Kusma problemi

tigerboxer

14 AĞUSTOS 2009
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
405
1
42
14 ağustos 2009 da yavrum dünyaya geldi çok şükür rahatlıkla..Ama kusma problemimiz var sizdede oluyormu bu ?? her emme sonrası nekadar dik tutsamda bir süre yinede kusuyor merak ettim ben doğal olası bişimidir bu diye.. Çaresi varmı önerisi olan??

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba canım. Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün yavrunu. Aynı problem bende de vardı canım. Her emme sonra 1-2 kere çıkarıyorduk. Drum fazlasını çıkartıyor normal dedi. O yüzden ben de endişelenmedim. Artık çok nadiren çıkartıyor. Emmeden sonra gaz çıkartamadıysak bir süre sonra kusuyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
merak etme canım.benim oğlumda çok kusuyor.her emmeden sonra çıkartıyor.doktor gelişimi iyi fazlasını çıkarıyor önemli değil dedi

bende dr ye gittiğimizde söylüyorum pek önemsemiyorlar ama işte ana yüreği dayanaıyorum pimpirik yarattı annelik bende baya bi:) mide problemi olmasında allah esirgesin..

canim bebegin annali babali buyusun,hayirli evlat olsun,Ben de 2008 14 agustosta dogum yapmistim benim bebgim de cok kusardi ama hic merak etme bu cok normal bir durum,eger kusuyosa gaz problemleri de fazla olmaz.

X