• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kutahyaya gelin gidecek varmi arkdaslar..

orda okudum eşimi orda tanıdım benım için önemlidir kütahya
öğrencıler hep şikayet eder kütahyadan ama ben çok çok sevıyorum
hayırlı olsun inşallah siz de seversiniz.

insanları sıcak kanlıdır çok tutucudurlar
allah kolaylık versin diyim şimdiden
merkezin neresine acaba?

Kütahya da okudum bende, merkezindeydim..
Küçük bir yer, kışı soğuk, yazı sıcak.
İnsanları gerçekten de bir arkadaşın dediği gibi tutucudur ama sıcakkanlıdırlar.
Çok büyük bir yer değil ama merkezinde olunca herşey elinin altında oluyor yine, sevgi yolu diye trafiğe kapalı bir caddesi var..
Kışın durgundur biraz, İstanbulluyum bende ilk gittiğim de şaşırdım saat 9 deyince dışarı da insan kalmıyor.
Yaz ayları farklı tabii.
Çalıkuşu gözlemeci vardı hey gidi hey her öğünde oradaydım.
:1:
İnci bistro var nezih ve kaliteli bir cafe.
Bir de alışveriş merkezi yapılmış (bizim gitmemizi beklemişler resmen)
:19:
Yani sanırım Kütahya büyüyor.. :34:

Son düzenleme:
Kütahya da okudum bende, merkezindeydim..
Küçük bir yer, kışı soğuk, yazı sıcak.
İnsanları gerçekten de bir arkadaşın dediği gibi tutucudur ama sıcakkanlıdırlar.
Çok büyük bir yer değil ama merkezinde olunca herşey elinin altında oluyor yine, sevgi yolu diye trafiğe kapalı bir caddesi var..
Kışın durgundur biraz, İstanbulluyum bende ilk gittiğim de şaşırdım saat 9 deyince dışarı da insan kalmıyor.
Yaz ayları farklı tabii.
Çalıkuşu gözlemeci vardı hey gidi hey her öğünde oradaydım.
:1:
İnci bistro var nezih ve kaliteli bir cafe.
Bir de alışveriş merkezi yapılmış (bizim gitmemizi beklemişler resmen)
:19:
Yani sanırım Kütahya büyüyor.. :34:
:9: evet sera yapıldı sımdı baya guzel oldu kent parkı bılıyormusunuz bılmıyorum sımdı oraya buz pıstı ve yuzme alanları yapılıyor, dedıgınız gıbı kucuk ve gelısmekte olan bı yer , tutuculuk konusunda bısey dıyemıcem , o sekılde gozlemlemıssınızkı yazmıssınız ama bana hıc dnk gelmedı yada tutuculuktan kasdettıgınız ne acaba:26:

:9: evet sera yapıldı sımdı baya guzel oldu kent parkı bılıyormusunuz bılmıyorum sımdı oraya buz pıstı ve yuzme alanları yapılıyor, dedıgınız gıbı kucuk ve gelısmekte olan bı yer , tutuculuk konusunda bısey dıyemıcem , o sekılde gozlemlemıssınızkı yazmıssınız ama bana hıc dnk gelmedı yada tutuculuktan kasdettıgınız ne acaba:26:

yok artık buz pisti mi hem de kütahyaya :30::30::30::30:
kışın kütahya komple buz pistine dönüyo zaten :9::9: ama genede güzel bi gelişme keşke benim zamanımda da olsaydı :43::43:
ben bizzat kütahyanın yerlisi olan bi erkek arkadaşım vardı ailesiyle bayaa bi görüştüm ordan biliyorum tutucu olduklarını
belki esnaftan falan öyle dışarıdan anlaşılmaz da içeriden biraz farklı oluyo
beni de zaten laf gelmesin diye sözlüsü diye tanıştırıyorlardı öyle yani

yok artık buz pisti mi hem de kütahyaya :30::30::30::30:
kışın kütahya komple buz pistine dönüyo zaten :9::9: ama genede güzel bi gelişme keşke benim zamanımda da olsaydı :43::43:
ben bizzat kütahyanın yerlisi olan bi erkek arkadaşım vardı ailesiyle bayaa bi görüştüm ordan biliyorum tutucu olduklarını
belki esnaftan falan öyle dışarıdan anlaşılmaz da içeriden biraz farklı oluyo
beni de zaten laf gelmesin diye sözlüsü diye tanıştırıyorlardı öyle yani
aynen canm :9: kısı cok fena gecıyor memleketımın gercı nefret ederdım ben burdan ne zaman unıversıte ıcın gurbete gıttım ıste o zaman benım memleketım bana cennet geldı, anladım canm bıraz tutuculuktan cok etraf ne der var aslında :9: gercı bazen unıversıte ogrencılerıde abartmıyor degıl hanı :9: kıracılarımız hep ogrencılerdı o yuzden bı cok olayada sahıt olmuslugum yok degıl hnı:9:

aynen canm :9: kısı cok fena gecıyor memleketımın gercı nefret ederdım ben burdan ne zaman unıversıte ıcın gurbete gıttım ıste o zaman benım memleketım bana cennet geldı, anladım canm bıraz tutuculuktan cok etraf ne der var aslında :9: gercı bazen unıversıte ogrencılerıde abartmıyor degıl hanı :9: kıracılarımız hep ogrencılerdı o yuzden bı cok olayada sahıt olmuslugum yok degıl hnı:9:

evet canım öğrenciler de pek masum değil ben de bizzat yaşadım yan komşumda hem de çok fena korkmuştum :50::50:
herkeste var etraf ne der diye ama buranın halkı biraz başka gördüğüm kadarıyla ama iyi insanlar
bana oturduğum mahallede bide eski erkek arkadaşımın ailesi falan çok yardımları dokunmuştu sağ olsunlar
ama kötü olanları da çok kötü :50::50: öyle olaylar falan çıkmaz gibi gözükür ama alttan alta bir sürü olay duyardım ben

evet canım öğrenciler de pek masum değil ben de bizzat yaşadım yan komşumda hem de çok fena korkmuştum :50::50:
herkeste var etraf ne der diye ama buranın halkı biraz başka gördüğüm kadarıyla ama iyi insanlar
bana oturduğum mahallede bide eski erkek arkadaşımın ailesi falan çok yardımları dokunmuştu sağ olsunlar
ama kötü olanları da çok kötü :50::50: öyle olaylar falan çıkmaz gibi gözükür ama alttan alta bir sürü olay duyardım ben
aynen cnm malesef ogrencılerın bazıları dedıgın gıbı masum olmuyorlar , gercı bızımkılerde ınatla hep ogrencıye verıorlar 4 kıracı var 4 de ogrencı bazen dıyorum ne sanslılar :9:genelde ogrencıye ev vermek ıstemezler verselerde burunlarından getırır ev sahıplerı ama bızımkıler fazlaca olumlular :9:
kendımde unıdeyım cok sorun yasadım ev konusunda bulması bı dert bulduktan sonra ev sahıbı bı dert

aynen cnm malesef ogrencılerın bazıları dedıgın gıbı masum olmuyorlar , gercı bızımkılerde ınatla hep ogrencıye verıorlar 4 kıracı var 4 de ogrencı bazen dıyorum ne sanslılar :9:genelde ogrencıye ev vermek ıstemezler verselerde burunlarından getırır ev sahıplerı ama bızımkıler fazlaca olumlular :9:
kendımde unıdeyım cok sorun yasadım ev konusunda bulması bı dert bulduktan sonra ev sahıbı bı dert

ay evet o ev meselesinden ben de çok çektim kızız eve erkek alırız diye bize ev vermediler insan kendini kötü hissediyo :50::50:
sizinkiler gene iyimiş keşke biz de öyle insanlara denk gelseydik ama kısmet değilmiş demek ki :50::50:
insan olunca her yerde sorun çıkıyo işte herkesin aklı farklı çalışıyo

ay evet o ev meselesinden ben de çok çektim kızız eve erkek alırız diye bize ev vermediler insan kendini kötü hissediyo :50::50:
sizinkiler gene iyimiş keşke biz de öyle insanlara denk gelseydik ama kısmet değilmiş demek ki :50::50:
insan olunca her yerde sorun çıkıyo işte herkesin aklı farklı çalışıyo
aynen cnm hem ole vermıyorlar hemde kırayı odeyemez edemez dıye de vermek ıstemıyorlar odeyemıyecek olsam neden eve cıkmaya calısayım kı gıderım yurda

Ben gedizedeyim merkeze gelin gidiyorum orada pek bi cevrem yok cvre edinmek istiyorum :) atakentte oturucam insallh,

atakent tarafında genelde kiralar uygun olduğu için öğrenciler fazladır orda
ben severim atakenti ama sürekli merkezde işim olduğu için merkezdeydim
atakente yürüyerek merkezden gidiyorduk arkadaşlarla
sessiz sakin bi yer atakent bide fazlaca site var

Ben gedzliyim kutahyaya geliyorum atakentte durucam komsuluk nasildir atakent tarafta bilgin varmi

atakent tarafında genelde kiralar uygun olduğu için öğrenciler fazladır orda
ben severim atakenti ama sürekli merkezde işim olduğu için merkezdeydim
atakente yürüyerek merkezden gidiyorduk arkadaşlarla
sessiz sakin bi yer atakent bide fazlaca site var
kutahyaya yabancı degılmıssın sende hemserım sayılırsın atakent arkadasın dedıgı gıbıdır ben vazonun oradayım merkez dısında cok fazla bı fıkrım yok ackcası canım dugun yakın mı

kutahyaya yabancı degılmıssın sende hemserım sayılırsın atakent arkadasın dedıgı gıbıdır ben vazonun oradayım merkez dısında cok fazla bı fıkrım yok ackcası canım dugun yakın mı

dedim ya eski sevgilim yerlisiydi iyi bilirim ondan dolayı kütahyayı :9::9:
bide 4 sene okudum orda bayaa bi tanıdım kütahyayı :9::9:

Son düzenleme:
Back