Bebek Beslenmesi kusma-reflü...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esssen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
310
11
116
Ankara
2. ayı doldurmak üzere olan bir oğluşum var. Aşırı kusma problemimiz var. 3 farklı dr a gittik :)))
biri kilo alımı normal ilaca gerek yok dedi. Diğeri gaviscon ve probiyotc atp yazdı. Sonuncu da gaviscon yazdı.

Sorun birde oğlumda doyum duygusu yok, bırakınca kendimi yada biberonu çekince başlıyor ağlamya ama sonrasında çok kusuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Gaviscona başladık sabah akşam bu sefer de gündüz uykusu olmuyor. ilacın etkisi gidince. Bende 1 paket sabah 1 paket akşam olan ilacı 3 e bolmeye karar verdim. Zaten bir dr da günde 3 yazmıştı. Kusma kesilmedi ama azaldı, sanırım etkisi yediklerini katılaştırmak artık sulu kusmuyor. Birde kusunca acıkıp tekrar emmek istiyoırdu. Şimdi bu biraz onlendi ama oğlum uykuya dalamıyor. Tam uyutuyorum, yatagına bırakıyorum. Başlıyor gözler kızarmya, garip hareketler yapıp kusuyor. Başa dönüyoruz ama uyumuyor sonra.

6 ay sürermiş. Var mı benim gibi sorun yaşayan???

benim bebeğimde de doyum duygusu yok hala..doğumundan beri böyle önceden emer emer fazla gelince kusardı,yemek istiyor emiyor fazlasını kusuyor..kilosu da fazla böyle olunca dr da fazla yiyordur diyor..ne zaman geçecek bilmembiz hiç ilaç kullanmadık bunun için..

dr iki gogsunu verme oyala diyor. az önce denemeye calıştım, emzirdim. 1 saat gozumun içine bakıp bakıp ağladı. dayanamadım verdim kusucağını bile bile. Oyalamayı bırakın susturmak mümkün olmuyor. Diğer gögsümüde verince çocuk sakinleşti. Ama uyuttuk kusmak için uyandı tekrar uyutmaya çalışıyoruz. Çoook zor. Ne yapacağımı şaşırdım. Biberon değil ki ne emdi gorsem. Sağıyorum bazen ama oda her ogun değişken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…