- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 156
- 38
- Konu Sahibi incitanemtuana
Rabbim sag selim yavrunu kucagina aldigin gunleri de gostermeyi nasip etsin isallah tebrikler !
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
incimmmm ya,valla cok güzel bir sürpriz oldu.cok ama cok begendim.harika olmus.canimsin sen benim biliyosun degilmi.sana cok tsk edr bitanem.su anda inan aglayabilirim gözlerim doldu.mafoldumbenyüregi güzel,melek arkadasim benim cok sagolllllllllll.opuyorumnanaktan
cok begendimmmmm incimmm.canimsin.opuyorumnanaktancok güzelll olmus.tekrar tsk edr,bitanem
inciparem,daha ne yapacaksin.inan ben cok mutlu oldum.sen böyle güzel seyler yaparsinda kim mutlu olmaz.insaallah bitanem yakinda olacaksin teyze.kelebekleride farkettim tabi.eee kimin sevgi kelebegiyim.opuyorumnanaktan:kedi::kedi::kedi:
canimsin benim
tatli anne adayi dostum
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
yaptiklarim az bile
keske elimden daha fazlasi gelse
ama süprizimle seni sevindirdiysem ne mutlu bana
teyze oluyorum dile kolay
havalarda ucuyorum resmen ya
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
amin canim insaallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.cok sagolRabbim sag selim yavrunu kucagina aldigin gunleri de gostermeyi nasip etsin isallah tebrikler !
amin canim cok sagolTebrıkler sağ salim kucağına almayı rabbım nasip etsin
canimsin gülüm sen benim.güzel dileklerin icin cok sagol.amin bitanem Rabbim isteyen cümlesine nasip etsin.beni cok mutlu ettiniz inan.![]()
canim kanryacim inan cok sevindim tatlimŞeniz
hayirli olsun tatlimŞeniz
allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:
ne mutlu bizlere teyze oluyoruzopuyorumnanaktan
her günümüz böyle güzel haberlerle dolu gecsin insallah:Saruboceq:
gülen yüzün hic solmasin bebisimizin yolunu teyzeleri heyecanla bekliyecegiz canimopuyorumnanaktana.s.![]()
cok sagol bitanem.aminnn insaallah canimmmmm.Güzel Rabbim isteyen herkese nasip etsin.opuyorumnanaktanayyy çok sevindimmm kanaryammm tebrikk ederim...opuyorumnanaktan
Rabbim sağsalim eline almayı nasip etsin kuşummopuyorumnanaktan
inciparem,daha ne yapacaksin.inan ben cok mutlu oldum.sen böyle güzel seyler yaparsinda kim mutlu olmaz.insaallah bitanem yakinda olacaksin teyze.kelebekleride farkettim tabi.eee kimin sevgi kelebegiyim.opuyorumnanaktan
cok sagol hemsom benim.Amin insaallah canim.hemşom hayırlı olsun senin adına çok sevindim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minik meleğini
tsk edr canim.aminnn insaallah.tebrik ederimmmmm canmmmm inşallah sağlıcakla alırsın kucağına cücünüüüüzemuszemus
tesekkür ederim canim.Tebrikler Cnm...
tesekkür ederim iklimcimTebrikler Canım
sagol canim.amin insaallah.gözünüz aydın... sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah....![]()
![]()
![]()