Kampüsünün o taraflardaydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam?
Nerden gidiceksin canım?

kutahyaya yabancı degılmıssın sende hemserım sayılırsın atakent arkadasın dedıgı gıbıdır ben vazonun oradayım merkez dısında cok fazla bı fıkrım yok ackcası canım dugun yakın mı

Vazooooo
Ahh ahh Kütahya..
Bir espirisi bile vardı suyunu içersen bırakmaz diye,
Hocam Sakaryadan gelmiş, Kütahya da okumuş.
Giderken de terminalde haritayı açıp bak buradan gidiyorum bir daha gelmiyorum.
Siliyorum haritadan demiş.
Sonra deprem olmuş 99 depremi, Kütahya ya gelmiş okulda görev yapmaya başlamış.
Oradadır hala zannedersem..

Germiyan Kampüsünün o taraflardaydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam?
Nerden gidiceksin canım?
evet cnm fen lısesının o taraflarda
hahahahocan cok buyuk konusmus harıtadanda ıyı sılememıs galıba baksana donmus dolasmıs gelmıs buraya

evet cnm fen lısesının o taraflarda

hahahahocan cok buyuk konusmus harıtadanda ıyı sılememıs galıba baksana donmus dolasmıs gelmıs buraya

Aynen kendisi de o yüzden anlatıyor zaten.
Ben konak kız öğrenci yurdunda kalmıştım..
Çalıkuşu gözleme vardı hala ordadır diye düşünüyorum?
Deli para kazanıyordu bütün Dumlupınar oradaydı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…