Kusum KANARYAM sevgi kelebegim stress topum da 2 canli sükürler olsun

tebrık ederım.Allah tamamına erdırsın....sağlıkla kucağına lırsın inş..
güzel bir hamılelık gecirmenı dilerim...
rabbım tüm isteyenlere nasıp etsın inş

ablam ne güzel müjdelemissin
insallah teyze olusunuda benim bebisimide böyle müjdelersin birgün:kedi:
gözün aydin kanarya ablam
sag salim kavusursun bebegine insallah
darisi isteyenlerin basina
cok sagol canim amin...insaallah seninde tez zaman da güzel haberlerini aliriz.inciparemi de teyze yapariz.tekrar yuvan da mutluluklar diliyorum canim benimopuyorumnanaktan

allah tamamına erdırsın cnm
amin canim sagolasin.

tebrık ederım.Allah tamamına erdırsın....sağlıkla kucağına lırsın inş..
güzel bir hamılelık gecirmenı dilerim...
rabbım tüm isteyenlere nasıp etsın inş
aminnn insaallah.güzel dileklerin icin cok sagol canim.

Kanaryammmm canimmm birlikte sevinmistik zaten tekrar kutluyorum... Saglicaklla kucagina almak nasip etsin INSALLAH... Seni cok seviyorummm canimmm...

ne güzel bi haber bu böyle..... allah sağlıkla doğmayı doğurmayı nasip etsin tebrik ederim duyguların en yücesini yaşamaya aday olduğun için

tebrikler opuyorumnanaktan allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah diğer anne olmak isteyen herkesede nasip etsin

Kanaryammmm canimmm birlikte sevinmistik zaten tekrar kutluyorum... Saglicaklla kucagina almak nasip etsin INSALLAH... Seni cok seviyorummm canimmm...
canimmmm,sibserim.cok sagol.evt birlikte sevinmistik.desteklerin icin sana ne kadar tsk etsem az.aminnnnn bitanem.Rabbim isteyen cümlesine nasip etsin.bende seni cok seviyorum canimmmm.opuyorumnanaktan

ne güzel bi haber bu böyle..... allah sağlıkla doğmayı doğurmayı nasip etsin tebrik ederim duyguların en yücesini yaşamaya aday olduğun için
cok tsk edr.ne kadar güzel yazmissin.aminn betaycim.opuyorumnanaktan
tebrikler opuyorumnanaktan allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah diğer anne olmak isteyen herkesede nasip etsin
tsk edr cennetcim.aminnn insaallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.opuyorumnanaktan

ayy bitanesının kuzusuuuu kanaryammmm çok ama çokkk sevındım (suan gözlerim bugulandı sevıncten) canım hemsoomm...
Rabbim saglıkla kucagına almanı nasip etsın.. Allah tamamına erdirsin.. :AMİNNN
teyzesının gulusu annecine sıkıca tutun olur mu?
kanaryam hayırlı olsun,tebrık ederim.. öpüyorum kocamannn

ayyy kanaryammmm çok afedersin bitanem yaaa..şimdi yeni ögrendim vallahiii..çok ama çok mutlu oldum tatlım anlatamam...melegin kardeşini gönderdi sonunda:Saruboceq:Allahım şükürler olsun sana....Rabbim sag salim bir hamilelik nasip etsin kuşum sana...inşallah saglıcakla kucagına alıp koklamayı nasip etsin aminnnnnn:teytey:

Allahım kucağına almayı nasip etsin arkadaşım :ecrin_bebek:
Tebrik ederim..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…