• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kusma mide bulantısı ne zaman geçti

Ay çok geçmiş olsun canım ya. Ne kadar zor olduğunu ancak bizim gibi çekenler bilir. Benim 11.haftamda azalmıştı. Şuan 22 haftalığım ve tam olarak 2 haftadır en ufak bir mide problemim bile kalmadı.

çok sağol canım. işllah geçsin bir sürü yemek hayalim eşime ne isterse yapıcam. 22 haftada çok geç belki 16 haftada geçer diye umuyorum.

Vallahi benim 6. haftada başlayıp 16. haftada bitmişti. Tam 7 kg verdim. Su bile içemiyordum. Ama geçip gidiyor. Ve bebeğini kucağına almak herşeyi unutturuyor..

kesinlikle hamilelik bulantısını çekmeyen anlayamaz,herşeyden elimi eteğimi çekmiştim,ne sabahım vardı akşamım,annem,kardeşim kocam gözyaşı döküyorlardı artık,hastanelere taşınıyorduk,aklıma geldikçe ne günlerdi diyorum,bazen insan hiç geçmicek zannediyor ama geçip gidiyor,benimde 16-17 gibi geçti sanırım..bulantılarım varken sadece beyaz leblebi,pide ekmek ve suyla besleniyordum,süt bile içemiyordum,evdeki sabunları atıyordum..
ama düzelince herşey geçiyor,eskiye dönüyorsun o agzındaki tuhaf tat da geçiyor,önemli olan geçince yiyeceklere çok düşüp hızlı kilo alma sakın ;)
inş. biran önce kurtulursun tatlım..

off mide bulantisi kadar zor bisey yok yaaa,ne yedigimden anliyorum ne ictigimden agzimda surekli pis bir tat var.doktor hap verdi ama artik oda fayda etmiyorum persembe tekrar gidip baska bisey istiycem.artik yatmaya bile korkar oldum uyandgim zaman felegim sasiyo cok kotu bi mide bulantisi ve surekli kusma,of ALLAHIM sen yardim et.........

ben kusmaktan mide bulantısından geçtim azımdaki iğrenç tat hepsinin üstesinden geliyor sağolsun ama benim bu haftalarda bizraz olasun azaldı demekki yakında geçiçek işallah

Kusmak çok feci bi durum insanın beyni zonkluyor.. bende 4,5 ay kusmuştum.. sonrada Mevlam yürü ya kulum dedi, ne bulursam yedimmmmm :lepi:

keşke benimde iştahım açılsa artık kendim için istemiyorum bebişimde iyi ama eşim telef oldu buzdolabı içi boş olduğu halde iğrenç kokuyor bana

ayy buzdolabı kokusu demıssın, o gunlerım aklıma geldı. :(( senı oyle ıyı anlıyorum kı.. canım cok zordur o bulantı kusmalar ama arkadaslarnda dedıgı gıbı
Bunu tek yaşayan benim sanıyordum.. Neyseki tek değilmişim
10+1 im ama yine başladı bulantılarım...
Dayanamaz oldum... :çok üzgünüm:

Ben 16+5 im ama hala geçmedi ya. :umursamaz:

iggggh ne kötü günlerdi..doktorum ilaç da alsan kusacaksın demişti dediği gibi de oldu.hiçbirşey fayda etmedi 3 ay suya hasret yaşadım.16. haftada bitti.şimdi 29. haftada reflüden kusuyorum ama sıkıntı etmeyin geçiyor.ha bide o kustuğunuz zamanda hamiş kalamayanların yazılarını okuyun.halinize şükredersiniz.bende işe yaramıştı

hayattan zevk alamaz oldum...sağlık ne güzel bir nimetmiş...2 günde 10 serum yedim...ilginçtir ki 13. haftada daha da berbatlaştı bulantılarım.bir de üstüne halsizlik...insan konuşurken nedes nefese kalabilir mi diyorsanız yanıtı:evet... sadece dua edebiliyorum elimden ötesi gelmiyor...bilmiyorumkismile

bulantılardan cok çekmiş biri olarak yazmak istedim çünküüü...bir gün gecerse yazarim demiştiiiimm.......

tamm 6.haftada başladiii......8-9-10-11 kabus gibii zindan gibiii olüm gib haftalardii....yatalak gibiii yattımmm her saniye bulantıı dayanılmazdii.....12.haftada biraz sanki rahat gibiii oluyodum amaaa hayırr ayniydii.......taki ii 15.haftaya kadarr sankii yeniden dogmuss gibiydimm......16 .haftada bisim kalmadiii çok mutluydum hayatta ikinci bi sans verilmiş gibi hissediyodum:)..............herkese bulantısız gebelikler dilerim

bulantılardan cok çekmiş biri olarak yazmak istedim çünküüü...bir gün gecerse yazarim demiştiiiimm.......

tamm 6.haftada başladiii......8-9-10-11 kabus gibii zindan gibiii olüm gib haftalardii....yatalak gibiii yattımmm her saniye bulantıı dayanılmazdii.....12.haftada biraz sanki rahat gibiii oluyodum amaaa hayırr ayniydii.......taki ii 15.haftaya kadarr sankii yeniden dogmuss gibiydimm......16 .haftada bisim kalmadiii çok mutluydum hayatta ikinci bi sans verilmiş gibi hissediyodum:)..............herkese bulantısız gebelikler dilerim

:16::16:Ayyy ne güzel maşallah benim bulantım var fakat çıkarma çok nadir ama sürekli midem bulanıyor. Buda beni rahatsız ediyor. İlk gebeliğimdede böyle olmuştu 4,5 aylıkken bitmişti buda inşallah o kadar sürer yoksa hayattan zevk alamıyorum bunalıma giricem :(:37::37:

25 haftalık hamileyim ne zaman geçer sorusunun belki en kötü örneklerindenim çünkü hala geçmedi 12 dediler umutla bekledim 14 - 16 derken bu zamanı buldum 5 ay sürekli ilaç kullandım serum yedim tek söyleyeceğim umutla beklememek çünkü insan beklenen zaman gelipte geçmediğini görünce depresyona giriyor ama teselli armağanı kilo alamıyorsunuz :49: bide 20den sonra falan en azından hafifliyo bn 20. haftaya kadar hiç et süt yoğurt sulu yemek yumurta yiyemedim allah bebişlerimizi korusun :nazar:

:16::16:Ayyy ne güzel maşallah benim bulantım var fakat çıkarma çok nadir ama sürekli midem bulanıyor. Buda beni rahatsız ediyor. İlk gebeliğimdede böyle olmuştu 4,5 aylıkken bitmişti buda inşallah o kadar sürer yoksa hayattan zevk alamıyorum bunalıma giricem :(:37::37:

bulantııı cokk fenaa bişii.allahh yardimcin olsun.......ben böyle tvye bakarr ya bu insanların hiçmii bulanmmıyoo nekadar rahatlar derdim.....çokk kıskandım o sıra saglıklı insanlarıı çünkü psikloji misikolji kalmamıstıı bende....ama söyle düsünn geciyooo neler neler geçirmedinki su hayatinda buda geciyooooo:16:

evet bulantılar geçiyo arkadaşlar amaa benimki geri başladı 14.haftamda geçmişti veee 19.haftada yeniden başladı deli olacam yaaaa :52:

mrb ben suan 7 haftalık hamıleyım.ilk hamile oldugumu ögrendım dr gıttım bana demır ılaçı verdı buarada ben cok zayıfım 42 kıloyla hamıle kaldım. demır ılacını atınca 1 saat gecıyo aradan kusmaya baslıyom daha oncesınde hıc anlamdım hamıle oldugumu demır ılacını atmassam hıc kusmuyorum atarsam ne yersem kusuyorum.bıde benım acayıp iştahım acıldı hep acım ne yersem yıyım hep ac gezıyorum.sana tavsıyem sabahları yogurt ye bıde zencefıl cayı iç bıde muz artı tuzlu cubuk bastırı mıdenı

demir ilacı bulantı ve kusmaları arttırır malesef benim hamileliğimin 5. haftasında verdi doktor bulantıların başladığında bırak çünkü arttırır demişti ki dediği gibi de oldu ben baştan bulantılarımın hamilelikten olduğunu düşünerek pek umursamadım ama demir ilacını bıraktıktan sonra daha rahatladım 5, haftada başlayan bulantılarım şuan hafifledi ve hafiflemesi güzel bişey bide bittiğini görsek ahhh :43::43:

14. haftamda bulantı ve kusma başladı, hiçbir şey yiyemiyorum zorla yediklerimi çıkartıyorum midenin öz sununa kadar çıkıyo ben hala öğürüyorum. Kokular aklıma gelince bile öğürme başlıyor.

ben 28. haftaya giricem kısmetse ama hala sabahları devam ediyor, tabiki eskisi gibi şiddetli değil. yani bu durum kişiden kişiye göre değişiyor.

- benim ilk 2 ay oldu ve ben bu yüzden 2 kilo verdim ama geçti çok şükür şimdi 3 aylık hamileyim ama mide yanmam hala devam ediyor birde bulantılar tekrarlayabiliyor diyorlar ya hayırlısı artık...

Back