kusma mide bulantısı ne zaman geçti

Benim bulantilarim ve koku hassasiyetim ikinci ayda basladi.37.haftadayim hala bulaniyor .7.aya kadar tum gun devam etti. simdi tek tesellim ogleden sonra geciyor olmasi...

Benim midem 7.haftaya girince bulandı 1 hafta sürdü ve geçti çok şükür. Şimdi 10. Haftama girdim hiç bulanmiyor ama mide yanması oluyor maleseff

Bulanti yanma ama kusma yok. Cok sinir bozucu bu hafta sonunda geçmesini umuyorum.

15 haftalık hamileyim hiç bulantım olmamıştı bu haftaya kadar istidiğimi yedim içtim ama son 2 gündür sabahları bulantım oluyor. ilk ağzıma attığım şeyi kusuyorum sonra öğlen bişiler yiyorum zar zor akşam 1 kase çorbayı zor içiyorum, sonra sabah yine aynı şeyler. ilk başlarda bulantı olmayıp bu haftalarda benim gibi bulantısı başlayanlar oldu mu midem çok kötü yemek yemek istemiyorum resmen her şey gözümde büyüyor

hic bulanmayanlar var ya ne guzel.deli gibi yiyolar 30 kilo almaya raziyim yeterki olmasin

3 aydan sonra başlayan bulantıların sebebi büyüyen rahmin mideye baskı yapmasıymış..

4,5 5 e doğru bitti sonra yanma başladı onun için ilaç verdi dr onu kullandım şimdi şükür oda geçti iştahım açıldı ama

15 haftalık hamileyim , bulantılarım geçmedi . Yardımmmmm 21 aylık da oğlum var

Benimde bulanıyordu ama kusma olmuyordu elma geçiriyor diye biliyorum bende sürekli elma yiyorum işe yarıyo galiba

21.haftadayim hala geçmedi
naneli aci mentollü seker sürekli yiyorum
sakız işe yarıyor
benim gecmicek belli umudum kalmadi artık

Ya gerçekten mi ? Çok üzüldüm geçer inşallah . Hiç azalmadı mı

biraz azaldi ama dedigim gibi sakiz olmadan bakkala bile gitmiyorum aniden bastiriyor gomlegin yakasi degsin boynuma mesela ya da sicak bi ortama girim hemen basliyor

20. haftadan sora rahatladı şimdi arada bulanıyor..

Ben 9 haftalık oldum kusma bir iki defaoldu mide bulantısı biraz oluyo midem bulanıyo ama kusamıyorum o daha kötü bence midem bulana bulana yiyorum bazen o yukarı çıktıkça ben aşşagı yitiyorum yutuyom geri Bebek için napalım bu aralar iştahım Yok midem tok gibi bir iki lokma yiyim çok yemişim gibi şişiyorum

Ben 5. Aya gir

Ben 5.aya girdim hayla kusuyorum ilaçlar etki etmiyor ne yapacağımı bilmiyorum artık

ben de 12. haftadayım kusmalar azaldı ama bulantı aynı şekilde duruyor. ne zaman geçecek inanın psikolojim çok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…