• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kusma mide bulantısı ne zaman geçti

pinkaya87

varlığın öyle bi sevinçki
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
116
Yer
Mardin
merhaba arkadalar...

Benim merak ettiğimi eminim bir çok arkadaş merak ediyodur. ben artık çıldırmak üzereyim kocamda sürekli kilo veriyor. yemek yapamıyorum eşim yapıyor yemediğim halde kusuyorum arkadaşlar sizden ricam şu ki mide bulantınız ve iğrenmeniz ne zaman geçti bana 3 ayda geçer dediler geçmedi 14 haftada geçer dediler hala kötüyüm ne zaman geçti sizin öğrenebilirmiyimsositososito

Ay canım..

Seni ancak hamileler anlar..

Benim 8-9 .hafta gibi başladı ve 16.haftanın sonuna doğru %90 azaldı..Azaldı diyorum :)
16-17 haftalar gibi de tamamen kesildi..

bulantı için ilaçlar kullan doktoruna danışıp..Kolay gelsin.

ben gebeliğimde ilk üçbuçuk ay hep kustum ama her gün. bir şey yiyemiyordum sevdiğim şeyleri bile,et balık tavuk bunlardan iğrenmiştim yemeyi bırak gör mek bile istemiyordum meyve yesem onu bile çıkarıyordum o kadar kötüydüm 15. 16. haftalardan sonra yavaş yavaş geçti ilaç falan kullanmadım bulantı için. şimdi ise her şeyi yiyesim geliyorcokacimcoook ama bu sefer de şekerim çıktı yiyemiyorum :çok üzgünüm:

keşke benimde iştahım açılsa artık kendim için istemiyorum bebişimde iyi ama eşim telef oldu buzdolabı içi boş olduğu halde iğrenç kokuyor bana

ayy buzdolabı kokusu demıssın, o gunlerım aklıma geldı. :(( senı oyle ıyı anlıyorum kı.. canım cok zordur o bulantı kusmalar ama arkadaslarnda dedıgı gıbı 15. haftalarda ancak hafıfler, gecmesı 18. 19. haftaları bulur ama eskısı kadar ezıyetlı olmaz. sen en zorları atlatmıssın, gıderek azalıcak bunu unutma.. bızde aynı seylerı yasadık... ama ne zordur bılıırm.. ılacsız atlattım ben, senınde az kalmıs bıraz daha dayan... ben 7 kılo vermıstım kusmaktan.. su an 36.. haftayım neredeyse, dogumu beklıyorum; oglusum benı zamanında cok uzmustu ama ınan gecıcek canım bu gunler..

anliyorum seni ama hamileligin sonuna kadar sürenler bile varmis...benim son 2 ayda cikti simdi durdu cok sükür tedaviyle serumla..koca karinla kusup duruyodum cocuk icerde ne hale giriyodu kim bilir igrenc bisiy kusmak...

benim iki bebişimde de 16.hafta dolunca geçmişti canım.ikisini de çok ağır bulantılarla atlattım darısı sana

benim kusmalar 5. aya kadar sürdü. bulantılar hala devam ediyor sabahları kaltığımda direk lavoboya gidiyorum sonra bulantı olmuyo. şu an 36. haftadayım

16 haftamda cok azaldı...ara ara bulanıyo hala ama bu yaşantımı engellemiyoooo..tersine kötü günlerim aklıma gelinceee bu bulantı ne ki deyip devam ediyorum hayatımaaaa...4 aya geçiyomusss çok şukur seninde az kalmıs merak etmeeee

işallah artık bitsin... yorumlarınız için teşekkkürler arkadaşlar

benimkisi daha dört haftalık teyzeleri, ama bulantım yok şimdilik.

başlayacak diyede korkuyorum..

ekşi şeyler ye hayatım belki hafifletir :(

benimkisi daha dört haftalık teyzeleri, ama bulantım yok şimdilik.

başlayacak diyede korkuyorum..

ekşi şeyler ye hayatım belki hafifletir :(

hayırlı olsun canım. sorunda bu zaten hiç bişey yiyemiyorum ekşi tatlı sadece simit poğaça ayran o kadar arada meyva yiyorum şükür ki

ben ilk hamile olduğumu mide bulantılarımdan anladım ve adetim daha 4 gün ancak geçmişti herkes daha o kadar erken olmaz saçmalamaa desede dediğim çıktı hamile olduğumu öğrendim 1 ay ne çektim Allah ıma binlerce şükürler olsun ki ondan sonra rahtaladım mide bulantısı kadar berbat bişi yokk ...inşallah olanların en kısa zamanda geçer dua edicem

ben ilk hamile olduğumu mide bulantılarımdan anladım ve adetim daha 4 gün ancak geçmişti herkes daha o kadar erken olmaz saçmalamaa desede dediğim çıktı hamile olduğumu öğrendim 1 ay ne çektim Allah ıma binlerce şükürler olsun ki ondan sonra rahtaladım mide bulantısı kadar berbat bişi yokk ...inşallah olanların en kısa zamanda geçer dua edicem

amin işallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Benimde hala devam ediyo. Çantamda 2-3 poşet taşıyorum.Çünkü bulantıların nerde başlıyacağı belli olmuyo.3 aydan sonra geçer demişlerdi ama geçmedi.Tabi biraz azaldı.Hala kilo alamadım.2 haftada 1 kilo daha vermişim.

genelde 14-15.haftada geciyor ama biraz daha uzun sure ceken de var,Allah yardimcin olsun.

mrb ben suan 7 haftalık hamıleyım.ilk hamile oldugumu ögrendım dr gıttım bana demır ılaçı verdı buarada ben cok zayıfım 42 kıloyla hamıle kaldım. demır ılacını atınca 1 saat gecıyo aradan kusmaya baslıyom daha oncesınde hıc anlamdım hamıle oldugumu demır ılacını atmassam hıc kusmuyorum atarsam ne yersem kusuyorum.bıde benım acayıp iştahım acıldı hep acım ne yersem yıyım hep ac gezıyorum.sana tavsıyem sabahları yogurt ye bıde zencefıl cayı iç bıde muz artı tuzlu cubuk bastırı mıdenı

mrb ben suan 7 haftalık hamıleyım.ilk hamile oldugumu ögrendım dr gıttım bana demır ılaçı verdı buarada ben cok zayıfım 42 kıloyla hamıle kaldım. demır ılacını atınca 1 saat gecıyo aradan kusmaya baslıyom daha oncesınde hıc anlamdım hamıle oldugumu demır ılacını atmassam hıc kusmuyorum atarsam ne yersem kusuyorum.bıde benım acayıp iştahım acıldı hep acım ne yersem yıyım hep ac gezıyorum.sana tavsıyem sabahları yogurt ye bıde zencefıl cayı iç bıde muz artı tuzlu cubuk bastırı mıdenı

sağol canım sanada geçmiş olsun. ama yoğurt bana dokunuyor ve zencefilin kokus iğrenç geliyor. benim kokuya karşı aten alerjim vardı bu dönemde hepten arttı.

o kabuslu günlerim bir hafta önce son buldu resmen bunalıma girmiştim ama çok şükür şimdi iyiyim 18.haftama girdim iştahımda açıldı bende hiç geçmeyecek sanıyodum ama gerçekten 4 ay bitince tamamen bitiyo bütün sıkıntılar inşallah seninkide geçecek

Ay çok geçmiş olsun canım ya. Ne kadar zor olduğunu ancak bizim gibi çekenler bilir. Benim 11.haftamda azalmıştı. Şuan 22 haftalığım ve tam olarak 2 haftadır en ufak bir mide problemim bile kalmadı.

Back