- Konu Sahibi incitanemtuana
-
cok sagol canim amin...insaallah seninde tez zaman da güzel haberlerini aliriz.inciparemi de teyze yapariz.tekrar yuvan da mutluluklar diliyorum canim benimopuyorumnanaktanablam ne güzel müjdelemissin
insallah teyze olusunuda benim bebisimide böyle müjdelersin birgün:kedi:
gözün aydin kanarya ablam
sag salim kavusursun bebegine insallah
darisi isteyenlerin basina
amin canim sagolasin.allah tamamına erdırsın cnm
aminnn insaallah.güzel dileklerin icin cok sagol canim.tebrık ederım.Allah tamamına erdırsın....sağlıkla kucağına lırsın inş..
güzel bir hamılelık gecirmenı dilerim...
rabbım tüm isteyenlere nasıp etsın inş
amin insaallah.cok tesekkür ederim.Tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işallah
amin cok sagol canim.tebrikler allhim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin ins
cok tsk edr canim.insaallah.Rabbim isteyen herkese hayirlisini nasip etsin.güzel dileklerin icin cok sagol.Canım tebrikler. Tüm anne olmak isteyenlerde böyle güzel haberler verirler. Bebişini sağlıkla kucaklaman dileğiyle.
cok tsk edr.amin insaallah arkadasim.Tebrik ederim. Rabbim hayırlısı ile kucağınada almayı nasip eder inşallah...
canimmmm,sibserim.cok sagol.evt birlikte sevinmistik.desteklerin icin sana ne kadar tsk etsem az.aminnnnn bitanem.Rabbim isteyen cümlesine nasip etsin.bende seni cok seviyorum canimmmm.opuyorumnanaktanKanaryammmm canimmm birlikte sevinmistik zaten tekrar kutluyorum... Saglicaklla kucagina almak nasip etsin INSALLAH... Seni cok seviyorummm canimmm...
cok tsk edr.ne kadar güzel yazmissin.aminn betaycim.opuyorumnanaktanne güzel bi haber bu böyle..... allah sağlıkla doğmayı doğurmayı nasip etsin tebrik ederim duyguların en yücesini yaşamaya aday olduğun için
tsk edr cennetcim.aminnn insaallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.opuyorumnanaktantebrikler opuyorumnanaktan allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah diğer anne olmak isteyen herkesede nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?