• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küstüm..

İlgi yok,sevgi yok ve dediğinize göre yalan var. İlişkinin size getirisi değil götürüsü var. Bence psikolojisi bozuk falan kandırmayın kendinizi. Hepimizin derdi vs oluyor ama karşımızdaki kişiyi yıpratmamaya çalışıyoruz. Ayrılın demem bunu siz daha iyi bilirsiniz. Ama hiç düzelme göstermiyorsa yapacak bir şey de yoktur. Çünkü anladığım kadarıyla sorunu çözmek için bile sizle konuşmuyor.

Geçen hafta dedi ki bi yerlere gezmeye gidebilsek birkaç gün. Ikimizin de ihtiyacı var dedi.
Çok dengesiz. Bi ilgileniyor gibi bir de çok ilgisiz.

Her insan saglikli ve huzurlu bir iliski hak eder..adam dengesiz veya psikolojik olarak rahatsiz olabilir. Asla kinamiyorum, lakin sahsen rahatsiz oldugum zaman kimseyle iliski kurmazdim, cünkü karsidaki insana yazik. Ve bu yipratici iliski zamanla sizden hayat sevincinizi alip yok edecek. Enerji vampiri resmen. Ve inanin kendinizden bu kadar harcamaya degmez kimse.

İlgilenmeyi bırakın ondan vazgeçtiğinizi gösterin psikolojisi nasıl şıp diye düzeliyor uzaktan görürsünüz
Kabul etmek zor olsa da sevgiliniz ayrılmak istiyor ama o da belki sizin için aynı şeyi düşünüyordur ben ayrılırsam üzülür bunalır, kendiniz gidin diye bekliyor ben böyle hissettim

Bitirirsem intihar eder demedim yanlış anlaşıldı. Suanki psikolojisi gerçekten bozuksa ve ben gidince daha kötü giderse diye dedim.
Son 2 aydır böyleyiz.
Ben senin dusunce yapini hakikaten anlayamiyorum. Adam iliski icin caba sarfetmiyor. Sende bitirirsrm daha kotu olur diye illa devam etmeye calisiyorsun. Adamin cabasi yok ki. Sanki senin bitirmeni bekliyor.
Bence sende bitirne cesareti yok. Sadece bahanelere sığınıyorsun. Temeli saglam bir iliski boyle olmazki ve saglam bir iliski de bitmez. Arada tartismalar olsa da iki taraf da caba sarfeder. Oysa sizinki oyle degil.

[QUOTE.. Geçen gün haberde bi doktorun psikolojisinin bozuk olduğundan dolayı intihar ettiğini okudum korkuyorum gerçekten sevgilim de ben de gidersem yalnız hissederse diye. Belki bahaneler buluyorum..
[/QUOTE]
Canım bu ilişkide bir tek çabalayan sensin ha korkma sende gidersen sevgiline bişey olmaz adam saten seni görmemek için yalan söylemiş sen daha intihardan bahsediyorsun... İstemiyor seni arayıp sorma kaçan kovalanır hesabı yap sende çok üstüne düşme

Bikaç gun bir yere gidelim demek ilgi değil kaldı kı moralı bozuk ınsan tam tersı daha çok arar sevdıgını. Ama hepımız yasadık bunları sonunda altından baska bırı cıktı. Keske kendını dısardan gorebılsen. İlişki içinde mantıklı bakamıyor ınsan. Bı cesaret etsen gerısı gelecek

5 yıldır ilişkiniz var uzun süreç, zamanla insanın huyları konuşması bile birbirine benziyor, tabii ki hemen vazgeçemezsiniz. Ama ilgi sevgi yoksa zorlamayın. Erkekler kadınlar gibi bir noktadan sonra duygusal bakmıyor. Emin olun unutursunuz. Ben de 5 senelik ilişkimde çok vicdan yapardım bu kadar zaman verdim sonuç olarak yıkılmasın, aman iş bulunca düzelir, stresli, depresyonda vs. dedim zamanla işi oldu yine aynı şeyler yaşandı. Yani soğuyan erkek çok da ısınamıyor gibi geldi. Şu an bakıyorum da iyi ki evlenmemişim koca 5 sene ilişkim bana şiirler, mektuplar yazan adamla. Demek her şey senelere bakmıyor, evlenirseniz daha çok üzülürsünüz gibi geldi. Zamanla iyileşiyor insan ve daha nice insanla karşılaşıyor. Şartlamayın kendinizi. Erkek çok, karakterli, kadın ruhundan anlayan adam az. İnşallah ilgisini, sevgisini esirgemeyen bir insanla karşılaşırsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ek not: Bu arada karşımdaki kişi önce ilgisiz durup ayrılmaya karar verdiğim zaman, sen yoksan ben öleyim, artık yaşamamın anlamı yok demişti. Baktım ama ölmemiş yaşıyor :)) İntihar etmez merak etmeyin.

Son düzenleme:
Bikaç gun bir yere gidelim demek ilgi değil kaldı kı moralı bozuk ınsan tam tersı daha çok arar sevdıgını. Ama hepımız yasadık bunları sonunda altından baska bırı cıktı. Keske kendını dısardan gorebılsen. İlişki içinde mantıklı bakamıyor ınsan. Bı cesaret etsen gerısı gelecek
Bana yalan söylemene gerek yoktu diyorum yalan söylemedim diyor. Benim doğrusunu ne şekilde öğrendiğimi bilmeden. Beni görmemek için yalan söyledi. Geldiğini biliyorum buna eminim dedim. Tamam nasıl dersen dedi sadece.

Neden kendine yalan söylüyorsun?
İlişkisi olmadığına eminim falan.. henüz hayatına biri girmemiş olabilir ama aklında veya kalbinde biri olması çok yüksek ihtimal. Ama sen kesinlikle yoksun.. İlla yakalayana kadar beklemek mi istiyorsun?
Bu gidişile psikolojisi bozulanın o değil sen olacaksın

Aramayı , mesaj yazmayı tamamen kes.
Kendini anlatmaya , beklentilerini yada sitemlerini ifade etmeye çalışma. Çünkü hepsini zaten biliyor.
Sen bu konuları dile getirdikçe, anlaşılmak istediğin için yapıyor olsan da, karşısında çırpınıp duruyor gibi görünüyorsun. Çünkü hepsini gayet iyi biliyor.
Arayıp sorma. Bak bakalım işine mi gelecek yoksa o senin için birşeyler yapacak mı?
Ararsa da mesafeli ol yelkenleri suya indirme hemen.
seni seviyorsa biraz da o çabalasın.
Değilse de yoluna bak.
Başkasını tabi ki seversin. Sevilecek tek erkek o değil ya bu dünyada.

Ayrılalım deyin.
Bakalım ne tepki verecek.
Kabul ederse hayatınızdan hiç birşey eksilmez.
Siz zaten şuan ayrı gibisiniz.Sizi aramıyor sormuyor.Psikolojisi bozuk kısmı falan da biraz bahane gibi geldi bana.
Yaşınızın 27 olması hiçbir şey için geç değil ki.
Hayatımın en fırtınalı döneminde herşey tersine giderken 28 yasinda aşık oldum eşime.
Aşkın yaşı planı yoktur.
Bir cesaret kurtulun bu adamdan.
Yalan söylediğini kabul etmedi ben de delilleri göstermeden ben buna eminim dedim tamam nasıl dersen dedi sadece. Beni görmemek için yalan söyledi ve üzerine hala yalanı devam ettirmeye çabaladı.
Bende biraz kendimle kalmak istiyorum anlayışın için teşekkür ederim dedim.
Ilgisizlik var bir de yalan eklendi üzerine. Soğudum açıkçası. Biraz gücümü toparlamak istiyorum.

Aramayı , mesaj yazmayı tamamen kes.
Kendini anlatmaya , beklentilerini yada sitemlerini ifade etmeye çalışma. Çünkü hepsini zaten biliyor.
Sen bu konuları dile getirdikçe, anlaşılmak istediğin için yapıyor olsan da, karşısında çırpınıp duruyor gibi görünüyorsun. Çünkü hepsini gayet iyi biliyor.
Arayıp sorma. Bak bakalım işine mi gelecek yoksa o senin için birşeyler yapacak mı?
Ararsa da mesafeli ol yelkenleri suya indirme hemen.
seni seviyorsa biraz da o çabalasın.
Değilse de yoluna bak.
Başkasını tabi ki seversin. Sevilecek tek erkek o değil ya bu dünyada.
Yalan söylemene gerek yoktu görüşememek için dedim. Yalan söylemedim ben gelmedim babam halletti dedi. Ben de ben buna eminim dedim. Tamam nasıl dersen dedi sadece. Bende ben biraz kendimle kalmak istiyorum. Anlayışın için teşekkür ederim dedim.
Cevapta vermedi zaten

Herkese günaydın
Burada birkaç konu açmıştım kendimle ilgili hatırlayanlar olacaktır. 5 yıllık ilişkim sallantılı bir durumda. Son 2 aydır sevgilim ilgilenmiyor ve iyi değilim aramız iyi değil,ikimizde yorgunuz, iş bulamadım ve sadece sorun çıkarma dedi.
Insan aranmayınca,sorulmayınca gerçekten sorguluyor. Neden ilgisizsin diye belki de cok bunalttım bilemiyorum.
Aramız bazen iyi gibi oluyor bazen ise aramıyor,sormuyor. Başkası olduğunu düşünmüyorum. Psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum ama bu bana boyle davranmasını mantıklı göstermiyor.
2 gün önce aramızda sorun bile olmayan, ufacık bir sebepten bir diyalog geçti ama tartışmadık. Bu sebeple 2 gündür yine mesafeli ve soğuk davranıyor.
Dün öğle aramda görüşmek için gelecekti 2 gün önce böyle konuşmuştuk. Bu yakınlarda bi yere çıkacaktı. Dün ise gelemeyeceğim kusura bakma babam halletti gidip dedi. Ama ben kesinlikle geldiğini düşünüyorum neredeyse eminim diyebilirim. Yanı beni görmek istemediği için yalan söyledi ve ilk kez yalanını yakaladım.
Ben de gece böyle düşündüğümü söyledim.
Dün senin geldin ama gelmedin dedin değil mi beni görmek istemediğin için.. Arıyorum açmıyorsun , yazıyorum okumuyorsun ben sana artık küstüm dedim.
Hanımlar neden bırakmadın diyeceksiniz biliyorum ama ya gerçekten psikolojisi bozuk ise diye vicdan yapıyorum. Ya 1 ay sonra iş bulunca düzelirse herşey diye diye kendimi bu halde buldum. O kadar kırıcı geliyor ki sevgilinin seni görmemek için yalan söylemesi.. Geçen gün haberde bi doktorun psikolojisinin bozuk olduğundan dolayı intihar ettiğini okudum korkuyorum gerçekten sevgilim de ben de gidersem yalnız hissederse diye. Belki bahaneler buluyorum. Çünkü en büyük sebebim çok seviyorum. Onsuz bir hayatı düşünmemiştim hiç. 5 yılda elin ayağın gibi oluyor.
Küstüm dedim. Çünkü gerçekten küstüm. Bilemiyorum benim dilim sivridir insanları 1 kez silebilmek çok zordur ama silersem ardıma asla bakmam. Ama benim üzüldüğüm gibi düşmanım üzülse kıyamam. Sevgilim bana kıyabiliyor ama.
Kalbim gerçekten çok kırıldı. Beni cepte gördüğünü hissediyorum artık.
Ayrılsam bir daha birini sevebilir miyim ? 27 yaşındayım. Bunu atlatmam çok uzun zaman alacak. Bir daha birini sevmek tanımak alışmak çok zor geliyor ama şimdi yaşadıklarım da çok zor..
ilişki 5 yılda onun için alışkanlığa dönmüş olabilir sevgisi eskisi kadar kalmamış gibi gözükyor. bence uzadıkça siz üzüleceksiniz ayrılın hiç değmez böyle birini çekmeye

Neden yeni birisi uzun sursunki? Once kendinize sonra kendinize deger verene deger verin..
Evleniriz diye onca eşya aldım. Ailemdeki herkes biliyordu. 5 yıl o kadar uzun bi süreç ki ondan önceki donemi hatırlamıyorum bile. Evimde dahi nereye göz atsam o var. Bu girdaptan nasıl kurtulacağımı bulamıyorum.

Başkası olduğu nasıl anlaşılır ki ? Sosyal medyasında ayrıca eklediği bi kız yok, hala fotoğraflarımız var. Yanı ben de düşündüm ama biraz kurcalayınca ele verecek birşey bulamadım
eskiden tanıdığı biri olabilir yeni birini eklemesine gerek yok ki eski sevgili bile olabilir yani

Kendimden örnek vereyim 2 senelik bir ilişkim vardı ve hayatımda ilk kez biriyle bu kadar olmuştu. Yaşım 33. Bazı sorunlarımız vardı kendisinin de psikolojik bir takım sıkıntıları vardı ve ben bunlarla uğraşıyordum gece yattığımda hem kendime hem ona ağlardım. Ayrılmam gerektiğini biliyor ama yapamıyordum çünkü beni çok seviyordu hayatımda ilk kez bu kadar sevildiğimi düşünmüştüm bir daha kimse beni böyle sevmez diyordum. Ona bunu nasıl yaparım diyordum. Annesi filan da “siz ayrılırsanız oğlum mahvolur” diyordu. Sonra sizin işiniz gibi oldu küçük bir şey yüzünden karşı taraf bir anda aramayı sormayı bıraktı mesajlara cevap yok gelse de saatler sonra. İlgisini çekti ben de biraz gurur yaptım ama dayanamadım iletişime geçmeye çabaladım karşı taraf yine bu tavrını sürdürdü. Sonra hiç yapamaz sandığım ben bir gecede aydınlanma yaşadım sanki ve sabah uyanıp ayrılık mesajını attım. Çünkü aramızda ne yaşandıysa bu kadar zamanın hatrına bana bir açıklama yapması gerektiğini, bu tavrı haketmediğimi farkettim ve bitirdim. Sonra karşı taraf asıl amacının ilişkiyi birirmek değil de işte bir düşünme için ara vermek vs bir bişeyler söyledi ama ben bitirdim. Sonra o bensiz ölecekmiş gibi davranan( ki kendisi sürekli derdi sana köpek gibi aşığım vs bilmem ne) adam benden ayrıldıktan sonra bastı yurtdışına gitti geziyor tozuyor şimdi. Kimse kimsenin ardından ölmüyormuş yaptığını görünce verdiğim kararın ne kadar doğru olduğunu çok iyi anladım. Ve çok çabuk toparlandım kendim de şaşırdım. Sizden daha büyüğüm ve yalnızım ama çok hızurluyum üstümden yük kalktı. Benim hayatımda problem yoktu onunkinde çoktu hepsini üstlenmişim kendime eziyet ediyormuşum şimdi farkediyorum. Vicdan yapacak bir durum yok. Lütfen kendinizin değerli olduğunu unutmayın, ve size bunu hissettirmeyen insanı hayatınızda tutmayın. Ben erkeklerin bu psikolojim bozuk olaylarını artık kılıf olarak kullandıklarını düşünüyorum bir çok şey için.

Sizi hatırlıyorum sanki.
Son üç yıldır benzer konular açıyorsunuz.
Nerede bu psikolojik işkenceye dur dersiniz bilmem.
Ama şu net: Size ihtiyaç duyduğuz sevgiyi esirgiyor.
Sizi sevgi dilenciliğine itiyor.
Sevgi dilleriniz farklı.
Kültürel kodlarınız da.
O kadar haklısınız ki. Sevgi dilenmişim.
Hâlâ yalan olmadığını iddia ediyordu ben de Yüz göz olmamak için ispat etmedim
Ben biraz kendimle kalmak istiyorum anlayışın için teşekkür ederim dedim.
Şimdi gözlerim hep dolu. Ağlıyorum. Iyi hissetmiyorum. Bununla nasıl başa çıkmalıyım bilmiyorum. Geçip karşısına dik bir şekilde bitti diyebilmek istiyorum. Ama şuan bunu yaparsam zırıl zırıl ağlarım kendimi de rezil ederim
Biraz yalnız kalmak toparlamak istiyorum. Ayrılık acısı nasıl atlatılır ? Kendime hiç güvenemiyorum. Aşırı duygusalım. Hep aklıma birlikte gittiğimiz yaptığımız şeyler geliyor. Kendi zihnimle savaşıyor gibiyim.

Back
X