Pilav Tarifleri Kuskus-Resımlı

teşekkür ederim yanıtladığın için. a.s.
hafif pembeleşmesi yeterli yani öyle değil mi?

ne demek canim benim seve seve yanitladim
evvet resimdede görüldügü gibi haffif pembelesmesi yeterli canim
denicek olursan kolay gelsin
simdiden ellerine saglik
yorumunu beklerim mutlakaopuyorumnanaktan

zemuszemuszemuszemuszemuszemus
oh oh daha cok begendiysen ne mutlu bana canimcigim
affiyet bal seker olsun
tskler yorumun icin
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

öncelikle sana teşekkür ederim hiç aklımda yoktu kuskus çok uzun zaman olmuştu yemeyeli amma ben çok beğendim bundan sonra sık sık yapıcam heraldecokacimcoooka.s.

himmm harika gözüküyor üzerine yogurt dök biber kizart yee harika olur canim cekti bak ellrine saglik tatliskomm:)

öncelikle sana teşekkür ederim hiç aklımda yoktu kuskus çok uzun zaman olmuştu yemeyeli amma ben çok beğendim bundan sonra sık sık yapıcam heraldecokacimcoooka.s.

canim ben tsk ederim asil
yapmis olupda begenmis olmana
ve yorumunu esirgememene saolasin

hhmmmh bayilirim kuskusacokacimcoook
nefis görünüyo bidenem ellerine emeciklerine saglikopuyorumnanaktana.s.

Tuz demişsiniz ya, ne kadar tuz koyalım? ben yeni baslıoyorum da bu yemek işlerine:))

oy canim benim kiyamam ben sana
demek yeni yeni basliyosun ha
simdi ne desem bilemedim inan
tuzu ben göz karari koyarim
söyle yap canim
cay kasigiyla koy ve suyunun tadina bak ne cok ne az tuzlu olsun ona göre ayarlama yapabilirsin bence
kolay gelsin tatlisim
yaparsan yorumunu mutlak beklerim

ben kuskusu makarna gibi yapardim..cocuklarda bayiliyor. iste minik minik oldugu icin heralde..ama bir arkadasim bahsetisti bu sekilde pilav gibi yaptigindan.. aldim kuskus..tesadüf bugünde biurde gördüm :)) deniycem hemen
2 bardak kuskusa 4 bardak su.. ölcü bu diymi?

canim gec görüp cvp verdigim icin kusuruma bakma nolur
evvet tatlim 1 e 2 kullaniyo ölcü
yani 2bardak kuskusa 4bardak su ilave ediceksin

küçüklüğümde annem çok yapardı.nedendir bilmem artık yapmaz oldu.yarın ilk iş kuskus yapmak.teşekkürler hatırlattığın içina.s.

yabancılar pilavlık bulgura kuskus köfteliğe bulgur diyorlar ya da tam tersikaydirigubbakcemile3 bende kuskus delisiyim ama makine kuskusunu sevmiyorum makarnadan pek bir tad farkı yok. Babamın köyünde her kuskusun içine bir diş buğday konulup yapılırdı ve uzun süre buharda pişirilirdi ama sonra onlara da zor geldiği için yapmayı bıraktılar. Beni de hazır kuskus ve erişte yemeğe mahkum ettiler....mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…