Mutfak Dekorasyonu Kütahya Porselen Nil serisi

Kelebekk16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
336
195
Merhaba arkadaşlar ben çeyizim için bu yemek takımını aldım. Kullanmış olan varmı aranızda. İyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum :)

Son düzenleme:
Katologu inceledigimde gözüme çarpan yeni modellerden ve kare model almak istemeyenlerin tercihi olacagi kesin gözalıcı şıklıkta. Rabbim güzel gunlerde kullanmayi nasip etsin canım. (=

ay çok güzelmiş ya. ben de şunu çok beğendim. bir daha takım alacak olsam bunu alırım herhalde.

Merhaba arkadaşlar ben çeyizim için bu yemek takımını aldım. Kullanmış olan varmı aranızda. İyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum :)

Konu eski ama en azındn kullanma imkanınız olmuştur diyerekten soruyorum :) Nasıl memnun kaldınız mı ? ben de internetten resimleri görerek takıma aşık oldum diyebilirim çelik setleri vs. nasıl . fikirlerinizi alabilir miyim ?

Evet kullandım ama çok güzeller makineye atmaya kiyamadim elimde yikiyorum hep ☺

Evet kullandım ama çok güzeller makineye atmaya kiyamadim elimde yikiyorum hep ☺

Ay makinede yoksa yaldızlı kısımlarına veya kıvrımlarına sorun olur , çıkma sökme yapar diye uyarı mı aldınız yoksa ? :S
Bir de siz sadece yemek takımını mı aldınız ? Yoksa tüm kahvaltı , çatal kaşık bıçak , tencere setinin olduğu çeyiz setlerinden mi ?

Ben set olarak aldım. Yemek takımı kahvaltı takımı tencere seti çatal bıçak seti.

Çeliklerden memnun musunuz ? Baktığım sette günlük takım da var henüz mağaza ile görüşmedim ama sizde o ürün yerine başka ürün verebilirler mi mesala günlük için ç.b.kaşık takımı gibi ?

Çelik tenceresinde sapları plastik olduğu için koku yapıyo yanıyor biraz sanki. Yada ben daha pek bilinçli olmadığım içindir bilemem. başka ürün konusunu bilmiyorum konuşmak gerekir tabi.

benim aldığım sette bunlar vardı.

Eklentiler

• 87F-adler-89-parca-catal-bicak-takimi.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 80
  • 499-kutahya-porselen-leonberg-8526-desen-43-parca-kahvalti-takimi.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 96
  • kutahya-porselen-18-parca-celik-ceyiz-seti-siyah.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 96
  • kutahya-porselen-nil-12-kisilik-83-parca-62743-desen-yemek-takimi.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…