Kusurlu Ürüne Kusurlu Ürün Demeyin Diyorlar

Kusurlu ürün incelemeye girer.
Ne kusuru olduğu araştırılır vs, beğenmedimi işaretlemeniz bile yeterli ayrıca satıcıya hasarlı teslimat diye not iletirdiniz biter giderdi mevzu, neyi uzattınız ki?
Bir ürüne kusurlu yani defolu demek markayı lekelemektir, haklılar.

Bize kapıdan fırlatıp gidiyorlar :KK70:
Hatta geçen biri aradı. Asansöre koyuyorum alın dedi
Balkona fırlatanlar varmış😂

Bana bi kere kargocu in bina kapısından al dedi, aldığım şey de kedi kumu ağırlığı benim kadar zaten, ben nasıl taşıyayım onu diye bir carladım çıkardı kapıya fırlattı 😂

Ürünü nasıl kontrol edip alıyorsunuz? Bunu cidden soruyorum
O da bir şey mi kahve fincanı takımı aldım. Sabahın köründe gelmişler iş yerime dedim ki orda arkadaşlarla birlikte açın kırık var mı diye bakın, kırık varsa teslim etmeyin dedim kargoya😂 siz olmasanız da kontrol ettirebilirsiniz yani..

Kargocuya bekleyin lütfen kontrol edeceğim diyorsunuz. Ya da direkt kendisine açtırıyorsunuz. Biraz kızıyorlar ama yapacak bişe yok.
kırılacak ürün aldığımda bunu yapayım, hasarlıysa iade mi ediyoruz? kargodan illalllah geldi de:KK12:

puanı dusmesın dıye oyle demıs
ıade olusturdugunuzda 10 ıs gunu ıcınde para hesabınıza her turlu yatmak zorunda

Kızlar merhaba bugün çok bilindik bir alısveris uygulamasından aldığım bir ürün elime ulaştı arkadaşıma hediye diye almistim.Kutuyu açtım 2 parçası kırık vaziyetteydi bende iade talebi olusturdum seçenekler arasında hasarlı seçeneği olmadığı için kusurlu ürün seçeneğini işaretledim ürünün 3 adet fotoğrafini istiyordu cektim yolladim. Hatta kırık parçaları temin edebilirlerse iade etmek ten vazgecebilirim diye yazdim.Bi kac saat sonra satıcı firma aradı ellerinde o üründen başka kalmadığını ürünün iade nedeninden kusurlu seçenegini kaldırıp digeri işaretlerseniz paranız hesabınıza daha çabuk aktarılacak denildi bende kesinlikle kabul etmeyecegimi söyledim.Ama çok sinirlendim boyle birsey olabilir mi hem dusundumde benim kırık dediğimi kaldirtip ürün kırık olarak iade edildi diye paramı geri iade etmeyide reddebilirler mi bu islerden cok anlamam ama yapılanı ben hiç etik olarak görmedim bu durunda yapilmasi gereken nedir sizce
Bende kanada da satis yapiyorum. Kusurlu üründe mağaza puanı düşüyor. Ve lider satıcı olamıyorum. Benzer mailleri gönderiyorum ama yumuşak ton😂 bazisi degistirmiyor bazisi anlam veremiyor. Bazisi da komik mesaj atıyor. Yani neyi nasil söyledigin önemli. Siz hoşlanmadiysanız degiştirmeyin. İade olur.. sizin sorun cozulmustur. okuyana fikir olsun.

Kargocuya bekleyin lütfen kontrol edeceğim diyorsunuz. Ya da direkt kendisine açtırıyorsunuz. Biraz kızıyorlar ama yapacak bişe yok.
Hiç bi kere bile bunu kabul eden kargocu görmedim. Böyle bi yetkimiz yok siz açtıktan sonda sıkıntı barsa iade edersiniz diyorlar. Zaten genelde kapıya attıkları için :kızgın:

Konu sahibi, bence uzatmaya gerek yok. Siz zaten iade alacaksınız ama bence satıcı da art niyetli bi harekette bulunmamış puanı düşsün istemiyor haliyle ki yorumlarda da belirtilmiş ürün kusurlu değil kırılmış. Pandemiydi dolardı derken esnaf da çok mağdur oldu adamlar da ekmeğinin peşinde. Ben olsam kırmazdım ricalarıjı

Kızlar merhaba bugün çok bilindik bir alısveris uygulamasından aldığım bir ürün elime ulaştı arkadaşıma hediye diye almistim.Kutuyu açtım 2 parçası kırık vaziyetteydi bende iade talebi olusturdum seçenekler arasında hasarlı seçeneği olmadığı için kusurlu ürün seçeneğini işaretledim ürünün 3 adet fotoğrafini istiyordu cektim yolladim. Hatta kırık parçaları temin edebilirlerse iade etmek ten vazgecebilirim diye yazdim.Bi kac saat sonra satıcı firma aradı ellerinde o üründen başka kalmadığını ürünün iade nedeninden kusurlu seçenegini kaldırıp digeri işaretlerseniz paranız hesabınıza daha çabuk aktarılacak denildi bende kesinlikle kabul etmeyecegimi söyledim.Ama çok sinirlendim boyle birsey olabilir mi hem dusundumde benim kırık dediğimi kaldirtip ürün kırık olarak iade edildi diye paramı geri iade etmeyide reddebilirler mi bu islerden cok anlamam ama yapılanı ben hiç etik olarak görmedim bu durunda yapilmasi gereken nedir sizce
İade için talep oluşturulduğu zaman ürünü yolladiginizda para bankanizin durumuna gore 3-5 iş gününde hesaba zaten geri yatiyor. Firma arayıp diğeri seçin demis mağaza puanı düşmemesi için. Belki baska firma olsa iadenizi kabul etmeyip kendisi iade talebini reddedecekti 🤦🏼‍♀️

X