Kütahya'da doktor tavsiyesi

merhaba bende hamıleyım kuthan beye gıdıyorum,ıyı bırısı ama herkes kuthan ıcın hep sezeryan yapıyor dediler,kafam karıştı acıkcası,ben normal doğum düsünüyorm tabı kısmet,sen kac haftalık hamılesın ve ne zamandır kuthan beye gıdıyorsun??
maşallah sana Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayıda nasip etsin inş.
hımsss ben kendisiyle ilk görüşmem genel kontrolller horomn tahlilleri falan içindi ozaman hamilelik olursada kendisiyle devam etmek isteidğimi ve epidural normal istediğimi söylemiştim itiraz etmemişti çokta güzel anlattı konuştu benimlee o aşama gelmediğimiz için ne olur bilemiyorum:))

yok canım ne geç kalması? benim için çok erken biiyorum ama aileler baskı oluşturdu üzerimizde bu durumdan bıktık artık ve mecburen biz de istiyoruz.daha benim okulumu bitirme yaşım ama diyorum ya işte...
senn için tam başlama zamanı hiç de geç değil.tam anneliğe hazır olma yaşı bence.biliyorsun çevre çok etkiliyor insanı.
bence erken değil sadece hazır olup olmama sıkıntısı olabilir. genç anne olmak gibisi varmı:)
ben biraz geciktimm maalesef ama moral verdiğin için teşekkürler hayırlısı olsun inş. çevre umrumda değill benim :)))

bence erken değil sadece hazır olup olmama sıkıntısı olabilir. genç anne olmak gibisi varmı:)
ben biraz geciktimm maalesef ama moral verdiğin için teşekkürler hayırlısı olsun inş. çevre umrumda değill benim :)))

ahhh ahh ne güzel söylüyorsun teşekkür ederim.çevreyi takmamam elimde değil benim artık adet tarihlerimi de biliyolar ve arayıp sürekli soruyorlar.böyle olunca saatlerce ağladığım oluyor.çok zor gerçekten.rabbim başka keder vermesin.

ahhh ahh ne güzel söylüyorsun teşekkür ederim.çevreyi takmamam elimde değil benim artık adet tarihlerimi de biliyolar ve arayıp sürekli soruyorlar.böyle olunca saatlerce ağladığım oluyor.çok zor gerçekten.rabbim başka keder vermesin.

hıms canım çevre baskısı yüzüdne stres yapıp bebişinin olmasına da engel olursun eşinle görüş eşin ailesine çocuk istemiyoruz bi daha büyümeidk bize baskı yapmayın desin amasizkorunmayın geldiğinde süpriz olsun o baskıyı üzerinizden atın sadece bu konuda en etkili kişi eşin

hıms canım çevre baskısı yüzüdne stres yapıp bebişinin olmasına da engel olursun eşinle görüş eşin ailesine çocuk istemiyoruz bi daha büyümeidk bize baskı yapmayın desin amasizkorunmayın geldiğinde süpriz olsun o baskıyı üzerinizden atın sadece bu konuda en etkili kişi eşin

ah be canım kaç kez konuştuk kaç kez...ben de konuştum hatta.ama nafile unutup yine yapacaklarını yapıyorlar.tamam heves ediyorlar ama anlamaları lazım bizide.anlatamıyoruz işte..bakalım nasip artık...o sürprizi bile onlara yapmak istemiyorum artık.

bijoux cevabını dört gözle bekliyordum teşekkür ederim ama benim daha fazla bilgiye ihtiyacım var ne gibi mağduriyeti olmuş arkadaşının ne yönden beğenmedin nolur yardım et bana bu konuyu araştırıp önümüzdeki haftalarda ona göre bi düzen ouşturmam lazım...
canım ben sana bunu yaptı onu yaptı diye yazamam burda, alenen bir dr u kötüleyemem ama gitmemeni öneririm çok tanıdığım var biliyorum.. gerisi sana kalmış ister gidersin ister gitmezsin :)

hıı bide o bayan doktoru merak ettim söylede tedbirimizi alıp çıkmayalım o doktora.
sen kütahyanın neresindesin??ne kadar zamandır düşünüyorsunuz
benim 1 oğlum var 1 yaşında. allaha bin şükür isteyen herkese versin inşallah..
o bayan dr da eskiden ssk daydı şimdi medline a geçmiş artık anlarsın kim olduğunu..
ben bir kere hamile kaldım düşük yaptım kürtajımı volkan bey yaptı sonra tekrar hamile kaldım. tüm takiplerimi yine volkan bey yaptı aşırı memnun kaldım ama o zaman ssık daydı ve muayenehanesi vardı. çok bilgili ve yenilikleri takip ediyor, muhabbet ede ede muayene oluyorsunuz. özellikle infertilite de başarılı.

merhaba bende hamıleyım kuthan beye gıdıyorum,ıyı bırısı ama herkes kuthan ıcın hep sezeryan yapıyor dediler,kafam karıştı acıkcası,ben normal doğum düsünüyorm tabı kısmet,sen kac haftalık hamılesın ve ne zamandır kuthan beye gıdıyorsun??
kuthan bey son ana kadar normal der son anda sezeryan yapar haberin olsun :)
selam ben kuthan beye gitmiştim oğluma hamile olduğumu öğrenmek için. lekelenmelerim oluyodu normal dedi eve yolladı. sonra ona güvenmedim volkana gittim hemen hastaneye yatırdı 1 hafta hastanede kaldım şükür herşey normale döndü.. gerisini sen düşün.

kızlar allah gönlünüze göre versin acele etmeyin elbet olur aklınızdan cıkarmaya calısın zor biliyorum.. ben de 7 ay bekledim düşük yaptım. 1 sene ara verdim tekrar 5 ay bekledim allah verdi. inancınızı yitirmeyin..

ist'da yasıyorum ben ama kardeşim Kütahya'da ve eşi Ayşe hanım'la görüşüyordu hamılelıgınde,memnundu...

canım meryem hanım zaten özel hastane de.medlane.bende çekildim rahim filmi anestezi istedim kabul etti ve çok rahat oldu.yarın nasip olursa gideceğim.ayrıca bana attığın özel mesajlar gelmedi kuzum.msj sayın dolmamış galiba.hiç birini almadım ben.kist ben de çok oluyor folikül kistlerden zararsız.ilaç kullanıyorum hemen geçiyor.yaşa bakmıyor pek yani.görüşmek üzere.
canık ben bu ay 4 kez klomen kullanıyorum. filmide bu ay çekildim dün doktorada gösterdim allaha şükür tüpler açıkmış.çatlatma iğnesini oldum geldim. gelip gitmel çok zor oluyo sürekli takip isteyen bi durumdyız.ne yapalım bebiş için katlanacagız.sen klomen tedavini bitirdim mi tatlım.
yok canım ne geç kalması? benim için çok erken biiyorum ama aileler baskı oluşturdu üzerimizde bu durumdan bıktık artık ve mecburen biz de istiyoruz.daha benim okulumu bitirme yaşım ama diyorum ya işte...
senn için tam başlama zamanı hiç de geç değil.tam anneliğe hazır olma yaşı bence.biliyorsun çevre çok etkiliyor insanı.
aynen canım o baskıları bende biliyorum.aslında ilk başta hata yaptık biz keşke hiç korunmasaydık diyorum hep ama insan kendinide hazırlamak istiyor.evleneli 2.5 sene oldu sayılır 1 senedirde bebek düşünüyoruz ama işte herşey nasip. hayırlısı olsunda geç olsun onun içimn dua edelim.olmadan doktorlarla çıkmak çok zor.dün dogum hanenin orda admın birinin torunu olmuş nerdeyse agzı kulaklarına varıyodu çok mutlu oldugu her halinden belliydi. insan bunları gördükçe daha da hemen olsun istiyor..
canım sen okuyormusun yoksa? daha yaşımız ufak ama insan bir an evvel olsun istiyor.aslında bana can yoldaşı olacak ben evlenmeden önce kütahyada oturuyordum o yüzden emet bana çok sıkıcı geliyor.canım sıkıldıkça ben kendimi çarşıya atardım ama kader kısmet.
merhaba canım gerçektne haklısın, ben 29 yaşındayım 5 yıllık evliyim neredeyse bir yıldır bebiş istiyorum şudan dopal sürecinde devam ediyor herhangi bir tedavi yok kuthan beye gidiyorum 1 yılı doldurmadan birşey yapma taraftarı değil kendisi, sık sık kontrole gidiyorumm herhangi sıkıntı varmı diye şubata akdar olmazsaa artık sorunun nedenlerini araştıracağızz.
sende bahsedermisin canım tanımak isterim seni
canım bende yumurtalama gelişimi yavaşlıgı var. düşümeye başlıdıgım aylarda adetlerim çok düzensizleşti. klomen tedavisine başladıgımdan bu yana düzene girdi.anlayacagın biraz psikolojik durumdayım. kafamdab birazcık olsun ata bilsem bu düşünceleri.işte 23 yaşındayım temmuzda 2 sene oldum evleneli.ev hanımıyım. oylancak bi iş falan bulabilsem kendime kendimi dışarı atmak kafamı dagoıtmak istiyorum
aynen canım son ay öylebi agladım ki sabahına gözlerim davul gibiydi
benim 1 oğlum var 1 yaşında. allaha bin şükür isteyen herkese versin inşallah..
o bayan dr da eskiden ssk daydı şimdi medline a geçmiş artık anlarsın kim olduğunu..
ben bir kere hamile kaldım düşük yaptım kürtajımı volkan bey yaptı sonra tekrar hamile kaldım. tüm takiplerimi yine volkan bey yaptı aşırı memnun kaldım ama o zaman ssık daydı ve muayenehanesi vardı. çok bilgili ve yenilikleri takip ediyor, muhabbet ede ede muayene oluyorsunuz. özellikle infertilite de başarılı.

zaten benim sorunda oda infertilite yumurtaları klomenle geliştiriyoruz ama olmuyor. rabbim hayırlısını bilir. sabretmekten baska çaremiz yok

ysmnnnnn ben daha klomen kullanmaya yeni başladım.sadece 5 tablet kullanacam.çünkü bende hemen kist oluşabiliyor.o yüzden düşük dozla başladık.sen çatlatma iğnesi mi oldun?aşılama olucak mı yoksa kendi haline mi bıraktınız?gerçekten zor oluyor bizim için de gelip gitmek..ama yok işte buralarda düzenli bir hastane doktor vs... ben de çok sıkılıyorum emet çok küçük biryer.bizim az kaldı inşallah gidecez burdan.gerçekten kurtulmak istiyorum.sosyal ortam sıfır.arkadaşlarımdan da ailemden de uzaktayım.burda da kafama göre birini bulamadım öyle yani...
emette salı pazarı oluyor ve genelde herkes orda oluyor sen de çıkar mısın?bi gün gelirsem görüşürüz belki belli olmaz.

ben de kütahyaya gelin geldim sonra bir gün kütahya topiğinden bir arkadaş buldum derken bata genişledi çevrem inşallah sen de bulursun kafana göre birilerini gurbet çok zor. hele ki bebişin olunca hiç canın sıkılmaz emin ol..

ysmnnnnn ben daha klomen kullanmaya yeni başladım.sadece 5 tablet kullanacam.çünkü bende hemen kist oluşabiliyor.o yüzden düşük dozla başladık.sen çatlatma iğnesi mi oldun?aşılama olucak mı yoksa kendi haline mi bıraktınız?gerçekten zor oluyor bizim için de gelip gitmek..ama yok işte buralarda düzenli bir hastane doktor vs... ben de çok sıkılıyorum emet çok küçük biryer.bizim az kaldı inşallah gidecez burdan.gerçekten kurtulmak istiyorum.sosyal ortam sıfır.arkadaşlarımdan da ailemden de uzaktayım.burda da kafama göre birini bulamadım öyle yani...
emette salı pazarı oluyor ve genelde herkes orda oluyor sen de çıkar mısın?bi gün gelirsem görüşürüz belki belli olmaz.
canım şuan için aşılama düşünmüyoruz rahim filmini yeni çekildim 2 3 ayda oluruna bırakmayı düşünüyoruz.evet çatlatma ignesi vuruldum dün çalışöalar başladı ama bayramda geliyo nasıl olacak bilemiyorum.
ahh sorma o sıkıntılar bende de var senin gitme durumun var benim zor görünüyor.canım senin eşinin iişi neydi.ekmek parası deyip katlanacagız ne yapalım. bizim kaderimizde bu.
evet salı pazarına müsait oldugumuzda çıkıyoruz.belkide yan yan geçmişizdir farkında olmadan..
ben de kütahyaya gelin geldim sonra bir gün kütahya topiğinden bir arkadaş buldum derken bata genişledi çevrem inşallah sen de bulursun kafana göre birilerini gurbet çok zor. hele ki bebişin olunca hiç canın sıkılmaz emin ol..
ah canım olsada canımın sıkıntısı geçse bana arkadaş olacak. iyi insanlarla karşılaşmak çok zorlaştı bu devirde herkes kendi çıkarında.iyi birini buldunmuda bırakmamak lazım artık

evet gurbet çok zor.önceki gittiğimiz yerde arkadaş çevremiz çok güzeldi.şimdi öyle bir ortam kuramadık malesef.inşallah benimde bebeğim olur da onunla vakit geçiririm.tabi isteyen herkese de versin rabbim.o zaman senn alışman daha zor olmuştur sonuçta kalıcı olarak geliyorsun.ama çevren olduktan sonra pek sorun çıkacağını sanmıyorum.görüşmek üzere.

canım şuan için aşılama düşünmüyoruz rahim filmini yeni çekildim 2 3 ayda oluruna bırakmayı düşünüyoruz.evet çatlatma ignesi vuruldum dün çalışöalar başladı ama bayramda geliyo nasıl olacak bilemiyorum.
ahh sorma o sıkıntılar bende de var senin gitme durumun var benim zor görünüyor.canım senin eşinin iişi neydi.ekmek parası deyip katlanacagız ne yapalım. bizim kaderimizde bu.
evet salı pazarına müsait oldugumuzda çıkıyoruz.belkide yan yan geçmişizdir farkında olmadan..

:6:anladım kuzum.ben geleceğim zaman haber vereyim sana da karşılaşmaya çalışalım bakalım :)
eşim din görevlisi.ben de sınava hazırlanıyorum.nasip bakalım.

Son düzenleme:
kızlar meliha kovancı hakkında bildikleriniz var mı. olumsuz bişeyler varsa bilmek isterimde
var iliğini cüzdanını kurutur birkaç da hatasını duydum ama hiç muayene olmadım..

evet gurbet çok zor.önceki gittiğimiz yerde arkadaş çevremiz çok güzeldi.şimdi öyle bir ortam kuramadık malesef.inşallah benimde bebeğim olur da onunla vakit geçiririm.tabi isteyen herkese de versin rabbim.o zaman senn alışman daha zor olmuştur sonuçta kalıcı olarak geliyorsun.ama çevren olduktan sonra pek sorun çıkacağını sanmıyorum.görüşmek üzere.
ben de 2-3 yıl burda kimsesiz yaşadım çok zor günler geçirdim. sonra kk da hatta bu topiği açan arkadaş diyim onunla tanıştık çevremiz genişledi. darısı başına..

:6:anladım kuzum.ben geleceğim zaman haber vereyim sana da karşılaşmaya çalışalım bakalım :)
eşim din görevlisi.ben de sınava hazırlanıyorum.nasip bakalım.
hayırlısı olsun canım senin adına. sınava hazırlanıyorum derken üniverste mi?
var iliğini cüzdanını kurutur birkaç da hatasını duydum ama hiç muayene olmadım..

canımm hatasını duydum derken büyük yanlışlık mı yapmış bizraz açarak anlatırm

arkadaşlar ben hsg çektiricem ve çok korkuyorum ağrı acı oluyomuş diye aranızda hiç yaptıran varmı nasıl oluyor çok acı çekiliyomu

merhaba kızlar başlık eski ama güncelleyim dedim...
Kütahyada hangi doktora gidiyorsunuz benim aklım okadar karışık ki Kuthan bey ile Volkan bey arasında kaldım..bir fikir verin...

Back
X